06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 10 indok miért válassza a mi kávénkat

1. dTeszt Tanúsítvány

Elfogadtuk az üzleti feltételeket a dTest-től. A 3-csillagos változatot valasztottuk, amely sokkal felhasználóbarátabb, mint a fogyasztókkal szembeni jogi szabvány.

2. Saját kávé behozatala

A prémium kávéültetvényekről importáljuk és pörköljük, a legjobb ültetvényekről ezért kávénk megőrzi egyedi ízét, jellegét és aromáját. Mindig friss kávébabot

3. A mi  kávénk mindig friss

A mi kávéinkat soha nem pörköljük raktározásra. Mindig csak a vásárló megrendelésére pörkölünk. A kávéinkat rendszeresen importáljuk a szükséges mennyiségben. Ezért soha nem árulunk régi kávét ügyfeleinknek. Teljesen tudatában vagyunk annak, hogy a kávé csúcsminőségű a pörkölés utáni első héten, és mindennel alkalmazkodunk hozzá. Mindig 100% -ban gondoskodunk,kávéink megfelelő tárolásáról.

4. Már feldolgoztunk tonna kávét

2006 óta már több mint 30 000 kg prémium ültetvényi kávét szállítottunk ügyfeleinknek. 

5. Ingyenes szállítás

Ha több mint 9900 Ft - ért rendel, a szállítást fizetjük Önnek.

6. Egyedülálló ízesített kávéfajták saját recepteink szerint

Az ízesített kávéinkat kikevertük és elkészítettük a saját receptünk szerint. Mindig olyan keveréket hozunk létre hogy a kávé és az aroma egyensúlyba legyen.  A mi célunk a legjobb minőség, íz, megjelenés és illatról szól. Csak kiváló minőségű olajos aromákat használunk, csak olyan természetes aromákat tartalmaznak, amelyek természetes jellegűek, és nem okoznak gyomorégést a hosszútávú fogyasztás során.

Ezek az ízek sokkal hosszabb eltarthatósággal rendelkeznek, és nem illan el illatuk. Alapvetően nem használunk alkoholos szintetikus anyagokat vagy természet azonos aromákat! 

7. Saját kávé pörkölő

A kávékat mi magunk pörköljük így  biztosítjuk a legjobb és állandó minőséget.

8. Pénzvisszafizetési garancia

Visszaadjuk a pénzét, ha nem elégedett a kávéinkkal! 

9. Kávéinkben csak teljes és egyenletesen pörkölt szemeket talál

Annak köszönhetően, hogy közvetlenül az ültetvényekről vásárolunk  első osztályú minőségű zöld színű kávét, garantáljuk a  pörkölt szemek minőségét. A mi kávénkban soha nem talál törött vagy fél kávé szemet, sőt héjat sem. Természetesen a kávészemek mindig egyenletesen vannak pörkölve.

10. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét

A  szemeskávénak előnyei vannak az őrölt kávéval szemben, nyitás után nem veszti el gyorsan az aromáját. Kávéinkat minőségi alumíniumba csomagoljuk, amelyről  több grafikai elem is hiányzik, mivel cégünk főleg az ízre és a  minőségre ad. A kávé tényleges frissességét  ellenőrizheti, a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után a keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van lezárva hogy ellenálljon nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »