

MALIBU instant kávé
Engedje le a haját, oszlassa fel gondjait és lazítson egy kicsit. Egy kávé, amelyhez csak egy kis vízre van szükség, egy unalmas megbeszélést egy pihentető tengerparti nappá változtat. Mert az íze olyan, mint a Malibu - karibi likőr fehér rummal, nádcukorral és kókuszdióval. Másodpercek alatt elkészül, és egész nap élvezheti. Röviden, a liofilizált kávé mindig kéznél van.
Összetétel
Arabica 80%, Robusta 20%, Természetes aromaCrema és íz
A Malibu instant kávé íze hogyan is lehetne más, mint a népszerű kókuszlikőré. Felismeri a rum és a nádcukor finom árnyalatát, a kókuszdió kifejezettebb árnyalatait és természetesen a minőségi mexikói kávé ízét. Összességében játékos benyomást kelt, és jeges italok készítésére alkalmas. Ugyanakkor kiválóan felmelegíti, például egy gombóc tejszínhabbal.
A kávé eredete
Tudta, hogy a Malibu a legkeresettebb likőr a világon? És hogy Piña Colada jóvoltából jött létre? Most már tudja! A Malibu állítólag a Piña Colada nevű alkoholos mixital elkészítésének egyszerűsítésére készült, rummal és kókuszízzel ízesített gyümölcspárlatok felhasználásával. És leginkább a reklámoknak köszönhető, hogy a Malibut a "legjobb nyárral" asszociáljuk, ideális esetben a Karib-tengeren, még akkor is, ha a város, amelyről az italt elnevezték, Kaliforniában található. De igen, ez a magas életszínvonal, és sok híresség választotta lakhelyéül. A Csendes-óceán magas hullámai és Malibu hosszú homokos strandjai egy kicsit a Karib-térséget is feldobhatják.
De visszatérve az instant kávéhoz. Az említett Malibu zamatú mexikói arabica és robusta ültetvényből készül (80:20 arányban). A mexikóiak a tapasztalt és sikeres kávéfák termelői közé tartoznak, az utóbbi években törődnek a mezőgazdaság fenntarthatóságával, és a kávéra koncentrálva, a környezetet tiszteletben tartva.
Sok lépés szükséges a zöld kávébab instant kávévá alakításához. Először természetesen meg kell pörkölni a kávét, majd nagyon sűrű folyadékot főznek belőle, amely további párologtatással elveszíti a víz nagy részét. Az ilyen koncentrátumot ezután őrlik és liofilizálják, azaz fagyasztva szárítják.
A liofilizálás az élelmiszer tartósításának olyan módszere, amely megőrzi az értékes anyagok maximális értékét és az eredeti érzékszervi tulajdonságokat. Ennek során a gyümölcsöket vagy zöldségeket nagyon alacsony hőmérsékleten fagyasztják le, és alacsony nyomáson szárítják. A szublimáció következtében a víz így szilárd állapotból gázállapotba kerül, anélkül, hogy a liofilizált termékek szerkezetét megzavarná.
Mi, Manu, a liofilizált kávét részesítjük előnyben az úgynevezett permet szárított kávé helyett. Ez utóbbit úgy állítják elő, hogy a kávékoncentrátumot magas hőmérsékletű környezetbe permetezik, ami azonban káros hatással van a kávé finom ízére és aromás árnyalataira.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis csészét.
Használjon 1-2 teáskanálnyi kávét, és öntsön rá 90 °C-os forralt vizet. A forró víz elveszi a kávé jellegzetes ízét.
A kávé elkészítéséhez mindig friss vizet használjon.

























Tanácsra van szüksége?

2. 15.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

TOJÁSLIKŐR instant kávé

IRISH CREAM instant kávé
