06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen póstaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belül

BIO

 

 

 Koffeinmentes szemes kávé

Sokan egészségügyi problémáik miatt keresik a módját, hogy élvezhessék  kedvenc kiváló minőségű szemes kávéjukat, ezért választják sok esetben a koffeinmentes kávét. A koffein egy természetes anyag, amelyet Arabica és Robusta kávébabban találhatóak. Koffeinmentes kávéültetvények kávé babjaiból el … teljes leírás

Szűrés paraméterekkel
megmutat 1 - 2 -ból, -ből 2

KOLUMBIA SUPREMO DECAF KOFFEINMENTES szemes
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO DECAF KOFFEINMENTES szemes

Nem mindig van szükségünk élénkítésre és nem mindenki szereti a koffeint. A coffee lovers nagyobb fős csoportja számára tartogatjuk a koffeinmentes változatát a száz százalékos arabikát a híres kolumbiai Villa Maria farmról. Próbálja ki. Eláruljuk, hogy rendkívülien elegáns, csokoládés és érzékien gyümölcsös...  Több az áru részleteiben
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 1. 31. 2020
Nagy csomagolás:
11 935 Ft ÁFA-val
6 325 Ft ÁFA-val
3 584 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
1 831 Ft ÁFA-val
1 104 Ft ÁFA-val
Darálás:

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes

Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle a koffein. A mexikói finomság megfelel az ínyencek és a kávészakértők legmagasabb igényeinek. A hegyek ennek a kávénak lédús gyümölcsöt, sötét csokoládét és finom dohányt adtak, a helyiek biztosították az egyes babok tökéletes feldolgozását. Önön múlik, hogy tetszés szerint élvezheti a Chiapas BIO minőséget. Még este is. Ahol nincs koffein, ott édesen és hosszú ideig alszanak. Több az áru részleteiben
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 1. 31. 2020
Nagy csomagolás:
11 935 Ft ÁFA-val
6 325 Ft ÁFA-val
3 584 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
1 831 Ft ÁFA-val
1 104 Ft ÁFA-val
Darálás:
Termékek az oldalra: 12 24 72

Koffeinmentes szemes kávé

Sokan egészségügyi problémáik miatt keresik a módját, hogy élvezhessék  kedvenc kiváló minőségű szemes kávéjukat, ezért választják sok esetben a koffeinmentes kávét.

A koffein egy természetes anyag, amelyet Arabica és Robusta kávébabban találhatóak. Koffeinmentes kávéültetvények kávé babjaiból el  van a legtöbb koffein tartalom távolítva , de ez nem azt jelenti , hogy semmiféle mértékben nem tartalmaznak koffeint.

Többnyire ez maradvány mennyiségű koffeint jelent , mennyiségben 1% Arabica és körülbelül 2% Robusta kávé fajból.

Hogy is készül a koffein mentes kávé?És valójában mennyi  koffein  marad meg a kávéban, amikor azt állítja a felirat , hogy 97% -os koffeinmentes a kávé?

Valójában kétféleképpen lehet eltávolítani a kávéból a  koffeint:

Európai folyamat - talán a legelterjedtebb eljárás. Kávéból ebben az esetben úgy távolítják el  a koffeint,  hogy a kávébabokat először vízbe áztatjuk,  majd metilén-kloridban mossuk át a szemeket, amelyhez  jól kötődik az említett koffeint. Ezt követően a kávét ismét vízzel mossuk át és ez után szárítjuk. Ennek az eljárásnak az az előnye, hogy szinte nem veszíti el a kávé a  természetes aromáját és ízét sem.

Vízkezelés - Ez a módszer teljesen kémiai mentes az előző módszerhez képest. A koffeint forró vízzel és gőzzel extrahálják ezzel a módszerrel. Ez után  aktívszén szűrővel eltávolítják a nem kívánt anyagot a kávéból. Ennek a módszernek az az előnye, hogy itt nem használnak vegyszereket, viszont a hátránya, hogy a koffein mellett, az illóolajokat és az ízeket is eltávolítjuk a kávészemekből. Ilyen módon kezelik az arabica kávét , amely sokkal kevesebbet szenved -veszít tulajdonságaiból mint a Robusta típusú kávé .

Mellesleg ,ha 97% -a koffeinmentes kávé van a címkén, ez azt jelenti 97% -a mentes tehát, 1% vagy 2% -a koffein összetevő.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »