06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PÁRIZSI ÉJSZAKA instant kávé

Kód: 57
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Nyolcvan százalék arabika, húsz százalék robuszta. Mexikó legjobb ültetvényeiről származik, belőle készül a kitűnő oldhatóság. Illatos, mint a nagyvárosi nyári éjszaka, vonzó, mint a legtitkosabb vágy és olyan ízletes, hogy függőséget okoz. Aki imádja a romantikát egy kis fűszeres lehelettel, nem hagyhatja ki a Párizsi éjszakát sem.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Mexikó
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1350m
Íz
Íz:
Francia likőr, Likőr
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás

Összetétel

Arabica 80%, Robusta 20%, Természetes aroma, Karamell

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

A Párizsi éjszaka egy nagyon kellemes, édes kávé, teljes testtel és harmonikus ízzel.Az ízében ecuadori arabica és robusta kávé keveréke tükröződik, így könnyen azonosíthatók a kávéban a gyümölcsök tónusai is. A francia likőr aromájának hozzáadásával kapja meg a kávé az igazi ízét. Ha megfelelő hőmérsékletű vízzel önti le a kávéját, tökéletes lágy habot kap.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Ha elindulnánk megkeresni azt a helyet ahol azt a kávét termesztik, amelyből a Párizsi éjszaka instant kávé készült, Mexikóban találnánk magunkat. A helyi klíma és a tengerszint feletti magasság tökéletes feltételeket biztosítanak a kávé termesztéséhez. Az ültetvényekről a legtöbb esetben a gazdák az egész családjukkal együtt törődnek. A kávé minősége változó lehet, de a keverék előállításához csakis a legjobb kávészemeket választották ki. A mexikói kávéra jellemzőek a közepes méretű kávébabok, kissé szürkés vagy halványzöld színnel.

Az 1930-as évek óta gyártanak a világon instant kávét.A legnépszerűbb az Egyesült Államokban a második világháború ideje alatt volt, amikor is az insant kávét elsősorban a hadsereg katonáinak szánták.

A nyilvánosság részére az oldható kávé 20 évvel később lett teljesen elérhető, sokan ma már el sem tudják képzelni a napot egy csésze jó instant kávé nélkül.

Nem túl bonyolult folyamat a kávékivonatokból laza kristályokat képezni, nehezebb megtartani a kávé aromáját és a természetes ízét.Az úgynevezett fagyasztási technológia alkalmazásával ez lehetséges. Ez a technológia a szublimáció elvén működik - a kávékoncentrátumot -40 ° C-on fagyasztják, majd a szublimáció segítségével kinyerik belőle a vizet. Az eredménye szárított kávé, amelyet elég csak forró vízzel leönteni és már fogyasztható is.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica
Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
  2. Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
  3. A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

11. 5.

Értékelés: kitűnő
A kávé nagyon jó én fokozatosan végig próbálom az ízesített kávékat,dicsérem a gyors szállítást.

5. 27.

Értékelés: nagyon jó
A Párizsi éjszaka nagyon jól ízesített instant kávé. Szeretem az instant kávékat de ilyen finomat még nem ittam. Biztosan újra fogom rendelni mert függőséget okoz.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
FRANCIA VANÍLIA instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FRANCIA VANÍLIA instant kávé

A vanília a világ legelterjedtebb fűszere. Az európaiak a 16.századtól imádják, de az öreg aztékok és a toltékok már régebbtől ismerik. A francia vagy a bourbon vaníliát a Réunion szigetről szállítják. A termesztése, szüretelése és a feldolgozása nagyon igényes, ezért az ára sem alacsony. De Ön ne szalassza el - kávéban, Mexikóból! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 283 Ft /1000 g 12 140 Ft /1000 g 1 214 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

IRISH CREAM instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

IRISH CREAM instant kávé

Néhányan a túl édes, szájat összetapasztó italra gondolnak, de ez ne tévessze meg Önt. Az alkohol fogyasztók körében az Irish cream likőr az egyik legnépszerűbb. A likőr eredeti receptjét a gyártók nem árulják el még akkor sem, ha hordóban valló megfulladással fenyegetnék őket. Általában 15-20 százalékos ír whiskyt, tejszínt, vaníliát és kávét tartalmaz. Van, aki csokoládé, mások kókuszkivonatot adnak az italhoz. Most pedig próbálja meg elképzelni, hogy eme remek italhoz… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

BELGA PRALINÉ instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BELGA PRALINÉ instant kávé

Nagy siker? A legrosszabb nap? A séta öröme? Fáradtság munka után? Minden helyzetre, ahogy az élet hozza, van kávé. Az instant fajta, villámgyorsan elkészítve és több száz ízesített változatban. A Belga pralinék a csokoládé édességét, a tejszín lágyságát és a gyümölcs frissességét adja a pillanatokhoz. Minden korty egy másik praliné. Hagyja magát kísértésbe esni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »