06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

BELGA PRALINÉ instant kávé

Kód: 1652
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény


Nagy siker? A legrosszabb nap? A séta öröme? Fáradtság munka után? Minden helyzetre, ahogy az élet hozza, van kávé. Az instant fajta, villámgyorsan elkészítve és több száz ízesített változatban. A Belga pralinék a csokoládé édességét, a tejszín lágyságát és a gyümölcs frissességét adja a pillanatokhoz. Minden korty egy másik praliné. Hagyja magát kísértésbe esni.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Mexikó
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1350m
Íz
Íz:
Belga praliné
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás

Összetétel

Arabica 80%, Robusta 20%, Természetes aroma

Crema és a kávé íze

A belga praline instant ültetvényes arabicából készül, amelyet robusta kávé egészít ki. Maga a kávé friss, édes benyomást kelt. A természetes aromával történő ízesítés után kap egy szép réteg tejcsokoládét és tejszínt, valamint egy érintésnyi gyümölcsöt.

A kávé eredete

Mexikó a világ tízedik legfontosabb ország a kávé gyártása terén. Az ültetvények többnyire délen összpontosulnak, és a legtöbb kávéfa az Arabica fajtához tartozik. Először Mexikót a 18. század végén, Veracruz térségében érték el. Végül is ez még mindig az egyik legfontosabb kávétermelő területe.Hozzá csatlakozik Chiapas, Oaxaca és Puebla régió. Mexikó azonban több olyan régióval rendelkezik, ahol kellemes tengerszint feletti magasság és optimális körülmények uralkodnak a kávéfák termesztéséhez.  Pozitívum, hogy a termelők száma növekszik, és a kávéra összpontosítanak a környezetvédelem és az üzleti fenntarthatóság szempontjából.

A kávét Mexikóban mintegy félmillió gazda termeli, akiknek 70 százaléka kistermelő, akár 10 hektáros ültetvényekkel. A betakarítási idény novemberben kezdődik és márciusban ér véget, a zöld szemek általában áprilisban jutnak el a piacra.
Lehet, hogy jobban érdekli az instant kávé tényleges előállítása, mint a mexikói ültetvények valósága. Ezért tudatjuk, hogy kétféle módszer létezik, amelyek közül mi azt részesítjük előnyben, amelyik jobban megőrzi az aromákat, és nem simítja el a kapott ital ízprofilját. Ez a fagyasztva szárítás, azaz liofilizálás. Egy nagyon régi eljárás (az inkák birodalma óta ismert) amely az élelmiszereket úgy tartósítja, hogy lefagyasztja, majd alacsony légnyomásnak teszi ki.

Először azonban meg kell pörkölni a zöld kávébabot, 80% arabica és 20% robusta arányban (instant kávé belga praliné esetében) keverni és sűrű oldattá főzni. Ezután a legtöbb víz elpárolog. A kapott masszát le kell őrölni, és liofilizálóba kell helyezni -40 ⁰C körüli hőmérsékletre fagyasztani. Ezután a fagyasztó doboz csökkenti a légnyomást és elegendő hőt szolgáltat a szublimáláshoz - a fagyott víz gázzá alakul, és a dobozon kívül gyűlik össze. Ily módon a víz akár 95 % is eltávolítható.

A liofilizált kávét a sima oldalú kristályok alapján ismerheti fel. A permetezéssel készített instant kávé (ez a második lehetőség) úgy néz ki, mint a por vagy a kis golyó.

Természetesen a természetes aroma – nem szintetikus és ezért biztonságos - segített elérni az instant belga praliné kávé sajátos ízét.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica
Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

8. 23.

Értékelés: kitűnő
A kávé nagyon finom. Illatával vonzza a vendégeket. Nagyon jó. Ajánlom.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


IRISH CREAM instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

IRISH CREAM instant kávé

Néhányan a túl édes, szájat összetapasztó italra gondolnak, de ez ne tévessze meg Önt. Az alkohol fogyasztók körében az Irish cream likőr az egyik legnépszerűbb. A likőr eredeti receptjét a gyártók nem árulják el még akkor sem, ha hordóban valló megfulladással fenyegetnék őket. Általában 15-20 százalékos ír whiskyt, tejszínt, vaníliát és kávét tartalmaz. Van, aki csokoládé, mások kókuszkivonatot adnak az italhoz. Most pedig próbálja meg elképzelni, hogy eme remek italhoz… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

Sós karamellás instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Sós karamellás instant kávé

Ha szereti az édes, és a sós ízt egyben, akkor ez az a kávé, amelyet okvetlen meg kell kóstolnia. Minőségi kávéból, fagyasztva szárítással készül és enyhén ízesített, épp ezért tökéletesen illik azokhoz a reggelekhez, amelyeket a természetben tölt el, de a délutáni film nézéshez is kitűnő partner. A Sós karamellás instant kávé feloldja a levertséget és a lustaságot. Örömöt és energiát önt az ereibe. Nem is csoda, hisz ezek a mexikói kávészemek csordultig vannak napsütéssel! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

MALIBU instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MALIBU instant kávé

Engedje le a haját, oszlassa fel gondjait és lazítson egy kicsit. Egy kávé, amelyhez csak egy kis vízre van szükség, egy unalmas megbeszélést egy pihentető tengerparti nappá változtat.  Mert az íze olyan, mint a Malibu - karibi likőr fehér rummal, nádcukorral és kókuszdióval. Másodpercek alatt elkészül, és egész nap élvezheti. Röviden, a liofilizált kávé mindig kéznél van. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »