

-
Kávé származás szerint
- Ausztrália kávé
- Bali káva
- Bolívia kávé
- Brazil kávé
- Burundi kávé
- Dominikai kávé
- Ecuadori kávé
- El Salvadori kávé
- Etiópiai kávé
- Guatemalai kávé
- Hawaii kávé
- Honduraszi kávé
- Indiai kávé
- Indonéziai és java kávé
- Jamaicai kávé
- Jemeni kávé
- Kamerun kávé
- Kenyai kávé
- Kolumbiai kávé
- Kongói kávé
- Kosztarikai kávé
- Kubai kávé
- Malawi kávé
- Mexiói kávé
- Mianmari (burmai) kávé
- Nepál kávé
- Nikaraguai kávé
- Panama kávé
- Pápua új-guineai kávé
- Perui kávé
- Puerto Rico kávé
- Ruanda kávé
- Tanzániai kávé
- Timor kávé
- Uganda kávé
- Vietnam káva
- Zambia kávé
- Zimbabwéi kávé
Tanácsra van szüksége?

Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Eszpresszó keverékek
ManuCafe eszpresszó keverékeket készítünk, figyelembe véve az egyes kávéfajták egyediségét. Kiválasztott arabicát és robusztuszát pörkölünk úgy, hogy az eredmény teljes mértékben tükrözze az egy eredetű Specialty Coffee egyediségét, és ugyanakkor mesteri módon használja az egyes kávék… teljes leírás

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Eszpresszó keverékek
ManuCafe eszpresszó keverékeket készítünk, figyelembe véve az egyes kávéfajták egyediségét. Kiválasztott arabicát és robusztuszát pörkölünk úgy, hogy az eredmény teljes mértékben tükrözze az egy eredetű Specialty Coffee egyediségét, és ugyanakkor mesteri módon használja az egyes kávék ízkombinációit. Ennek köszönhetően az ital mindig többrétegű ízű, gyümölcsöt, virágot, csokoládét, mogyorót talál benne. Örömmel várhatja, hogy ne legyen túl pörkölt (azaz lapos vagy keserű ízű) vagy savanyú eszpresszó.
A ManuCafe eszpresszója alkalmas karos és automata kávéfőzőkhöz, valamint szűrőhöz, mokkás vízforralóhoz vagy vákuumhoz.
Mint minden különlegességnek, az eszpresszónak is megvannak a titkai. Felfedjük, hogy az egyes fajok ültetvényes kávéival végzett részletes munkából áll. A keverékhez mindig külön pörköljük, két elvre figyelve: sajátos pörkölési profiljának elérése érdekében, amelyben egy adott szemes kávé a legmagasabb ízt és aromadússágot nyeri el, és ugyanakkor hozzá kell igazítani az egész keverék kívánt paramétereihez. Nem kivétel, hogy ugyanazt a prémium típusú arabicát, amelyet fogyasztásra szánják, kissé másképp pörkölik, mintha egy eszpresszó keverék része lenne. Az eredmény egy harmonikus ízű és lélegzetelállító aromával teli kávé.