

-
Kávé származás szerint
- Ausztrália kávé
- Bali káva
- Bolívia kávé
- Brazil kávé
- Burundi kávé
- Dominikai kávé
- Ecuadori kávé
- El Salvadori kávé
- Etiópiai kávé
- Guatemalai kávé
- Hawaii kávé
- Honduraszi kávé
- Indiai kávé
- Indonéziai és java kávé
- Jamaicai kávé
- Jemeni kávé
- Kamerun kávé
- Kenyai kávé
- Kolumbiai kávé
- Kongói kávé
- Kosztarikai kávé
- Kubai kávé
- Malawi kávé
- Mexiói kávé
- Mianmari (burmai) kávé
- Nepál kávé
- Nikaraguai kávé
- Panama kávé
- Pápua új-guineai kávé
- Perui kávé
- Puerto Rico kávé
- Ruanda kávé
- Tanzániai kávé
- Timor kávé
- Uganda kávé
- Zambia kávé
- Zimbabwéi kávé
Tanácsra van szüksége?

Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Indiai kávé
Arabica kávét Indiába a szóbeszédek szerint valahol 1670 körül hozták be a jemeni térségről Mysore-ba , amely még napjainkban is a legnagyobb kávé termelő terület Indiában. Az innen származó kávé finom ízű és rendkívüli aromájú . Az elegáns savasság és a fényes édesség jellemzi. Az illata… teljes leírás

ROBUSTA INDIA MONSOONED szemes kávé

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE szemes kávé

ROBUSTA INDIE CHERRY AA

INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB

INDIE ROBUSTA PARCHMENT PB

INDIE PLANTATION AA szemes kávé

INDIA ROBUSTA PARCHMENT AB BIO – szemes kávé

INDIE HONEY 15 up GOORGHULLY - Micro Lot
Indiai kávé
Arabica kávét Indiába a szóbeszédek szerint valahol 1670 körül hozták be a jemeni térségről Mysore-ba , amely még napjainkban is a legnagyobb kávé termelő terület Indiában.
Az innen származó kávé finom ízű és rendkívüli aromájú .
Az elegáns savasság és a fényes édesség jellemzi.
Az illata gyakran az épp virágzó virágokra és erdőre emlékeztett.
A kávé szerelmesei ezt a kávét a nem szokványos elkészítése végett, és a kávé jellegzetes íze miatt szeretik .
A Monsooning egy különleges előkészítési módszer. Amikor az Arabica kávészemeket vitorlás hajókon Európába szállították, a kávébabok hosszabb időn keresztül jelentős páratartalomnak voltak kitéve ,így a kávé színe és az íze is megváltozott.
Az ügyfelek megszokták az ízét , és továbbra is igénylik ezt a rendkívüli ízvilágot.. Ezért napjainkban a monsoo-olást mesterségesen végezzük , a szemcséket rétegekben helyezzük el és nedves levegőnek tesszük ki ,ez után 7 héten keresztül monszunszellőztetésnek vetjük alá a kávészemeket.