

FRAPPÉ EPER – instant kávé
Tudta, hogy a epret csak a királyi udvarban szolgálták fel? Szerencsére a mai népszerű gyümölcs sokkal megfizethetőbb. Annyira megfizethető, hogy kávében is élvezheti. Fagyasztva szárított mexikói Arabica, természetes eper aromával dúsítva, tökéletes kiindulópont egy frissítő nyári frappéhoz. De félreértés ne essék, a nyalánkok örömére a forró változata is örömöt hoz a hidegebb napokban.
Összetétel
Arabica 80%, Robusta 20%, Szárított tej, Természetes aromaKrém és a kávé íze
A Frappé Eper instant kávé íze nem más mint a kis piros gyümölcsöké. Ne aggódjon, az eper csak kiegészíti a mexikói kávé eredeti ízét, nem nyomja el. Így számíthat egy összetett kávé italra, kellemesen édes, egy kis emlékeztetővel a mexikói Arabica citrus tónusára.
A kávé eredete
Sok mítosz van az instant kávéval kapcsolatban. Hogy rossz minőségű, egészségtelen, íztelen, drága. Ahelyett, hogy hosszú időn át rendeznénk a dolgokat, egyet ajánlhatunk: halgasson a saját ízlelőbimbóira. Gyorsabb és hitelesebb lesz. Ivás közben elolvashatja, mi az instant kávé.
A történetét valószínűleg Franciaországban kezdték írni 1881 körül! Ezt követően Alphonse Allais szabadalmazta, és kilenc évvel később David Strang ugyanezt tette Új-Zélandon. A találmányt azonban végül a Chicagóban dolgozó Satori Kato japán tudósnak tulajdonították, aki 1901-ben instant kávét mutatott be Buffalóban a Pan-amerikai Kiállításon. George Constant Luise Washington ezt követően kidolgozta saját gyártási folyamatát és elindította az instant kávét. Ezt a technológiát a Nescafé fejlesztette tovább, és termékét 1938-ban kezdték értékesíteni.
Manapság az instant kávé annyira népszerű, hogy termelése a világon betakarított zöld kávé felének felel meg. Mind az Arabicát, mind a Robustát használják. Kiváló minőségű instant kávé esetében az erős robusta tartalma alacsonyabb, mint az édesebb és gyümölcsösebb arabica tartalma.
Az instant kávét általában kétféle módon állítják elő - permetezéssel és fagyasztással. A különbség (röviden) az, hogy a porlasztott kávé forró levegővel kerül kapcsolatba, elveszíti finom és oly értékes aromáját. Másrészt a permetezés olcsóbb. Az így készített kávé felismerhető a finom homok megjelenésével.
Mi a liofilizált kávét részesítjük előnyben amelyet fagyasztással állítjuk elő. A pörkölt babkávéból történő előállítással képződött koncentrált kávé kivonat nagyon vékony rétegre terjed és sublimálódik néhány órán keresztül rendkívül alacsony nyomáson és -40 ° C körüli hőmérsékleten. A masszát tehát dehidratáljuk egy szilárd anyag gázos állapotúvá történő átalakításával. Az eredmény az instant kávé, kiváló szenzoros tulajdonságokkal. Úgy néz ki, mint egy sima, fényes kristály.
Csak öntsön forró vizet a kávéra, vagy készítsen belőle frappét.
Ezt az instant kávét nem szabad tejre allergiás embereknek fogyasztani. A termék nyomokban tartalmazhat glutént, szezámot, szóját, földimogyorót és egyéb diókat is.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
Tegyen 2 teáskanál instant Frappé Eper kávét a shakerbe,
adjon hozzá 200 ml hideg tejet,
adjon hozzá néhány jégkockát,
alaposan rázza fel és azonnal fogyasztható.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 108 kcal |
Zsírok: | 5,4 g |
ebből telített zsírok: | 3,4 g |
Szénhidrátok: | 7,9 g |
ebből cukrok: | 7,6 g |
Fehérjék: | 5,3 g |
Só: | 2,08 g |
9. 9.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FRAPPÉ KÓKUSZ - instant kávé

FRAPPÉ KRÉMES KARAMELL - instant kávé
