

FRAPPÉ CSOKOLÁDÉ – instant kávé
Csokolááádé… Hogyan szereti a legjobban? Mi kávéban. Az instant, liofilizált Frappé csokoládét feltétlenül érdemes kipróbálni. Megtalálja a becsületes mexikói kávé ízét, amelyet finom csokoládé koronáz. Készítsen elő tejet, jégkockákat és shakert. Alig talál jobb nyári felfrissülést. Vagy szolgáljon fel kávét forró cappuccino-ként. Például fahéjjal vagy szegfűszeggel.
Összetétel
Arabica 80%, Robusta 20%, Szárított tej, Természetes aromaKrém és íz
A Frappé Csokoládé instant kávé, egyike azoknak, amelyek mindig villámgyorsan eltűnik. A minőségi kávé és a jó csokoládé ízének kombinációja a legtöbb kávé szerelmesének népszerű. Mivel ez a liofilizált finomság az Arabica-ra, és mexikói robustára épül, lágy édességre és kellemes citrus tónusokra számíthat.
A kávé eredete
A mexikói kávé híres édes ízéről, amelyben a citrusfélék, a vanília és a jázmin nyomai vannak kiemelve. Ezért az egyik legnépszerűbb és legkeresetebb a világon. Nem csoda, hogy Mexikóban a kávéfák több mint 700 000 hektáron nőnek, amelyek nagy része a hegyek lábánál vagy közvetlenül a hegyekben helyezkedik el. Mexikó a világ kilencedik legnagyobb kávétermelője.
Miért szentelünk pont ennyi helyet Mexikónak? Mert a kávébabja nélkül nem létezne a liofilizált Frappé Csokoládé kávé. A helyi ültetvényekből származó betakarítást használják a minőségi instant kávé előállításához. A "Találmánya" sok embernek tulajdonítható. Már 1881-ben az instant kávát szabadalmaztatta a francia A. Allais. Utána mind az új-zélandi, mind a chicagóban dolgozó japánok ezt tették. Azonban a Nescafe társaság volt a felelős az instant kávé promóciójáért és terjesztéséért. Finomította a gyártási technológiát és 1938-ban piacra indította a kávét.
Az instant kávét elvileg két módon állítják elő - forró levegőn permetezve és hidegen liofilizálva. A liofilizáció közelebb áll hozzánk, mert megőrzi minden finom aromáját és kávé árnyalatokat amely után, szeretnénk elkényeztetni magunkat egy sötét és illatos itallal.
Liofilizálás előtt a zöld kávét megfelelő módon pörkölni és őrölni kell. Ezután készíteni belőle egy erős és sűrű kávé kivonatot. Ez jut el a liofilizátorba (szárító), ahol néhány órán keresztül rendkívül alacsony nyomáson és -40 ° C körüli hőmérsékleten marad. A tisztán fizikai folyamat során a koncentrátumot szublimálással víztelenítik (szilárd és gáznemű átmenet). Az így előállított instant kávé apró kristályoknak tűnik, sima, fényes felülettel.
Az élelmiszerek tartósításán túl a liofilizálást a kozmetikai iparban vagy a régészetben is használják.
Csak öntsön forró vizet a kávéra, vagy készítsen belőle frappét.
Ezt az instant kávét nem szabad tejre allergiás embereknek fogyasztani. A termék nyomokban tartalmazhat glutént, szezámt, szóját, földimogyorót és egyéb diókat is.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
Tegyen 2 teáskanál instant Frappé Csokoládé kávét a shakerbe,
adjon hozzá 200 ml hideg tejet,
adjon hozzá néhány jégkockát,
alaposan rázza fel és azonnal fogyasztható.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 108 kcal |
Zsírok: | 5,4 g |
ebből telített zsírok: | 3,4 g |
Szénhidrátok: | 7,9 g |
ebből cukrok: | 7,6 g |
Fehérjék: | 5,3 g |
Só: | 2,08 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FRAPPÉ COOKIES - instant kávé

FRAPPÉ KÓKUSZ - instant kávé

FRAPPÉ KRÉMES KARAMELL - instant kávé
Megtekintette
