06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Brazil Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18

Kód: 1899

A brazil ültetvényekről származó legjobb tételek mostantól az Ön keze ügyében vannak. A híres Cerrado és Alta Mogiana régiókból származó arabicák még a legnagyobb ínyenceknek sem fognak csalódást okozni. A csokoládé és a kakaó ízével, valamint karamellás utóízzel fognak gyönyörködtetni. A Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18 kiváló eszpresszó készítésére alkalmas és filteren is csodálatos.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 775 Ft /1000 g 12 559 Ft /1000 g 1 256 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 06. 09.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Mundo Nuovo
Vidék
Vidék:
Cerrado, Alta Mogiana
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
850 - 1250m
Íz
Íz:
Csokoládé
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Crema és kávé íz

A Brazil Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18 kiemelkedik intenzív ízével, amelyben biztonsággal felismerhető az étcsokoládé és a kakaó, a végén pedig csodálatos karamellás utóízzel. A teste testesnek, az íze intenzívnek mondható. A crema könnyű és kohéziós.

Ez a kávé alkalmas eszpresszó készítésére, filter vagy mokkáskannába is alkalmas.

A kávé eredete

Tudja, hogy Brazília a világ legnagyobb kávétermelője. Talán már olvasta, hogy az első kávéfákat a 18. században ültették el ott. Tegyünk hát hozzá még néhány információt a helységről. Kezdetben a kávét a Santos régióban termesztették, São Paulo városának közelében. Ma már Minas Gerais, Espírito Santo, Bahia, Rondônia, Paraná, Cerrado és Alta Mogiana régiókban is vannak ültetvények. Ez utóbbi két régióból származik a Brazil Cemorrado Chocolate Edition NY2 scr. 17/18 csokoládé.

A Cerrado az ország keleti részén található, trópusi szavannákkal és hegyvidékekkel, de vizes élőhelyekkel és erdőkkel is borított terület. Az éghajlatot félnedves, trópusi éghajlatnak lehet nevezni, két uralkodó évszakkal - száraz (április-szeptember) és esős (október-március). Az éves átlaghőmérséklet 22 és 27 ⁰C között mozog. A Cerrado a növény- és állatfajok nagy változatosságával rendelkező élőhelyként ismert, ezért is áll nagy része szigorú védelem alatt. A kávé alacsony savtartalmú, kiegyensúlyozott és csokoládé-karamellás színű. Az ültetvényeket körülbelül 850 méteres magasságban telepítik, és igazán nagy mennyiségű kiváló kávét biztosítanak. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Cerrado lett az első olyan kávétermelő, aki tanúsíttatta kávéját - a kivételes minőségű fajtákhoz a Designated Origin elnevezést használja.

Alta Mogiana São Paulo közelében, Brazília északkeleti részén található. Ez egy stabil éghajlati viszonyokkal, szerves anyagokban gazdag talajjal és 800-1000 m tengerszint feletti magassággal rendelkező terület. Ezt a kávét nagyon kellemes édességéről, enyhe savasságáról és a keksz, kakaó és diófélék világos jegyeiről lehet felismerni.

Végül néhány információ az NY2 jelölésről. Ez azt jelzi, hogy egy 300 grammos kávémintában legfeljebb 6 szem látható hibával rendelkező kávébab található. A hibás kávébabok nagyon alacsony száma garantálja a finom és egyenletes ízt. És mit jelent az scr. 17/18? Az scr. (screen) rövidítés a kávébab méretét írja le, amely a minőség fontos mércéje. A nagy, tehát teljesen érett szemek kiváló ízt biztosítanak. A 17/18-as méret az egyik legjobb méret.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 06. 09.

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Ki nem szeretné a nektarint, csokoládét és mandulát egy kis csészébe? Különösen akkor, ha hosszú ideig kellemes az érzékekeinknek. A Delikát tandemt a brazil és guatemalai arabicaból készítettük, amelyet gyönyörűen egészít ki a mosott indiai robusta. Az eszpresszó csodálatos ízét tekintve keressük meg az egyes kávék és pörkölő természetes tulajdonságait. Mindegyikkel külön-külön foglalkoztak és pontosan úgy, ahogy szükség volt rá. A kifinomult íz ideális a pihenésre. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 876 Ft /1000 g 1 788 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 06. 09.

FRISSÍTŐ KVARTETT -  eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Amikor szeretne egy igazán örömteli élményt amikor vágyakozik egy kedves pillanatra, mint egy röpke mosoly, akkor itt lesz. Aktív, elfoglalt munkával teli, a sportos és a kikapcsoló napjain értékelni fogja a eszpresszó Frissítő kvartettet. A prémium egyfajta brazil és guatemalai arabicák kombinációja bájos, kellemesen frissítő kávét eredményezett. Az egyes fajtákatkat külön-külön pörköltük, oly módon, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Az eszpresszóban… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 532 Ft /1000 g 1 453 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 06. 09.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »