

MOGYORÓVAJAS instant kávé
A mogyoróvajat ki mem állja, vagy el sem tudja képzelni a napot nélküle. Ha a második csoportba tartozik, mindenképpen tesztelje ezt az instant kávét. A mogyoróvaj aromájával ízesített, amely ötvözi a mogyorót és az édes ízt sóval. A mexikói arabica és robusta keverékének instant változata lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor elkészíthesse csésze kávéját. Akik szeretik a mogyoróvajat, most találtak egy csodálatos kávékülönlegességet...
Összetétel
Arabica 80%, Robusta 20%, Mogyorós aromaCrema és a kávé íze
A mogyoróvajas instant kávé egyesíti a mogyoró jellegzetes ízét néhány szem sóval és a mexikói kávé remek tónusait. A helyi Arabica és Robusta kiegyensúlyozott keverékéből készült ez az instant finomság. Ezért egy harmonikus, édes alapra számíthat, a világ legnépszerűbb mogyoróvajának enyhe érintésével.
A kávé eredete
Az instant kávé miatt nem kell aggódni. Elmúltak azok az idők, amikor a piacon nem voltak más termékek, mint a lényegében termelési maradványokból származó alacsony minőségű termékek. A mai instant kávéknak magas az ízigénye, különösen a fagyasztva szárítással előállított kávéknak. Mint ez a kávé.
A liofilizálás egyszerűen fagyasztva szárítást jelent. Ennek köszönhetően az élelmiszer a lehető legnagyobb mértékben megőrzi színét, ízét és aromáját. Nem csoda, hogy manapság a liofilizálást nagyon gyakran használják a gyümölcsök és zöldségek tartósítására.Sőt, még házi szárítók is léteznek ezen az elven. Miről van szó? A mogyoróvajas instant kávé esetében az eljárás nagyjából a következő ... Az arabica és a robusta ültetvény pörkölt szeméből folyadékot főznek, amelyből a víz nagy részét elpárologtatják. A kapott kávékoncentrátumot le kell fagyasztani (-40 ⁰C körüli hőmérsékletig), meg kell őrölni, és a maradék víz 95% -át csökkentett nyomáson egy speciális eszközzel eltávolítják. A szilárd anyag gázzá változik, azaz szublimálódik. Az így előállított instant kávé apró, sima felületű kristályoknak tűnik. Ez megkülönbözteti a forró levegőben történő permetezéssel előállított instant kávétól.
Az instant kávé legalább az 1950-es évek óta van forgalomban. Népszerűsége továbbra is növekszik, és a kereslet egyre nagyobb,különösen a minőségi kávé iránt. A prominens gyártók prémium sorai nagy sikert arattak. Amikor a Perfect Daily Grind magazin megkérdezte olvasóit, hogy mit gondolnak az instant kávéról, a többség azt mondta, hogy életük állandó részének tekinti, mert lehetővé teszi, hogy útközben vagy a természetben is élvezhessék a kávét. Ebben határozottan egyetértünk.
Az instant kávé elkészítésének nagyon elterjedt módja az, hogy egyszerűen öntsön forró vizet (legyen óvatos – nem forrásban lévőt), sokan használják a frappe alapjául. Portugáliában vagy Spanyolországban az instant kávét közvetlenül forró tejjel, Koreában pedig tejmentes tejszínnel és cukorral keverik. Az, hogy hogyan készíti az instant mogyoróvajas kávét az Ön preferenciáitól függ. Mindenesetre minden bizonnyal csodálatosan fogja élvezni a csészéjét.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
1. Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
2. A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

























Tanácsra van szüksége?

10. 25.
7. 20.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

IRISH CREAM instant kávé

TEJSZÍNES - KARAMELLÁS instant kávé
