

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MENTÁS
A mentolos ízű csokoládét szereti vagy nagy ívbe kikerüli. Ha az első csoporthoz tartozik, akkor biztosan el lesz ragadtatva. Ez a forró csokoládé friss mentával zamatos finom ízekkel. Ha a tandem csokoládé menta még nem mond semmit, egyedülálló esélye van arra, hogy megváltoztassa az előítéleteket. Az ital kellemes, édes, csokoládés. Próbálja ki.
Összetétel
Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes organikus aromaA csokoládé íze és habja
A forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom és lágy ízű. A mentol illata vonzó, ám nem tolakodó ízt ad a népszerű gyógynövénynek.
Eredete
A világ egyik legjobb kakaója a Dominikai Köztársaságból származik. A Karib-tengeri állam ismert mezőgazdasági termeléséről, mivel a gazdálkodók lakosságának 20% -át teszik ki. Általában cukornádot, banánt, pamutot és kakaófákat (Theobroma cacao) termelnek. A legfeljebb 8 méter magas örökzöld fák, amelyek trópusi területeken virágzik. Nagy és hosszú leveleik vannak, és évente kétszer virágzik rózsaszínű-fehér virágokkal. A kakaófa gyümölcse ovális sárga termés, felületén hornyolt. 4-14 magot, úgynevezett kakaóbabot rejt el a fehér terméshús . Az eltávolítás után erjesztésre hagyják őket, majd szárítják és pörkölik, őrölnek és gyárakban kezelik. Az eredmény kakaóvaj és kakaópor. Mellesleg XIV. Lajos először Európába hozta a 17. században. A babot és az abból származó italokat Dél-Amerika őslakosai már több száz évvel ezelőtt ismerték.
A forró csokoládé második összetevője a paraguayi nádcukor. A cukornád (Saccharum officinarum) a helyi mezőgazdaság egyik legfontosabb növénye. A legfeljebb 5 cm vastag szárú magas fűt machetes vagy speciális gépekkel lehet betakarítani. 24 órán belül fel kell dolgozni, mivel a cukorban gazdag pép romlandó. A nádot préseljik, a kapott folyadékot felforralják. Lehűlés után halványbarna kristályok képződnek, azaz nádcukor.
Mindkét nyersanyag, a kakaó, és a cukor az ökológiai gazdálkodási rendszerben termesztett növényekből származik. Ezért nem tartalmaznak káros anyagokat vagy ipari műtrágyák vagy spray-k maradványait. A harmadik összetevő szintén tisztán természetes. Végül is ezt hívják - a természetes mentol aromát valódi menta növényekből készítik. Ez egy teljesen biztonságos anyag, amely nem okoz gyomorégést vagy más hasonló problémát.
Ez a keverék tartalmazhat tejmaradványokat, a laktóz allergiás emberek legyenek óvatosak.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1649 kJ / 392 kcal |
Zsírok: | 8,8 |
ebből telített zsírok: | 5,5 |
Szénhidrátok: | 63,7 |
ebből cukrok: | 58,2 |
Fehérjék: | 7,6 |
Só: | 0,02 |
11. 5.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé

TEJSZÍNES EPER szemes kávé
Megtekintette
