06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

MOGYORÓVAJAS instant kávé

Kód: 1651
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény


A mogyoróvajat ki mem állja, vagy el sem tudja képzelni a napot nélküle. Ha a második csoportba tartozik, mindenképpen tesztelje ezt az instant kávét. A mogyoróvaj aromájával ízesített, amely ötvözi a mogyorót és az édes ízt sóval. A mexikói arabica és robusta keverékének instant változata lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor elkészíthesse csésze kávéját. Akik szeretik a mogyoróvajat, most találtak egy csodálatos kávékülönlegességet...

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Mexikó
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1350m
Íz
Íz:
Földimogyoróvaj
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás

Összetétel

Arabica 80%, Robusta 20%, Mogyorós aroma

Crema és a kávé íze

A mogyoróvajas instant kávé egyesíti a mogyoró jellegzetes ízét néhány szem sóval és a mexikói kávé remek tónusait. A helyi Arabica és Robusta kiegyensúlyozott keverékéből készült ez az instant finomság. Ezért egy harmonikus, édes alapra számíthat, a világ legnépszerűbb mogyoróvajának enyhe érintésével.

A kávé eredete

Az instant kávé miatt nem kell aggódni. Elmúltak azok az idők, amikor a piacon nem voltak más termékek, mint a lényegében termelési maradványokból származó alacsony minőségű termékek. A mai instant kávéknak magas az ízigénye, különösen a fagyasztva szárítással előállított kávéknak. Mint ez a kávé.

A liofilizálás egyszerűen fagyasztva szárítást jelent. Ennek köszönhetően az élelmiszer a lehető legnagyobb mértékben megőrzi színét, ízét és aromáját. Nem csoda, hogy manapság a liofilizálást nagyon gyakran használják a gyümölcsök és zöldségek tartósítására.Sőt, még házi szárítók is léteznek ezen az elven. Miről van szó? A mogyoróvajas instant kávé esetében az eljárás nagyjából a következő ... Az arabica és a robusta ültetvény pörkölt szeméből folyadékot főznek, amelyből a víz nagy részét elpárologtatják. A kapott kávékoncentrátumot le kell fagyasztani (-40 ⁰C körüli hőmérsékletig), meg kell őrölni, és a maradék víz 95% -át csökkentett nyomáson egy speciális eszközzel eltávolítják. A szilárd anyag gázzá változik, azaz szublimálódik. Az így előállított instant kávé apró, sima felületű kristályoknak tűnik. Ez megkülönbözteti a forró levegőben történő permetezéssel előállított instant kávétól.

Az instant kávé legalább az 1950-es évek óta van forgalomban. Népszerűsége továbbra is növekszik, és a kereslet egyre nagyobb,különösen a minőségi kávé iránt. A prominens gyártók prémium sorai nagy sikert arattak. Amikor a Perfect Daily Grind magazin megkérdezte olvasóit, hogy mit gondolnak az instant kávéról, a többség azt mondta, hogy életük állandó részének tekinti, mert lehetővé teszi, hogy útközben vagy a természetben is élvezhessék a kávét. Ebben határozottan egyetértünk.

Az instant kávé elkészítésének nagyon elterjedt módja az, hogy egyszerűen öntsön forró vizet (legyen óvatos – nem forrásban lévőt), sokan használják a frappe alapjául. Portugáliában vagy Spanyolországban az instant kávét közvetlenül forró tejjel, Koreában pedig tejmentes tejszínnel és cukorral keverik. Az, hogy hogyan készíti az instant mogyoróvajas kávét az Ön preferenciáitól függ. Mindenesetre minden bizonnyal csodálatosan fogja élvezni a csészéjét.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica
Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
1. Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
2. A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

10. 25.

Értékelés: kitűnő
Istenem, régóta nem kóstoltam ilyen jót. Messze a legjobb kávé, amit itt rendeltem. Legközelebb 50 g helyett 1000 g-ot veszek. Valóban valami hihetetlen.

7. 20.

Értékelés: kitűnő
A kávé kiváló. Olyan, mintha mogyorót hámoznánk és a tévé előtt ennénk. Számomra a kávé nem zavaró, hanem éppen ellenkezőleg, örömmel tölt el. Rendkívül elégedett vagyok. Köszönjük a Manucafe-nak és csapatának. Szeretettel és üdvözlettel az Önök vásárlója Lujza ☕

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


TOJÁSLIKŐR instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TOJÁSLIKŐR instant kávé

Olyan igazi házi tojáslikőr az igazi kóstoló! Ne várjon, míg valaki meghívja. Dobjon a kosarába egy fél kiló oldható kávét rum, vanília és tojássárgájával. Elég két kanálnyit leönteni forró vízzel és az ünnepi illatok az egész lakásban elterjednek. Az alapja az ecuadori kávé, amely kiemelkedik a harmonikus és telt ízével. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2024. 03. 08.

IRISH CREAM instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

IRISH CREAM instant kávé

Néhányan a túl édes, szájat összetapasztó italra gondolnak, de ez ne tévessze meg Önt. Az alkohol fogyasztók körében az Irish cream likőr az egyik legnépszerűbb. A likőr eredeti receptjét a gyártók nem árulják el még akkor sem, ha hordóban valló megfulladással fenyegetnék őket. Általában 15-20 százalékos ír whiskyt, tejszínt, vaníliát és kávét tartalmaz. Van, aki csokoládé, mások kókuszkivonatot adnak az italhoz. Most pedig próbálja meg elképzelni, hogy eme remek italhoz… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2024. 03. 08.

Mogyorós instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Mogyorós instant kávé

Kivételes minőségű mexikói kávéval ajándékozzuk meg. Az illata, mint a Csendes-óceáné, a méz és diófélék ízével és mindez csak két lépésben: szórja az instant kávéját a csészéjébe és egyszerűen öntse le forró vízzel. Az instant kávé néha a nevetség tárgyává válik. Mi inkább kóstolgatjuk és kiválasztjuk a legjobbakat közülük. És kérem higgyen nekünk a mogyorós instant kávé a legjobbak közé tartozik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2024. 03. 08.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »