06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Kód: 23
Értékelés: kitűnő, 3 vélemény

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 099 Ft /1000 g 1 010 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

A Peru Andes sok kávémester abszolút kedvence. Megfelelő őrléssel és gondos előkészítéssel ízletes, egyedi jellegű italt kapunk. A habja világosabb, kompakt és sűrű. Ízében fellelhető a csokoládé és a gyümölcsök tökéletes harmóniája. A kávé testes, telt ízű, sima, tiszta, kissé mogyorós utóízzel.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Dél-Amerika harmadik legnagyobb állama a 18. század óta foglalkozik a (Coffea arabica) termesztésével.

A gazdálkodók közül sokan még az Inkák leszármazottai, akikhez még ötszáz évvel ezelőtt a terület tartozott. Jelenleg főként az Andokban élnek, és mezőgazdasággal foglalkoznak. A perui kávé 98 százaléka kistermelőktől származik. Kis földművelő területeket hoznak létre és tartanak fenn az erdőben lévő nehezen elérhetők a terepen. Emiatt a termelésük nagy része szerves - a műtrágyák és az ipari permetezők költségesek és a szállításuk is összetett ezekre a területekre.

A legkiválóbb minőségű kávébabokat Peruból Japánba, az Egyesült Államokba és Európába exportálják.

A kávékedvelők különösen értékelik az Andok Alpokban termesztett fajtát. Ez a 100% -os arabica Peru-Andres, amely a Puno tartományból, a Titicaca-tó északi részéről származik. A kávé feldolgozása közvetlenül a kávébogyók betakarítása után kezdődik (évente többször történik a betakarítás). A peruiak drágább, de kifinomultabb módszert alkalmaznak - az úgynevezett nedves átmosást. A cseresznye méretű gyümölcsöket   nyomólemezeken keresztül préselik, így távolítják el a kávészemeket a húsuktól és a héjuktól, ezután fermentálják és szárítják. A zöld kávébabokat zsákokba csomagolják, miután átválogatták és mérlegelték, eladásra készek.

Mi a kávéinkat csak közvetlenül a megrendelés előtt pörköljük, hogy mindig friss és magas minőségű kávét kapjon a megrendelőnk.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

2. 15.

Értékelés: kitűnő
Életem eddigi legjobb kávéja! Nem gondoltam volna!

1. 29.

Értékelés: kitűnő
Sok - kb.20-25 - kávé minta közül ez volt - egy másik mellett- kiemelkedően kellemes aromájú. Azért is érdekes volt mert mindegyik kávé nagyon finom volt, mégis akadt kettő azok minősége fölött álló. Már rendeltem is nagyobb menyiséget belőle.

8. 2.

Értékelés: kitűnő
Hello mindenkinek. A kávé leírásban mindent elmondtak. Igazából édes csokoládé ízű. Ha pont nem jó hangulatban van, és szüksége van egy gyengéd simogatásra, a Peru Anders megfelelő az Ön számára. Miután egy csészével megivott, eltünnek a ráncok a homlikáról és mosolyt csal arcára.Attila

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
8 634 Ft /1000 g 863 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa

Szuper lágy, kivételesen illatos és édesen csokoládés. A kávé a népszerű Fazenda da Lagoa (Farm a tónál) brazil ültetvényről a világ leglátogatottabbjai közé tartozik. Az esőerdő karjai között érik, hegyekkel és kristálytiszta tóval körbevéve. Közepes intenzitással pörköljük, hogy megmaradjon a tökéletesen sima testessége és gyümölcsös aromája.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 296 Ft /1000 g 1 430 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 296 Ft /1000 g 1 330 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »