06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

MALIBU instant kávé

Kód: 1653

Engedje le a haját, oszlassa fel gondjait és lazítson egy kicsit. Egy kávé, amelyhez csak egy kis vízre van szükség, egy unalmas megbeszélést egy pihentető tengerparti nappá változtat.  Mert az íze olyan, mint a Malibu - karibi likőr fehér rummal, nádcukorral és kókuszdióval. Másodpercek alatt elkészül, és egész nap élvezheti. Röviden, a liofilizált kávé mindig kéznél van.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Mexikó
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1350m
Íz
Íz:
Kókuszdió
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás

Összetétel

Arabica 80%, Robusta 20%, Természetes aroma

Crema és íz

A Malibu instant kávé íze hogyan is lehetne más, mint a népszerű kókuszlikőré. Felismeri a rum és a nádcukor finom árnyalatát, a kókuszdió kifejezettebb árnyalatait és természetesen a minőségi mexikói kávé ízét. Összességében játékos benyomást kelt, és jeges italok készítésére alkalmas. Ugyanakkor kiválóan felmelegíti, például egy gombóc tejszínhabbal.

A kávé eredete

Tudta, hogy a Malibu a legkeresettebb likőr a világon? És hogy Piña Colada jóvoltából jött létre? Most már tudja! A Malibu állítólag a Piña Colada nevű alkoholos mixital elkészítésének egyszerűsítésére készült, rummal és kókuszízzel ízesített gyümölcspárlatok felhasználásával. És leginkább a reklámoknak köszönhető, hogy a Malibut a "legjobb nyárral" asszociáljuk, ideális esetben a Karib-tengeren, még akkor is, ha a város, amelyről az italt elnevezték, Kaliforniában található. De igen, ez a magas életszínvonal, és sok híresség választotta lakhelyéül. A Csendes-óceán magas hullámai és Malibu hosszú homokos strandjai egy kicsit a Karib-térséget is feldobhatják.

De visszatérve az instant kávéhoz. Az említett Malibu zamatú mexikói arabica és robusta ültetvényből készül (80:20 arányban). A mexikóiak a tapasztalt és sikeres kávéfák termelői közé tartoznak, az utóbbi években törődnek a mezőgazdaság fenntarthatóságával, és a kávéra koncentrálva, a környezetet tiszteletben tartva.

Sok lépés szükséges a zöld kávébab instant kávévá alakításához. Először természetesen meg kell pörkölni a kávét, majd nagyon sűrű folyadékot főznek belőle, amely további párologtatással elveszíti a víz nagy részét. Az ilyen koncentrátumot ezután őrlik és liofilizálják, azaz fagyasztva szárítják.

A liofilizálás az élelmiszer tartósításának olyan módszere, amely megőrzi az értékes anyagok maximális értékét és az eredeti érzékszervi tulajdonságokat. Ennek során a gyümölcsöket vagy zöldségeket nagyon alacsony hőmérsékleten fagyasztják le, és alacsony nyomáson szárítják. A szublimáció következtében a víz így szilárd állapotból gázállapotba kerül, anélkül, hogy a liofilizált termékek szerkezetét megzavarná.

Mi, Manu, a liofilizált kávét részesítjük előnyben az úgynevezett permet szárított kávé helyett. Ez utóbbit úgy állítják elő, hogy a kávékoncentrátumot magas hőmérsékletű környezetbe permetezik, ami azonban káros hatással van a kávé finom ízére és aromás árnyalataira.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica
Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis csészét.
Használjon 1-2 teáskanálnyi kávét, és öntsön rá 90 °C-os forralt vizet. A forró víz elveszi a kávé jellegzetes ízét.
A kávé elkészítéséhez mindig friss vizet használjon.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


IRISH CREAM instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

IRISH CREAM instant kávé

Néhányan a túl édes, szájat összetapasztó italra gondolnak, de ez ne tévessze meg Önt. Az alkohol fogyasztók körében az Irish cream likőr az egyik legnépszerűbb. A likőr eredeti receptjét a gyártók nem árulják el még akkor sem, ha hordóban valló megfulladással fenyegetnék őket. Általában 15-20 százalékos ír whiskyt, tejszínt, vaníliát és kávét tartalmaz. Van, aki csokoládé, mások kókuszkivonatot adnak az italhoz. Most pedig próbálja meg elképzelni, hogy eme remek italhoz… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

Sós karamellás instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Sós karamellás instant kávé

Ha szereti az édes, és a sós ízt egyben, akkor ez az a kávé, amelyet okvetlen meg kell kóstolnia. Minőségi kávéból, fagyasztva szárítással készül és enyhén ízesített, épp ezért tökéletesen illik azokhoz a reggelekhez, amelyeket a természetben tölt el, de a délutáni film nézéshez is kitűnő partner. A Sós karamellás instant kávé feloldja a levertséget és a lustaságot. Örömöt és energiát önt az ereibe. Nem is csoda, hisz ezek a mexikói kávészemek csordultig vannak napsütéssel! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

BELGA PRALINÉ instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BELGA PRALINÉ instant kávé

Nagy siker? A legrosszabb nap? A séta öröme? Fáradtság munka után? Minden helyzetre, ahogy az élet hozza, van kávé. Az instant fajta, villámgyorsan elkészítve és több száz ízesített változatban. A Belga pralinék a csokoládé édességét, a tejszín lágyságát és a gyümölcs frissességét adja a pillanatokhoz. Minden korty egy másik praliné. Hagyja magát kísértésbe esni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »