-
Kávé származás szerint
- Ausztrália kávé
- Bali kávé
- Bolívia kávé
- Brazil kávé
- Burundi kávé
- Costa Rica-i kávé
- Dominikai kávé
- Ecuadori kávé
- El Salvadori kávé
- Etiópiai kávé
- Guatemalai kávé
- Guinejská káva
- Hawaii kávé
- Hondurasi kávé
- Indiai kávé
- Indonézia és a jávai kávé
- Jamaicai kávé
- Jemeni kávé
- Kamerun kávé
- Kenyai kávé
- Kolumbiai kávé
- Kongói kávé
- Kubai kávé
- Malawi kávé
- Mexikói kávé
- Mianmari (burmai) kávé
- Nepál kávé
- Nikaraguai kávé
- Panamai kávé
- Pápua új-guineai kávé
- Perui kávé
- Pobřeží slonoviny káva
- Puerto Rico kávé
- Ruandai kávé
- Tanzániai kávé
- Timor kávé
- Togo káva
- Uganda kávé
- Venezuela káva
- Vietnami kávé
- Zambiai kávé
- Zimbabwéi kávé
Tanácsra van szüksége?
Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Dominikai kávé
A Dominikai Köztársaság a különleges kávék termesztéséről ismert, amelyeket gyakran Santa Domingo néven értékesítenek. A kávé szerelmesei a telt test, a könnyebb vagy közepes savtartalom, a gazdag aroma és a földes jegyek miatt értékelik. A magasabban fekvő területekről származó kávék általában… teljes leírás
DOMINICANA AA JUNCALITO
KAKAÓPOR - SANTO DOMINGO (10/12)
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MASALA CHAI
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - CHILI
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MENTÁS
CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - FAHÉJ
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - GYÖMBÉR
DOMINICANA BARAHONA AA –szemes kávé
Forró csokoládépor kókuszcukorral BIO
Dominikai kávé
A Dominikai Köztársaság a különleges kávék termesztéséről ismert, amelyeket gyakran Santa Domingo néven értékesítenek. A kávé szerelmesei a telt test, a könnyebb vagy közepes savtartalom, a gazdag aroma és a földes jegyek miatt értékelik. A magasabban fekvő területekről származó kávék általában magasabb savtartalommal rendelkeznek, mint az alacsonyabban fekvő ültetvényekről származó kávék.
A Dominikai Köztársaságban összesen hét kávétermelő régió van: Cibao, Barahona, Noroeste, Neyba, Sierra Sur, Sierra Occidental és Sierra Central. A dominikai kávé körülbelül kilencven százalékát a Typica arabica fajták teszik ki, a maradékot pedig a Bourbon, Catuai, Caturra és Mundo Novo fajták.