06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Hawaii kávé

Hawaiinak nincs más neve, mint a Csendes-óceán gyöngyszeme. Nem vagyunk meglepve. A vadvilág, a gyönyörű strandok, a magas hegyek és a meleg óceán a világ minden tájáról vonzza a turistákat és a kalandorokat. A hawaii kávé kiváló minősége és egyedi ízprofilja mögött a családi gazdaságok hagyományai… teljes leírás

Szűrés paraméterekkel
megmutat 1 - 1 -ból, -ből 1

HAWAII Kona Hula Daddy - szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

HAWAII Kona Hula Daddy - szemes kávé

Az ültetvények kicsik, de sok van belőlük. A kávé az egyik legelegánsabb a világon, és különösen ritka. A kávécserjék Brazíliából származnak, de nagy mennyiséget produkálnak Hawaii - on. A Hawaii szigetek nyugati részéről a tökéletes arabicát  legjobban a kóstolás után lehet leírni az ízét. A rendkívül intenzív élmény koronázza a virágok, a mangó és a csokoládé összetételét. Kávé Hawaii Kona Hula Daddy a világ élen áll. Egyszerűen nagyszerű. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Termékek az oldalra: 12 24 72

Hawaii kávé

Hawaiinak nincs más neve, mint a Csendes-óceán gyöngyszeme. Nem vagyunk meglepve. A vadvilág, a gyönyörű strandok, a magas hegyek és a meleg óceán a világ minden tájáról vonzza a turistákat és a kalandorokat. A hawaii kávé kiváló minősége és egyedi ízprofilja mögött a családi gazdaságok hagyományai és a termesztés körülményei állnak. Napos reggelek és felhős délutánok, enyhe szellő és ásványi anyagokban gazdag vulkanikus talaj adnak mindent, amire a kávénövénynek szüksége van az egészséges növekedéshez és a mesés terméshez.

A hawaii kávé harmonikus ízzel és erős, többrétegű aromával rendelkezik. Egy csészében gyümölcsök és virágok, csokoládé, fűszerek vagy fa íz található.

Bár Hawaiin egész évben lehet kávét szüretelni, a bokrok augusztus és december között érik el a termés csúcsát. A statisztikák szerint a hawaiiak negyven különböző szigeten mintegy nyolcszáz farmot üzemeltetnek. A kávé annyira népszerű, hogy egyes esetekben a cukornádat és az ananászt is felváltotta.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »