

DOMINICANA AA JUNCALITO
Ha a Dominikai köztársaság az álom kirándulása, akkor tegyen hozzá még egy fogalmat: luxus kávé. Gyönyörű földrész a Karib szigeteken a következő cél a kávéültetvények felfedezésére. Képzeljen el egy hosszú fehér tengerpartot, kristálytiszta tengert és egy csésze eszpresszót. Mi többet kívánhatnánk...
Összetétel
Arabica 100%A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA
A Dominikai Köztársaságból származó kávét rendkívüli minőségűnek tekintik. A százszázalékos arabica-t rendkívüli édesség, kiegyensúlyozott és komplex íz jellemzi.Az íze gazdag és mégis harmonikus, felismerjük benne a citrusféléket, különösen a narancsot és a grapefruitot.A kiváló minőségű kávé és a friss pörkölés garantálja a rendkívül finom illatú és ízű kávét kompakt, finom habbal.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
A Dominikai Köztársaságban nemcsak strandokat találunk.Az igazi utazó szintén felfedezheti a viszonylag magas hegyeit is. A legmagasabb a Pico Duarte, akár 3 087 m tengerszint feletti magasságot is eléri. A Cibao régió, ahol a Dominicana AA Juncalito kávé nő, az ország fő mezőgazdasági területe.Az ország északi részén fekszik (természetes határvonalat képez Haitival), a "Cibao" kifejezés azt jelenti „a hely, ahol a sziklákból nincs hiány ". A gyönyörű hegyi táj mellett tele van vízesésekkel és folyókkal, valamint műemlékekkel.
A kávécserjék 1715-ben érkeztek a Dominikai Köztársaságba.A kereskedők Martinique-ből hozták őket.A kávétermesztés a tengerszint feletti magasságának köszönhetően tiszta biogazdálkodású kávétermesztésnek felel meg. Az alig hozzáférhető terep megakadályozza az ipari műtrágyák vagy permetek használatát, mivel a kávébokrok közötti mozgás nagyon nehéz.
A betakarítása folyamatosan zajlik, attól függően, hogy a két kávébabot tartalmazó vörös gyümölcsök mikor érnek meg.A gazdálkodók az úgynevezett átmosási technikával dolgozzák fel a kávébogyókat. A bogyókat vízbe öntik, speciális préslemezeken keresztül átpréselik, eltávolítják a magokat a húsuktól. A fermentációs edényekben ezután fermentálják. A kávébabokat a napon és a szárítókban szárítják. Végül átválogatják és csomagolják.
Az igazán jó minőségű kávébabokat a kávé importőrei kisebb mennyiségben pörkölik meg közvetlen az után, ahogy azt a megrendelő megrendeli. Így biztosítja a kávé frissességet.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

1. 14.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
