06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 Jemeni kávé

Jemen először is nagyszerű kávét állít elő. Több mint 500 éve termel ízletes kávébabokat, és a kávéipar szülőhelyének tekinthető. A helyi gazdák például teraszokon termesztik a minőségi kávét, ami egy nagyon hagyományos módszer. Ez azt mutatja, hogy bár a kávé világában a dolgok változnak, Jemenben… teljes leírás

Szűrés paraméterekkel

A csoport terméket nem tartalmaz.

Jemeni kávé

Jemen először is nagyszerű kávét állít elő. Több mint 500 éve termel ízletes kávébabokat, és a kávéipar szülőhelyének tekinthető. A helyi gazdák például teraszokon termesztik a minőségi kávét, ami egy nagyon hagyományos módszer. Ez azt mutatja, hogy bár a kávé világában a dolgok változnak, Jemenben még mindig ugyanazok a dolgok. A hagyományos eljárásoknak köszönhetően a jemeni kávé továbbra is kiváló minőségű és egyedülálló.

A kávéfa gyümölcsét nem mossák meg, mint ahogyan az szokás, hanem a házak tetején szárítják, majd kézzel tisztítják meg. A kávé íze nagyon rétegzett, virágos, csokoládés, fás és füstölős jegyekkel. Még a szakértők sem tudják, hogy ez a magasan fekvő területeknek, a kevés csapadéknak vagy a kávéfák ősi fajtáinak köszönhető-e. Az biztos, hogy a jemeni kávé az egyik legmagasabban értékelt és szigorúan ellenőrzött kávé.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »