

Kókuszos instant kávé
A kókusz újabb csodálatos felhasználási módja: a népszerű dió ezúttal a mexikói arabica és robusta keverékének ízét és aromáját kapta. Az eredmény? Mesés! Nem tévedhet, ha egy csepp természetes aromát ad egy minőségi fagyasztva szárított alaphoz. Az eredmény egy instant kávé, amely kellemesen édes, kedvesen kókuszos és gyengéden citrusos. Kortyolgassa csak úgy, vagy készítse el kedvenc Malibujának kávés változatát. Mindig nagyszerű lesz.
Összetétel
Arabica 80%, Robusta 20%, Természetes aromaKrém és a kávé íze
A kókuszos instant kávé mexikói arabica és robusta keverékéből készül, így ízében megőrzi édességét és enyhe gyümölcsösségét. A természetes kókuszaroma hozzáadásával extra egzotikus kókuszos tónusokat kapott.
Ez az instant kávé éppúgy alkalmas forró italok készítésére, mint jeges kávé vagy hideg kávékoktélok készítésére.
A kávé származásáról
Mindannyian ismerjük a kókuszdiót. Körülbelül 20 centiméter hosszú, súlya akár 2 kilogramm is lehet, kívül barna és rostos, belül fehér - pépes és kókuszdióvízzel. A kókuszdió a Délkelet-Ázsiában őshonos kókuszpálmafán nő.
A kókuszdió húsa nagyon népszerű étel. Édes ételek összetevőjeként, olaj, vaj vagy akár cukor készítéséhez is használják. Kókuszlisztet is készítenek belőle, amely gluténmentes, rostban, fehérjében és zsírban gazdag.
Aki egyszer már kóstolt kókuszdiót, az tudja, miért adják a kókusz természetes aromáját a kávéhoz. Mert egyszerűen csodálatos! A kókusz különleges íze tökéletesen kiegészíti a kávét. Különösen akkor, ha mexikói kávét választ, mégpedig arabica és robusta keverékét. Egy másik fontos pont a kókuszos instant kávéhoz vezető úton a fagyasztva szárítás vagy liofilizálás folyamata.
A porlasztással ellentétben, amely rontja a kávé érzékszervi tulajdonságait, a fagyasztva szárítás teljesen kíméletes. A pörkölt arabica és robusta babot meghatározott arányban kell összekeverni, majd nagyon erős oldatba főzni, és hagyni kell, hogy nagymértékben elpárologjon. A gyártó az így kapott kávékoncentrátumot -40 ⁰C-ra fagyasztja, majd nagyon alacsony nyomás alá helyezi. A szublimációnak nevezett fizikai jelenség hatására a fagyott víz gázneművé válik, és a fagyasztószárítóból kiszívódik.
Ez egy környezetbarátabb, de költségesebb módszer, mint a porlasztás. Az eredmények mindazonáltal figyelemre méltóak. A fagyasztással előállított kávét a fényes felületű kristályokról lehet felismerni. És persze a kiváló ízéről.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

























Tanácsra van szüksége?

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FRANCIA VANÍLIA instant kávé

IRISH CREAM instant kávé
