06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

AMARETTO instant kávé

Kód: 52
Értékelés: kitűnő, 3 vélemény

Aki szereti a frappét vagy a jeges kávét, akkor biztos értékelni fogja az oldható finomság előnyeit. Az amarettot és a kávét egymásnak teremtették. A gyümölcsös likőr mandula illattal a mindennapi délutáni kávéból az élmények élményét varázsolja. Próbálja ki az Amaretto oldható kávét tejszínhabbal, tejjel vagy fagylalttal.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Mexikó
Íz
Íz:
Amaretto
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás

Összetétel

Arabica 80%, Robusta 20%, Természetes aroma

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

Ez az instant kávé a hagyományos mandulalikőr és enyhe sárgabarack ízesítéssel sokunk legkedvencebb kávéjává válik már az első kóstolás után.A mexikói kávé ennek az istant kávénak az alapja, amely teljes testtel és édességgel rendelkezik.Gyönyörű vaníliás ízét enyhe savanykás íz egészíti ki.Ha nem forralja le a kávéját, hanem csak forró vízzel fogja leönteni, akkor puha habot fog találni kávéja tetején.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

A kávé, amelyből ezt az instant kávét készítik, Mexikóból származik.A helyi gazdálkodók általában csak kis ültetvényeken gazdálkodnak.Nagyrészt arabica kávét, kisebb mértékben robusta kávét termelnek.A mexikói kávét közepes kávébabok és kiegyensúlyozott aroma jellemzi.

Az instant kávé elkészítése alapvetően nem bonyolult folyamat.Az előállításának két formáját ismerjük, amelyek közül mi a technológiailag hosszabb, anyagilag igényesebb formáját részesítjük előnyben, amely kiváló aromájú és nagyon ízletes kávét eredményez.Ez az úgynevezett fagyasztási technika, illetve a fagyasztással történő szárítás.Az ültetvényi pörkölt arabica kávéból erős főzetet készítenek, amelyből a víz nagy részét hagyják elpárologni. Az erős kávékoncentrátumot -40 ° C-ra fagyasztják.Ezután őrlésre és szublimációra (közvetlen átmenet a szilárdból a gázhalmazra) kerül sor, amikor a kávét megszabadítják a jégkristályoktól. Ennek az eredménye apró kávékristályok, amelyeket a gyártósorokon csomagolják.

Az oldható kávé legnagyobb fogyasztói a Skandinávok, továbbá ez a kávéforma nagyon népszerű Görögországban is. Görögországban készítik belőle a legfinomabb frappékat, amelyek a nyár legnagyobb kedvencei.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica
Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
  2. Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
  3. A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

1. 31.

Értékelés: nagyon jó
Bár nem szeretem a mandula-ízt, a vélemények alapján elcsábultam. Sajnos, továbbra sem leszek amaretto-rajongó, aki szereti ezt az ízt, az próbálja ki!

6. 10.

Értékelés: kitűnő
Ma kaptam meg a csomagot háromféle kávéval. Ez volt az első vásárlásom. Hosszú döntés után éppen kinyitottam egy csomag Amaretto kávét. Az illata, amely a levegőben repült, leírhatatlan.Isteni! Meghajlok mindenkinek, aki részt vett egy ilyen finom kávé előállításában.Ennek a kávénak köszönhetően a munkahelyi nap "boldogabb" lesz. Női butikban dolgozom, és azt hiszem, hogy a pulton lévő illatos kávéscsésze sok vásárlót vonz :) Nagyon örömmel várom, hogy új csomagot nyissak ki :) Köszönöm mindenkinek a Manu cafénál: - * Kellemes napot!

1. 10.

Értékelés: kitűnő
Üdvözlet minden kávékedvelőnek, akik olyanok, mint én a manucafé-ban vásárolnak :)! Az itt megvásárolt első csésze kávé óta imádom, és a mindennapi rituálisommá vállt. Kóstoltam több "illatos" kávét, de az Amaretto íze vonzott engem, és rendszeresen megrendelem, nagyon ajánlom.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


TOJÁSLIKŐR instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TOJÁSLIKŐR instant kávé

Olyan igazi házi tojáslikőr az igazi kóstoló! Ne várjon, míg valaki meghívja. Dobjon a kosarába egy fél kiló oldható kávét rum, vanília és tojássárgájával. Elég két kanálnyit leönteni forró vízzel és az ünnepi illatok az egész lakásban elterjednek. Az alapja az ecuadori kávé, amely kiemelkedik a harmonikus és telt ízével. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

IRISH CREAM instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

IRISH CREAM instant kávé

Néhányan a túl édes, szájat összetapasztó italra gondolnak, de ez ne tévessze meg Önt. Az alkohol fogyasztók körében az Irish cream likőr az egyik legnépszerűbb. A likőr eredeti receptjét a gyártók nem árulják el még akkor sem, ha hordóban valló megfulladással fenyegetnék őket. Általában 15-20 százalékos ír whiskyt, tejszínt, vaníliát és kávét tartalmaz. Van, aki csokoládé, mások kókuszkivonatot adnak az italhoz. Most pedig próbálja meg elképzelni, hogy eme remek italhoz… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

BELGA PRALINÉ instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BELGA PRALINÉ instant kávé

Nagy siker? A legrosszabb nap? A séta öröme? Fáradtság munka után? Minden helyzetre, ahogy az élet hozza, van kávé. Az instant fajta, villámgyorsan elkészítve és több száz ízesített változatban. A Belga pralinék a csokoládé édességét, a tejszín lágyságát és a gyümölcs frissességét adja a pillanatokhoz. Minden korty egy másik praliné. Hagyja magát kísértésbe esni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »