06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Brazil Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18

Kód: 1899
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

A brazil ültetvényekről származó legjobb tételek mostantól az Ön keze ügyében vannak. A híres Cerrado és Alta Mogiana régiókból származó arabicák még a legnagyobb ínyenceknek sem fognak csalódást okozni. A csokoládé és a kakaó ízével, valamint karamellás utóízzel fognak gyönyörködtetni. A Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18 kiváló eszpresszó készítésére alkalmas és filteren is csodálatos.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 783 Ft /1000 g 1 478 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Mundo Nuovo
Vidék
Vidék:
Cerrado, Alta Mogiana
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
850 - 1250m
Íz
Íz:
Csokoládé
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Crema és kávé íz

A Brazil Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18 kiemelkedik intenzív ízével, amelyben biztonsággal felismerhető az étcsokoládé és a kakaó, a végén pedig csodálatos karamellás utóízzel. A teste testesnek, az íze intenzívnek mondható. A crema könnyű és kohéziós.

Ez a kávé alkalmas eszpresszó készítésére, filter vagy mokkáskannába is alkalmas.

A kávé eredete

Tudja, hogy Brazília a világ legnagyobb kávétermelője. Talán már olvasta, hogy az első kávéfákat a 18. században ültették el ott. Tegyünk hát hozzá még néhány információt a helységről. Kezdetben a kávét a Santos régióban termesztették, São Paulo városának közelében. Ma már Minas Gerais, Espírito Santo, Bahia, Rondônia, Paraná, Cerrado és Alta Mogiana régiókban is vannak ültetvények. Ez utóbbi két régióból származik a Brazil Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18 csokoládé.

A Cerrado az ország keleti részén található, trópusi szavannákkal és hegyvidékekkel, de vizes élőhelyekkel és erdőkkel is borított terület. Az éghajlatot félnedves, trópusi éghajlatnak lehet nevezni, két uralkodó évszakkal - száraz (április-szeptember) és esős (október-március). Az éves átlaghőmérséklet 22 és 27 ⁰C között mozog. A Cerrado a növény- és állatfajok nagy változatosságával rendelkező élőhelyként ismert, ezért is áll nagy része szigorú védelem alatt. A kávé alacsony savtartalmú, kiegyensúlyozott és csokoládé-karamellás színű. Az ültetvényeket körülbelül 850 méteres magasságban telepítik, és igazán nagy mennyiségű kiváló kávét biztosítanak. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Cerrado lett az első olyan kávétermelő, aki tanúsíttatta kávéját - a kivételes minőségű fajtákhoz a Designated Origin elnevezést használja.

Alta Mogiana São Paulo közelében, Brazília északkeleti részén található. Ez egy stabil éghajlati viszonyokkal, szerves anyagokban gazdag talajjal és 800-1000 m tengerszint feletti magassággal rendelkező terület. Ezt a kávét nagyon kellemes édességéről, enyhe savasságáról és a keksz, kakaó és diófélék világos jegyeiről lehet felismerni.

Végül néhány információ az NY2 jelölésről. Ez azt jelzi, hogy egy 300 grammos kávémintában legfeljebb 6 szem látható hibával rendelkező kávébab található. A hibás kávébabok nagyon alacsony száma garantálja a finom és egyenletes ízt. És mit jelent az scr. 17/18? Az scr. (screen) rövidítés a kávébab méretét írja le, amely a minőség fontos mércéje. A nagy, tehát teljesen érett szemek kiváló ízt biztosítanak. A 17/18-as méret az egyik legjobb méret.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

6. 18.

Értékelés: kitűnő
Igazi Beduin pörkölt kávé. Karakteres, igazi kávé-ízű kávé mondhatni. Nem a csokoládé íz, amely megérint. Hanem a dzsevzában való főzés. Intenzív illata, gazdag krémmel, étcsokis lecsengéssel. Gyerekeim szülővárosában Dubaiban, esténként a tengerparton nagycsaláddal kávézunk, a homokban a kármin vörös parázson mindig a réz dzsevza és minden családnál érezni a finom, igazi kávé illatot. Pont ezt érezni, mert ez is egy kitűnő, illatos kávé. Szerelem első kóstolásra.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, hanem természeti kincsekben és látnivalókban is gazdag. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres ország. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé

Meghívást egy csésze jó kávéra nem szabad visszautasítani. Próbálja ki az egyik legjobbat, amelyet a piac kínál kóstoltassa meg azokkal is, kiket szeret. Egy csésze forró, csokoládé utóízű finomság mellett kellemesen telik az idő. A brazil arabica lehengerlő társaság lesz az Ön számára.  Megunhatatlan. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 716 Ft /1000 g 1 472 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé

Azon a területen ahol ez a kávé született a vad természet mellett gyémántok is megcsodálhatóak. Igen, a brazíliai Cerrado egyes helyein ritka ásványaikról híresek. Mint az ott található kávébab, amelyek a világon az egyik legkeresettebbek. A tökéletes Dolce Diamantina tetszeni fog az ízlelőbimbóinak - jellegzetes édességével, jó testével és finom diós utóízzel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 201 Ft /1000 g 1 520 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »