

FRAPPE MOCCA LATTE - instant kávé
Frappe, kávé, tej, jég és cukor. Most egy perc alatt az asztalra kerülhet. Keverjen össze néhány teáskanál instant Frappe mocca latte kávét vízben, és kínálja. Bátran akár vanília fagylalttal vagy egy rakás kekszel. Élvezze a nyugalom pillanatát, kényeztesse magát pihenéssel, élvezze szabadidejét. És ha a nap nem ragyog az ablak mögött, de hópelyhek hullanak a földre, ne legyen annyira konzervatív - próbálja ki a frappe-t meleg változatban.
Összetétel
Arabica 80%, Robusta 20%, Szárított tej, Természetes tej aromaCrema és a kávé íze
A Frappe mocca latte alapját mexikói arabica és robusta keveréke adja, ami könnyű, krémes és alacsony savasságot biztosít. A tejhab ízével kombinálva ez egy igazán elegáns kávé. Jéggel és melegen is ajánljuk. Egyik változat sem fog csalódást okozni.
A kávé eredete
Ha tudni akarjuk, hogy honnan származik a kávé, amelyből a Frappe mocca latte készül, Mexikóba kell mennünk. Az Egyesült Államokkal, Guatemalával és Belize-zel határos országban nőnek a kávéfák, amelyek babjaiból ez a liofilizált finomság készül. Az Estados Unidos Mexicanos, ahogy a Szövetségi Köztársaság spanyol neve hangzik, a világ 13. legnagyobb országa és a bolygó 10. legnépesebb országa. A kávéfákat a kistermelők elsősorban délen, Chiapas, Oaxaca, Veracruz és Puebla régióban termesztik.
A kávét Mexikóban a 18. század végén kezdték termeszteni, és két évszázadon belül ez az árucikk nagyon fontos lett az ország számára. Ma a kávéipar több mint félmillió embert foglalkoztat. A mexikóiak szintén nagy kávé szerelmesek, évente körülbelül 1,8 kg kávét fogyasztanak fejenként.
A kávéfarmok döntő többsége hagyományos módon, azaz kézzel termeszti, szüreteli és dolgozza fel a kávét. Számos ültetvény biogazdálkodás alatt is működik, ezért Mexikó egyike azoknak az országoknak, ahol jelentős a BIO-tanúsítású kávé export.
Az instant kávé természetesen nem éri el olyan aromás és ízbeli paramétereket, mint a kávébab, de a modern gyártási módszereknek köszönhetően nagyon közel áll hozzájuk. Jelenleg a liofilizálást, azaz a fagyasztást a legkorszerűbb folyamatnak tekintik, amely az összes értékes anyag maximális megőrzését biztosítja.
Először a pörkölt kávébabból egy nagyon sűrű, szirupszerű italt kell készíteni. A vizet ezután magas hőmérsékleten elpárologtatják, hogy szilárd kávékoncentrátumot állítsanak elő. Őrlés után a liofilizátorhoz,egy olyan berendezésbe jut, amelynél a nyersanyag gyorsan -40 ̊C körüli hőmérsékletre gyorsfagyasztják. Csökkentett nyomáson a víz szublimálódik és a kávé elkészül. A liofilizált kávét sima felületű kis kristályai alapján ismerheti fel. A permetezéssel készített instant kávé viszont "morzsának" tűnik.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
Tegyen 2 teáskanál instant Frappé Mocca Toffee kávét a shakerbe,
adjon hozzá 200 ml hideg tejet, néhány jégkockát,
alaposan rázza fel és azonnal fogyasztható.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 108 kcal |
Zsírok: | 5,4 g |
ebből telített zsírok: | 3,4 g |
Szénhidrátok: | 7,9 g |
ebből cukrok: | 7,6 g |
Fehérjék: | 5,3 g |
Só: | 2,08 g |
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

CAPPUCCINO instant kávé

IRISH CREAM instant kávé
