06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belül

BIO

 

 

 Koffeinmentes szemes kávé

Sokan egészségügyi problémáik miatt keresik a módját, hogy élvezhessék  kedvenc kiváló minőségű szemes kávéjukat, ezért választják sok esetben a koffeinmentes kávét. A koffein egy természetes anyag, amelyet Arabica és Robusta kávébabban találhatóak. Koffeinmentes kávéültetvények kávé babjaiból el … teljes leírás

Szűrés paraméterekkel
megmutat 1 - 3 -ból, -ből 3

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes

Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle a koffein. A mexikói finomság megfelel az ínyencek és a kávészakértők legmagasabb igényeinek. A hegyek ennek a kávénak lédús gyümölcsöt, sötét csokoládét és finom dohányt adtak, a helyiek biztosították az egyes babok tökéletes feldolgozását. Önön múlik, hogy tetszés szerint élvezheti a Chiapas BIO minőséget. Még este is. Ahol nincs koffein, ott édesen és hosszú ideig alszanak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 014 Ft /1000 g 1 301 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk hétfő, 4. 19. 2021

BRAZÍLIA MINAS DECAF KOFFEINMENTES SZEMES
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA MINAS DECAF KOFFEINMENTES SZEMES

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

COLUMBIA EXCELSO SWISS WATER DECAFE - koffeinmentes szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

COLUMBIA EXCELSO SWISS WATER DECAFE - koffeinmentes szemes kávé

Kényeztesse magát a kiváló minőségű ültetvény kávé minden árnyalatával és aromás örömével. Reggel, délben és még este? Miért ne! Amikor a koffeinmentes Columbia Excelso Swiss Water Decafé-t kortyolgatja nem kell aggódnia alvási problémák vagy magas vérnyomás miatt. Édes, mint a méz, friss gyümölcsös és kellemesen keserű, mint a legjobb csokoládé. Ebből a kávéból a koffeinen kívül abszolút semmi nem hiányzik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Termékek az oldalra: 12 24 72

Koffeinmentes szemes kávé

Sokan egészségügyi problémáik miatt keresik a módját, hogy élvezhessék  kedvenc kiváló minőségű szemes kávéjukat, ezért választják sok esetben a koffeinmentes kávét.

A koffein egy természetes anyag, amelyet Arabica és Robusta kávébabban találhatóak. Koffeinmentes kávéültetvények kávé babjaiból el  van a legtöbb koffein tartalom távolítva , de ez nem azt jelenti , hogy semmiféle mértékben nem tartalmaznak koffeint.

Többnyire ez maradvány mennyiségű koffeint jelent , mennyiségben 1% Arabica és körülbelül 2% Robusta kávé fajból.

Hogy is készül a koffein mentes kávé?És valójában mennyi  koffein  marad meg a kávéban, amikor azt állítja a felirat , hogy 97% -os koffeinmentes a kávé?

Valójában kétféleképpen lehet eltávolítani a kávéból a  koffeint:

Európai folyamat - talán a legelterjedtebb eljárás. Kávéból ebben az esetben úgy távolítják el  a koffeint,  hogy a kávébabokat először vízbe áztatjuk,  majd metilén-kloridban mossuk át a szemeket, amelyhez  jól kötődik az említett koffeint. Ezt követően a kávét ismét vízzel mossuk át és ez után szárítjuk. Ennek az eljárásnak az az előnye, hogy szinte nem veszíti el a kávé a  természetes aromáját és ízét sem.

Vízkezelés - Ez a módszer teljesen kémiai mentes az előző módszerhez képest. A koffeint forró vízzel és gőzzel extrahálják ezzel a módszerrel. Ez után  aktívszén szűrővel eltávolítják a nem kívánt anyagot a kávéból. Ennek a módszernek az az előnye, hogy itt nem használnak vegyszereket, viszont a hátránya, hogy a koffein mellett, az illóolajokat és az ízeket is eltávolítjuk a kávészemekből. Ilyen módon kezelik az arabica kávét , amely sokkal kevesebbet szenved -veszít tulajdonságaiból mint a Robusta típusú kávé .

Mellesleg ,ha 97% -a koffeinmentes kávé van a címkén, ez azt jelenti 97% -a mentes tehát, 1% vagy 2% -a koffein összetevő.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »