06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Brazil Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18

Kód: 1899
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

A brazil ültetvényekről származó legjobb tételek mostantól az Ön keze ügyében vannak. A híres Cerrado és Alta Mogiana régiókból származó arabicák még a legnagyobb ínyenceknek sem fognak csalódást okozni. A csokoládé és a kakaó ízével, valamint karamellás utóízzel fognak gyönyörködtetni. A Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18 kiváló eszpresszó készítésére alkalmas és filteren is csodálatos.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Mundo Nuovo
Vidék
Vidék:
Cerrado, Alta Mogiana
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
850 - 1250m
Íz
Íz:
Csokoládé
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Crema és kávé íz

A Brazil Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18 kiemelkedik intenzív ízével, amelyben biztonsággal felismerhető az étcsokoládé és a kakaó, a végén pedig csodálatos karamellás utóízzel. A teste testesnek, az íze intenzívnek mondható. A crema könnyű és kohéziós.

Ez a kávé alkalmas eszpresszó készítésére, filter vagy mokkáskannába is alkalmas.

A kávé eredete

Tudja, hogy Brazília a világ legnagyobb kávétermelője. Talán már olvasta, hogy az első kávéfákat a 18. században ültették el ott. Tegyünk hát hozzá még néhány információt a helységről. Kezdetben a kávét a Santos régióban termesztették, São Paulo városának közelében. Ma már Minas Gerais, Espírito Santo, Bahia, Rondônia, Paraná, Cerrado és Alta Mogiana régiókban is vannak ültetvények. Ez utóbbi két régióból származik a Brazil Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18 csokoládé.

A Cerrado az ország keleti részén található, trópusi szavannákkal és hegyvidékekkel, de vizes élőhelyekkel és erdőkkel is borított terület. Az éghajlatot félnedves, trópusi éghajlatnak lehet nevezni, két uralkodó évszakkal - száraz (április-szeptember) és esős (október-március). Az éves átlaghőmérséklet 22 és 27 ⁰C között mozog. A Cerrado a növény- és állatfajok nagy változatosságával rendelkező élőhelyként ismert, ezért is áll nagy része szigorú védelem alatt. A kávé alacsony savtartalmú, kiegyensúlyozott és csokoládé-karamellás színű. Az ültetvényeket körülbelül 850 méteres magasságban telepítik, és igazán nagy mennyiségű kiváló kávét biztosítanak. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Cerrado lett az első olyan kávétermelő, aki tanúsíttatta kávéját - a kivételes minőségű fajtákhoz a Designated Origin elnevezést használja.

Alta Mogiana São Paulo közelében, Brazília északkeleti részén található. Ez egy stabil éghajlati viszonyokkal, szerves anyagokban gazdag talajjal és 800-1000 m tengerszint feletti magassággal rendelkező terület. Ezt a kávét nagyon kellemes édességéről, enyhe savasságáról és a keksz, kakaó és diófélék világos jegyeiről lehet felismerni.

Végül néhány információ az NY2 jelölésről. Ez azt jelzi, hogy egy 300 grammos kávémintában legfeljebb 6 szem látható hibával rendelkező kávébab található. A hibás kávébabok nagyon alacsony száma garantálja a finom és egyenletes ízt. És mit jelent az scr. 17/18? Az scr. (screen) rövidítés a kávébab méretét írja le, amely a minőség fontos mércéje. A nagy, tehát teljesen érett szemek kiváló ízt biztosítanak. A 17/18-as méret az egyik legjobb méret.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

6. 18.

Értékelés: kitűnő
Igazi Beduin pörkölt kávé. Karakteres, igazi kávé-ízű kávé mondhatni. Nem a csokoládé íz, amely megérint. Hanem a dzsevzában való főzés. Intenzív illata, gazdag krémmel, étcsokis lecsengéssel. Gyerekeim szülővárosában Dubaiban, esténként a tengerparton nagycsaláddal kávézunk, a homokban a kármin vörös parázson mindig a réz dzsevza és minden családnál érezni a finom, igazi kávé illatot. Pont ezt érezni, mert ez is egy kitűnő, illatos kávé. Szerelem első kóstolásra.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé

Meghívást egy csésze jó kávéra nem szabad visszautasítani. Próbálja ki az egyik legjobbat, amelyet a piac kínál és tartson illatos délutánt azoknak, kiket szeret. Egy csésze forró, csokoládé utóízű finomság mellett szalad az idő. A brazil arabika lehengerlő társaság lesz az Ön számára.  Megunhatatlan. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 716 Ft /1000 g 1 472 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa

Szuper lágy, kivételesen illatos és édesen csokoládés. A kávé a népszerű Fazenda da Lagoa (Farm a tónál) brazil ültetvényről a világ leglátogatottabbjai közé tartozik. Az esőerdő karjai között érik, hegyekkel és kristálytiszta tóval körbevéve. Közepes intenzitással pörköljük, hogy megmaradjon a tökéletesen sima testessége és gyümölcsös aromája.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 612 Ft /1000 g 1 861 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »