06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CAPPUCCINO instant kávé

Kód: 56
Értékelés: kitűnő, 3 vélemény

Ízesített oldható kávé kitűnő választás a gyors készítésre az irodában vagy nyaraláson. De nem kell róla otthon sem lemondani, ugyanis nagyon ízletes és pár kávéimádó előnyben részesíti a szemes előtt. Az, amely az ekvádori ültetvény kávéból a lágyságával, az édeskés ízével és a telt testével kiemelkedik.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 264 Ft /1000 g 1 426 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2024. 03. 08.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Mexikó
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1350m
Íz
Íz:
Cappuccino
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás

Összetétel

Arabica 80%, Robusta 20%, Természetes aroma

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

A Cappuccino ízesítésű oldható kávéban megtalálja a minőségi szemes ültetvényi kávé, és a tejszín krémes édeskés ízét.A savassága közepes-inkább alacsonyabb, a kávé leöntése forró vízzel gyönyörű könnyed habot produkál.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Mexikóban a kisgazdálkodók kétharmada foglalkozik a kávé termesztésével.A kávé, az olaj, a kakaó, a virág és a banán mellett az ország egyik legjelentősebb kiviteli termése.A gazdálkodók főleg arabica kávét, kisebb mértékben pedig robusta kávét termesztenek.A minőségi kávészemek nagyon gondos kiválasztásával és a mindkét típus megfelelő arányának keveredésével kiváló eredményeket érnek el. Mexikó kávéja a világpiacon a legjobbak közé tartozik.

Az oldható kávé készítése nem bonyolult folyamat.Az egész folyamat fizikai törvényeken alapul, tehát nem befolyásolja jelentősen a kávé ízét, vagy aromáját.És ami a legfontosabb – nem produkál egészségre káros anyagokat.

A kávékeveréket először megpörkölik és a szokásos módon főzik meg.Az oldatot erős koncentrátummá forralják, amelyet aztán lefagyasztanak.Körülbelül -40 ° C-on jégkristályok jönnek létre, amelyekből szublimáció segítségével eltávolítják a vizet. Az így kapott kávé már csak a csomagolásra vándorol.Ezt a fagyasztási folyamatot drágább és kiváló minőségű kávék esetében alkalmazzák. A másik eljárás a permetezés- ennek az eljárásnak ez eredménye meg sem közelíti a fagyasztási módszert, amely gazdag ízű és kiváló aromájú instant kávét eredményez.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica
Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
  2. Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
  3. A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

8. 31.

Értékelés: kitűnő
Gusztusos habja van amikor elkészül és isteni finom. Aki szereti a cappuccino ízvilágát az biztos imádni fogja ezt a kávét.

7. 31.

Értékelés: kitűnő
Azt is mondhatnánk, hogy a cappuccinón nincs mit elrontani, viszont az én tapasztalatom soha nem ízlett úgy egy sem mint az önöké. Szintén kellemesen meglepett a kávé küldésének gyorsasága. Köszönöm

7. 29.

Értékelés: nagyon jó
Nagyon jó kávé, nagyon ajánlom mindazoknak, akik szeretik az instant kávét.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


IRISH CREAM instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

IRISH CREAM instant kávé

Néhányan a túl édes, szájat összetapasztó italra gondolnak, de ez ne tévessze meg Önt. Az alkohol fogyasztók körében az Irish cream likőr az egyik legnépszerűbb. A likőr eredeti receptjét a gyártók nem árulják el még akkor sem, ha hordóban valló megfulladással fenyegetnék őket. Általában 15-20 százalékos ír whiskyt, tejszínt, vaníliát és kávét tartalmaz. Van, aki csokoládé, mások kókuszkivonatot adnak az italhoz. Most pedig próbálja meg elképzelni, hogy eme remek italhoz… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2024. 03. 08.

Mogyorós instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Mogyorós instant kávé

Kivételes minőségű mexikói kávéval ajándékozzuk meg. Az illata, mint a Csendes-óceáné, a méz és diófélék ízével és mindez csak két lépésben: szórja az instant kávéját a csészéjébe és egyszerűen öntse le forró vízzel. Az instant kávé néha a nevetség tárgyává válik. Mi inkább kóstolgatjuk és kiválasztjuk a legjobbakat közülük. És kérem higgyen nekünk a mogyorós instant kávé a legjobbak közé tartozik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2024. 03. 08.

Sós karamellás instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Sós karamellás instant kávé

Ha szereti az édes, és a sós ízt egyben, akkor ez az a kávé, amelyet okvetlen meg kell kóstolnia. Minőségi kávéból, fagyasztva szárítással készül és enyhén ízesített, épp ezért tökéletesen illik azokhoz a reggelekhez, amelyeket a természetben tölt el, de a délutáni film nézéshez is kitűnő partner. A Sós karamellás instant kávé feloldja a levertséget és a lustaságot. Örömöt és energiát önt az ereibe. Nem is csoda, hisz ezek a mexikói kávészemek csordultig vannak napsütéssel! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »