

-
Kávé származás szerint
- Ausztrália kávé
- Bali kávé
- Bolívia kávé
- Brazil kávé
- Burundi kávé
- Costa Rica-i kávé
- Dominikai kávé
- Ecuadori kávé
- El Salvadori kávé
- Etiópiai kávé
- Guatemalai kávé
- Guineai kávé
- Hawaii kávé
- Hondurasi kávé
- Indiai kávé
- Indonézia és a jávai kávé
- Jamaicai kávé
- Jemeni kávé
- Kamerun kávé
- Kenyai kávé
- Kolumbiai kávé
- Kongói kávé
- Kubai kávé
- Malawi kávé
- Mexikói kávé
- Mianmari (burmai) kávé
- Nepál kávé
- Nikaraguai kávé
- Panamai kávé
- Pápua új-guineai kávé
- Perui kávé
- Pobřeží slonoviny káva
- Puerto Rico kávé
- Ruandai kávé
- Tanzániai kávé
- Timor kávé
- Togo káva
- Uganda kávé
- Venezuela káva
- Vietnami kávé
- Zambiai kávé
- Zimbabwéi kávé
Tanácsra van szüksége?

Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Ízesített instant kávé
Az instant kávét egyre több ügyfelűnk kedveli minden évben, és gyakran ezzel helyettesítik a szemes kávét. Az emberek egyre gyakran nyúlnak eme egyszerű és praktikus alternatíva után. Az instant kávé előállításához kizárólag 100% arab és robusztus zöld szemeket használunk. Az instant kávét drágább… teljes leírás
-
Amaretto (1)
-
Belga praliné (1)
-
Cappuccino (1)
-
Csokoládé (5)
-
Dió (1)
-
Eper (2)
-
Francia likőr (1)
-
Földimogyoróvaj (1)
-
Karamella (3)
-
Keksz (1)
-
Kókuszdió (3)
-
Likőr (1)
-
Mandula (1)
-
Marcipán (1)
-
Mocca Latte (1)
-
Mogyoró (1)
-
Málna (1)
-
Narancs (2)
-
Nugát (1)
-
Sós karamell (1)
-
Tejszín (3)
-
Toffee (1)
-
Tojáslikőr (1)
-
Vanília (2)

IRISH CREAM instant kávé

FRANCIA VANÍLIA instant kávé

TEJSZÍNES - KARAMELLÁS instant kávé

Mogyorós instant kávé

TOJÁSLIKŐR instant kávé

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS instant kávé

PÁRIZSI ÉJSZAKA instant kávé

AMARETTO instant kávé

CAPPUCCINO instant kávé

Sós karamellás instant kávé

BELGA PRALINÉ instant kávé

CSOKOLÁDÉS instant kávé

TEJSZÍNES instant kávé

MALIBU instant kávé

FRAPPÉ KÓKUSZ - instant kávé

FRAPPÉ COOKIES - instant kávé

Kókuszos instant kávé

Málnás instant kávé

FRAPPÉ TOFFEE – instant kávé

FRAPPÉ KRÉMES KARAMELL - instant kávé

MOGYORÓVAJAS instant kávé

FRAPPÉ EPER – instant kávé

FRAPPE MOCCA LATTE - instant kávé

FRAPPÉ CSOKOLÁDÉ – instant kávé
Ízesített instant kávé
Az instant kávét egyre több ügyfelűnk kedveli minden évben, és gyakran ezzel helyettesítik a szemes kávét.
Az emberek egyre gyakran nyúlnak eme egyszerű és praktikus alternatíva után. Az instant kávé előállításához kizárólag 100% arab és robusztus zöld szemeket használunk.
Az instant kávét drágább és jobb szárítási eljárással állítják elő, amit kifagyasztásnak neveznek, lásd alább.
Egy kilogramm instant kávé előállításához nagyobb mennyiségű kávébabra van szükség, mint a normál kávé elkészítéséhez , ezért a termelés sokkal drágább.
Napjainkban a fiatalabbak kőrében talán a legnépszerűbb a vízben oldódó kávé. Legnagyobb fogyasztói, ami az országokat illeti -az instant kávé valószínűleg a legnépszerűbb kávé Skandináviában és az Egyesült Királyságban.
Meggyőződhetünk róla, hogy oldható kávéink nem kémiai eredetűek, és nem is kőolajtermék. Az első instant kávé 1901-ben készült az USA-ban, és hamarosan szabadon elérhetővé vált a piacon. A legmagasabb csúcsát 40 -es években érte el , azóta az oldódó kávé minősége emelkedik.
Nem szükséges bonyolult eljárás az oldható kávé előállításához. Kezdetben a termelés megegyezik a kávébab előállításával. A kávébabot perzselik és megőrlik.
Ezután a nagy koncentrációjú kávékivonat létrehozásának fázisát speciális kávéfőzőgépek végzik el. Ezt a kivonatot ezután oldható kávé granulálásával szárítjuk. Ez a folyamat kétféle módon történhet: fagyasztás és permetezés.
A permetezés az első és legegyszerűbb módszer. Ezzel a módszerrel levegőt fújnak a tartályba. Lehűlés után az instant kávé részecskéi leesnek. Sajnálatos módon ennek a módszernek az a hátránya, hogy az ezzel a módszerrel termelt oldható kávé elveszít néhány természetes tulajdonságot önmagából.
Az oldható kávé előállításának sokkal jobb módja a fagyasztási módszer. A nagyon vékony szirupréteget -40 ° C-on lefagyasztják. Ezután kisebb darabokra törik és vákuumban tárolják, ami jelentősen csökkentheti a forráspontját. A víz ezáltal alacsony hőmérsékleten elpárolog, és az oldható kávé kiváló minőségű granulátumai megmaradnak, miközben megőrzik a kávé természetes jellemzőit, beleértve ízét is.