06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Forró csokoládépor kókuszcukorral BIO

Kód: 1922

Dominikai bio kakaó kókuszcukorral? Miért is ne! Készítsen egy gyors, jó és antioxidánsokkal teli italt. Adhat hozzá tejszínhabot, fahéjat, mályvacukrot vagy karamellszirupot, kortyolgathatja uzsonnára vagy csak úgy szórakozásból. A forró csokoládépor tökéletes a munkához és a kikapcsolódáshoz.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Dominikai Köztársaság.
Íz
Íz:
Tejes csokoládé
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

BIO kakaópor, Kókuszcukor BIO

Crema és a csokoládé íze

A 30%-os kókuszcukorral készült forró csokoládépor rendkívül kellemes, könnyű és éppen elég édes.

Eredete

A forró csokoládé története a Kolumbusz előtti Amerikában kezdődött. A mai Mexikó területén a maják és az aztékok pörkölt kakaóbabot használtak az ital elkészítéséhez. Ők xocolātl-nak, azaz keserűvíznek nevezték, szentnek tartották, és különböző fűszerekkel felhabosítva és ízesítve fogyasztották. A rendelkezésre álló információk szerint ezt a "csokoládét" mézzel vagy agavé nektárral édesítették.

A 16. században a spanyolok meghódították Mexikót, és a xocolātl-t Európába hozták. Szinte azonnal felkarolták mind a nemesek, mind a vallási méltóságok. De további 200 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a csokoládé úgy szülessen meg, ahogyan ma ismerjük.

A forró csokoládé kakaóból, cukorból és tejből készült ital, amelyet addig melegítünk és keverünk, amíg sima, selymes, forró italt nem kapunk. Természetesen minél jobb minőségű a kakaópor és a cukor, annál finomabb az eredmény.

A Dominikai Köztársaságból származó kakaó egyértelműen a legjobbak közé tartozik. Gyümölcsös és virágos jegyek jellemzik. Ezek az egyedülálló éghajlati és talajviszonyoknak köszönhetőek, amelyek között a valódi kakaófa (Theobroma cacao) terem. Az akár 10 méter magas fák hosszúkás bogyókat termelnek, amelyek több magot - kakaóbabot - tartalmaznak. A bogyókból való eltávolításuk meglehetősen nehéz, mivel a magokat vastag és kemény pép veszi körül. Amikor a munkások kiszabadítják a magokat, 1-6 napig erjedni hagyják, majd megszárítják és piacra küldik. A kakaófeldolgozók a babokból kakaóport és kakaóvajat készítenek.

Említsük meg azt is, hogy a Dominikai Köztársaságból, a világ egyik legnagyobb biokakaótermelőjéből származó kakaó rendkívül értékes. A prémium csokoládégyártók keresik, és az ára nem éppen a legalacsonyabb. A kakaó számos egyedülálló anyagot tartalmaz, többek között teobromint, koffeint, flavonoidokat, anandamidot, feniletilamint és ásványi anyagokat (magnézium, vas, cink).

A forró csokoládé második fontos összetevője a kókuszcukor, amely a kókuszpálma virágainak nektárjából készült természetes édesítőszer. Előnye az alacsonyabb glikémiás index, a karamellára emlékeztető gazdag és összetett ízprofil és a finom kókuszillat.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaópor
energia érték: 1646 kj / kcal
Zsírok: 6,4
ebből telített zsírok: 3,9
Szénhidrátok: 71,5
ebből cukrok: 63,2
Fehérjék: 7,5
Só: 0,29
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


TEJSZÍNES EPER  szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TEJSZÍNES EPER szemes kávé

Torkoskodjon a torkos epreken! Létezik vonzóbb kombináció, mint a friss illatos gyümölcs és tejszínhab? Igen, mi megtaláltuk: friss illatos gyümölcs, tejszínhab és száz százalékos arabika Peruból. Az egyik legminőségesebb dél-amerikai kávé saját magában is egyedülálló. És képzelje el eperrel... Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 03.

ESZPRESSZÓ SZIRUP KARAMELL - 500 ml
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ESZPRESSZÓ SZIRUP KARAMELL - 500 ml

Élvezze az édes karamell ízét a frissen pörkölt minőségi kávé kombinációjával. Több az áru részleteiben
4 964 Ft megrendelés felett
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 03.

ESZPRESSZÓ SZIRUP FAHÉJ - 100 ml
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ESZPRESSZÓ SZIRUP FAHÉJ - 100 ml

A szirup nagyon finom édes fahéj ízű. A fahéj íze és illata tökéletesen összeforr a minőségi kávéval.  Több az áru részleteiben
1 566 Ft megrendelés felett
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 03.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »