06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TEJSZÍNES - KARAMELLÁS instant kávé

Kód: 1506
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Az instant kávénak vannak rajongói és ellenzőik. Biztosak vagyunk benne, hogy senki sem utasít el egy csésze gyors, ízletes és lendületes italt. Különösen akkor, ha a karamell és a tejszín illata van. Ráadásul ez nem csak egy instant. Ez a kávé fagyasztva szárított, a legnagyobb gondossággal és a legfinomabb babból  készült. Győződjön meg róla!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Mexikó
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1350m
Íz
Íz:
Karamella, Tejszín
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás

Összetétel

Arabica 80%, Robusta 20%, Természetes aroma, Karamell

Krém és a kávé íze

Az instant Tejszínes – karamellás kávé a mexikói arabica és robusta ültetvényen alapul. Ennek köszönhetően teljes íze és kellemes aromája van amelyekhez a tejszín és a karamell szépen kötődik. Élvezheti a forró vagy jeges kávét.

A kávé eredete

Mexikó a világ 8. legnagyobb kávétermelője. Az ültetvények elsősorban az ország déli részén és a középső részén helyezkednek el, a földművesek elsősorban az arabicát termesztik, és a kormány által szabályozott Instituto Mexicano del Café felelős a magas és stabil kávéár fenntartásáért a piacon.

A helyi kávé híres könnyű testéről, alacsony savtartalmáról, valamint sokféle ízéről és felhangról, az adott régiótól függően ahol felnőtt. A kávé készítők és a baristák szerint a mexikói kávé "nem bonyolult", ezért kiválóan alkalmas különféle keverékek vagy felhasználások alapjául. Az egyik lehet liofilizálás.

A fagyasztás megkezdése előtt a kávékivonatot pörkölt szemes kávéból kell készíteni. Körülbelül -40 ° C hőmérsékleten fagyasztunk le, majd vákuumban víztelenítjük. A liofilizálás megőrizheti az összes fontos íz- és aromás tulajdonságot. A fagyasztva szárított kávét apró kristályok jellemzik. Az úgynevezett permetezéssel előállított oldható kávé pornak vagy apró gömbnek tűnik. Nem ér el olyan magas minőséget, mint a fagyasztó, mert előállításakor forró levegőt használnak, amely sok érzékeny kávé-összetevőt elpusztít.

Az instant kávé legjobb ízének és tulajdonságainak a megszerzése érdekében előállításukhoz szemes arabicát és robustát használnak. A Tejszínes – karamellás kávé esetében 80:20 arányban. A piacon azonban olyan kávéval is találkozhatunk, amelynek nagyrésze robusta, amely olcsóbb. Annak ellenére, hogy kissé erősebb ízű, másrészt teljes mértékben legyőzi az eredeti szemes kávé természetes és sokkal kívánatos hangjait.

Az instant kávét elkészíthet nagyon gyorsan és egyszerűen. Csak öntse le forró vízzel. De legyen óvatos - ne használjon forrásban lévő vizet. A kávé jó olyan jeges italok készítéséhez, amelyek forró napokon frissítik. Nem hiába, az instant kávé iránti kereslet világszerte növekszik. 2000 óta az értékesítés állítólag megháromszorozódott.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica
Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

7. 20.

Értékelés: kitűnő
Valóban olyan íze van mint a tejszínes karamellának, akkor is ha egy csepp tejet sem teszek bele. Fenséges.

2. 28.

Értékelés: nagyon jó
Ezt az instant, ízesített kávét a legjobbra értékelem (rengeteg közül lehet választani). Azt hiszem, nálatok mindenki megtalálja a saját csésze kávéját ..... én megtaláltam;)

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FRANCIA VANÍLIA instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FRANCIA VANÍLIA instant kávé

A vanília a világ legelterjedtebb fűszere. Az európaiak a 16.századtól imádják, de az öreg aztékok és a toltékok már régebbtől ismerik. A francia vagy a bourbon vaníliát a Réunion szigetről szállítják. A termesztése, szüretelése és a feldolgozása nagyon igényes, ezért az ára sem alacsony. De Ön ne szalassza el - kávéban, Mexikóból! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

IRISH CREAM instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

IRISH CREAM instant kávé

Néhányan a túl édes, szájat összetapasztó italra gondolnak, de ez ne tévessze meg Önt. Az alkohol fogyasztók körében az Irish cream likőr az egyik legnépszerűbb. A likőr eredeti receptjét a gyártók nem árulják el még akkor sem, ha hordóban valló megfulladással fenyegetnék őket. Általában 15-20 százalékos ír whiskyt, tejszínt, vaníliát és kávét tartalmaz. Van, aki csokoládé, mások kókuszkivonatot adnak az italhoz. Most pedig próbálja meg elképzelni, hogy eme remek italhoz… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

15% KEDVEZMÉNY
Mogyorós instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Mogyorós instant kávé

Kivételes minőségű mexikói kávéval ajándékozzuk meg. Az illata, mint a Csendes-óceáné, a méz és diófélék ízével és mindez csak két lépésben: szórja az instant kávéját a csészéjébe és egyszerűen öntse le forró vízzel. Az instant kávé néha a nevetség tárgyává válik. Mi inkább kóstolgatjuk és kiválasztjuk a legjobbakat közülük. És kérem higgyen nekünk a mogyorós instant kávé a legjobbak közé tartozik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 771 Ft /1000 g 9 155 Ft /1000 g 915 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »