

IRISH CREAM instant kávé
Néhányan a túl édes, szájat összetapasztó italra gondolnak, de ez ne tévessze meg Önt. Az alkohol fogyasztók körében az Irish cream likőr az egyik legnépszerűbb. A likőr eredeti receptjét a gyártók nem árulják el még akkor sem, ha hordóban valló megfulladással fenyegetnék őket. Általában 15-20 százalékos ír whiskyt, tejszínt, vaníliát és kávét tartalmaz. Van, aki csokoládé, mások kókuszkivonatot adnak az italhoz. Most pedig próbálja meg elképzelni, hogy eme remek italhoz hozzá adunk eredeti ekvádori kávét…
Összetétel
Arabica 80%, Robusta 20%, AromaA kávé íze és habja
A 80 százalékban arabika és 20 százalékban robuszta kiegyensúlyozott keveréke azt sugallja, hogy ez az oldható kávé biztosan nem fog szenvedni az aroma, és az erő hiányától. Az ír krémlikőr természetes eszenciái hozzá járulnak az édes, enyhén gyümölcsös alaphoz a vanília és az ír whisky simogatásával. Ne forralja le az instant kávéját, ha így tesz gyönyörű kompakt hab élményétől fosztja meg önmagát.
A kávé származása
Ha követni akarjuk az instant ízesített kávé nyomát, Mexikóban fogjuk magukat találni. Mexikó a szegény államokhoz tartozik. A mezőgazdasági földterületek 2/3-át kicsi családi gazdálkodók birtokolják. Gyakran a kakaó, a kávé, a banán vagy a balsa termesztéséből nem élnek meg. Épp ezért a nagyvárosokba költöznek, de gyakran csak a nyomornegyedekig jutnak el.
A termelők és a kávéfeldolgozók mindent megtesznek azért, hogy kiváló minőségű terméseket juttassanak el a piacra. A betakarítás bonyolult éghajlati és terepi körülmények között zajlik, a bogyók feldolgozása többnyire kézi. De mindezzel még nem ér véget a folyamat. Amikor a zöld kávébabokat kihámozzák a bevonatukból, átmossák, fermentálják és szárítják, később a pörköldébe szállítják. Atapasztalt pörkölőmester természetes aromát ad a kávéhoz, így kapjuk meg a nagyon precíz folyamat után az ízesített kávénkat.
A történet folytatódik ...a kávét megőrlik, rendkívül nagy koncentrációjú főzetet készítenek belőle, melyet a szakértők tovább redukálnak.
Most pedig következik a varázslat- a víz elpárolgása szublimáció segítségével. Ennek a segítségével jönnek létre a csodálatos kávékristályok.
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- Az optimális elkészítéshez válasszon egy 150 ml-es bögrét.
- Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
- A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 520 kJ/125 kcal |
Zsírok: | 0.2 g |
ebből telített zsírok: | 0.1 g |
Szénhidrátok: | 2.6 g |
ebből cukrok: | 2.6 g |
Rost: | 24.8 g |
Fehérjék: | 15.9 g |
Só: | 0.1 g |
1. 10.
7. 18.
9. 14.
12. 20.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

TOJÁSLIKŐR instant kávé

FRANCIA VANÍLIA instant kávé
