

FRAPPÉ COOKIES - instant kávé
Tökéletes íz, nagyszerű hatás. Imádni fogja a Frappé Cookies instant kávét minden tekintetben. Az íze, mint a tejes keksznek, stimulálja, mint a hideg patakba ugrás, és gyorsan elkészíthettő, mint ha egy varázspálcával megérintené. A liofilizációnak köszönhetően a mexikói kávé nem veszíti el sem egyedi aromáját, sem többrétegű ízét. Dobjon rá jeget, öntsön rá tejet és élvezze egész évben!
Összetétel
Arabica 80%, Robusta 20%, Szárított tej, Természetes aromaKrém és a kávé íze
A Frappé Cookies instant kávé teljes mértékben él a nevével. Forró (nem forrásban) lévő vagy hideg vízzel való felöntés után kap egy italt, amely ízlésesen kekszes, tejes és természetesen olyan, mint a kávé. Készítse el ezt a kávét nyári frappéként vagy mint meleg téli élvezetet. Egyik formája sem fog csalódást okozni.
A kávé eredete
A liofilizált, azaz fagyasztott kávé nem a vegyipar terméke, vagy egy mesterséges anyag. Pontosan ellentétes. A kezdetektől a végéig természetes alapokra épített termék. Tehát menjünk végig együtt a gyártáson.
Először el kell mennünk egy mexikói kávéültetvénybe. Fernando vagy Vicente gondoskodik róla, apjától vette át és minden tőle telhetőt megtesz a legmagasabb minőségű és legjobb ízlésű kávébabok termesztése érdekében. Kiegészíti a hagyományos gyakorlatokat a modern technológiákkal, együttműködik a kormányhivatallal, amely gondoskodik mind a kávétermesztés technikai támogatásáról, mind a stabil vételárakról.
A szezonban három-négy alkalommal a gazda, több munkavállalóval, a kávé cserjék közé indul, hogy összegyűjtse a legérettebb bogyós gyümölcsöket. Annak ellenére, hogy nagy, nehéz zsákokban szállítják őket lefelé a hegyekről az úton lévő teherautókhoz, munkájuk még messze sem ért véget. A piros gyümölcsöt fel kell dolgozni a zöld kávébab felszabadításához. Mexikóban a mosás leggyakoribb módja: a bogyókat vízimalmokba öntik a munkások, akik aprításukhoz és a húsdarabok aprító lemezekkel történő eltávolításához használják őket. A felszabadult szemek vízzel az erjesztési edényekbe jutnak, amelyekben több órán keresztül erjednek. Végül meg kell szárítani a kávét közvetlen napfényben. Ha felhős, a gazdák a szárítókat használják.
A zöld kávébab a piacra utazik, onnan az instant kávé gyártójához. És csak ezután jön létre a liofilizálás ... A kávét először pörkölik és őrlik, hogy erõs kivonatot lehessen készíteni. Onnan egy speciális eszközhöz kerül, ahol -40 ˚C-ra fagyasztják le és alacsony nyomáson "megszárítják". A szublimáció - a szilárd anyag közvetlen változása gázneművé - gondoskodik a vízveszteségről. És ez minden.
A liofilizációval előállított instant kávé apró, sima kristályoknak tűnik. Íze erős, harmonikus és színes.
Csak öntsön forró vizet a kávéra, vagy készítsen belőle frappét.
Ezt az instant kávét nem szabad a tejre allergiás embereknek fogyasztani. A termék tartalmazhat még nyomokban glutént, szezámt, szóját, földimogyorót és más dióféléket.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
Tegyen 2 teáskanál instant Frappé Cookies kávét a shakerbe,
adjon hozzá 200 ml hideg tejet,
adjon hozzá néhány jégkockát,
alaposan rázza fel és azonnal fogyasztható.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 108 kcal |
Zsírok: | 5,4 g |
ebből telített zsírok: | 3,4 g |
Szénhidrátok: | 7,9 g |
ebből cukrok: | 7,6 g |
Fehérjék: | 5,3 g |
Só: | 2,08 g |
7. 11.
6. 23.
8. 26.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FRAPPÉ TOFFEE – instant kávé

FRAPPÉ KÓKUSZ - instant kávé
