06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

DOMINICANA AA JUNCALITO

Kód: 379
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Ha a Dominikai köztársaság az álom kirándulása, akkor tegyen hozzá még egy fogalmat: luxus kávé. Gyönyörű földrész a Karib szigeteken a következő cél a kávéültetvények felfedezésére. Képzeljen el egy hosszú fehér tengerpartot, kristálytiszta tengert és egy csésze eszpresszót. Mi többet kívánhatnánk...

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Dominikai Köztársaság.
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Cibao
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1300-1800m
Íz
Íz:
Gyümölcs, Narancs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

A Dominikai Köztársaságból származó kávét rendkívüli minőségűnek tekintik. A százszázalékos arabica-t   rendkívüli édesség, kiegyensúlyozott és komplex íz jellemzi.Az íze gazdag és mégis harmonikus, felismerjük benne a citrusféléket, különösen a narancsot és a grapefruitot.A kiváló minőségű kávé és a friss pörkölés garantálja a rendkívül finom illatú és ízű kávét kompakt, finom habbal.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

A Dominikai Köztársaságban nemcsak strandokat találunk.Az igazi utazó szintén felfedezheti a viszonylag magas hegyeit is.  A legmagasabb a Pico Duarte, akár 3 087 m tengerszint feletti magasságot is eléri. A Cibao régió, ahol a Dominicana AA Juncalito kávé nő, az ország fő mezőgazdasági területe.Az ország északi részén fekszik (természetes határvonalat képez Haitival), a "Cibao" kifejezés azt jelenti „a hely, ahol a sziklákból nincs hiány ". A gyönyörű hegyi táj mellett tele van vízesésekkel és folyókkal, valamint műemlékekkel.

A kávécserjék 1715-ben érkeztek a Dominikai Köztársaságba.A kereskedők Martinique-ből hozták őket.A kávétermesztés a tengerszint feletti magasságának köszönhetően tiszta biogazdálkodású kávétermesztésnek felel meg. Az alig hozzáférhető terep megakadályozza az ipari műtrágyák vagy permetek használatát, mivel a kávébokrok közötti mozgás nagyon nehéz.

A betakarítása folyamatosan zajlik, attól függően, hogy a két kávébabot tartalmazó vörös gyümölcsök mikor érnek meg.A gazdálkodók az úgynevezett átmosási technikával dolgozzák fel a kávébogyókat. A bogyókat vízbe öntik, speciális préslemezeken keresztül átpréselik, eltávolítják a magokat a húsuktól. A fermentációs edényekben ezután fermentálják. A kávébabokat a napon és a szárítókban szárítják. Végül átválogatják és csomagolják.

Az igazán jó minőségű kávébabokat a kávé importőrei kisebb mennyiségben pörkölik meg közvetlen az után, ahogy azt a megrendelő megrendeli. Így biztosítja a kávé frissességet.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

1. 14.

Értékelés: kitűnő
Ez a kávé teljesítette az elvárásaimat. Javaslom.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 9 381 Ft /1000 g 938 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

KOLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KOLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot

A Kolumbia Excelso Narino egy különleges kávé, amelyet elsősorban  Columbia -  Narino terület - e térségének földrajzi megkönnyítése okoz. Ez a terület nagyon durva és hegyes, ami nagyon jó a kávé termesztésére. A kávé ültetvényeket olyan kistermelők tulajdonítják, akik a kávé magas színvonaláról gondoskodnak. Ezt az egyedülálló kávét a csokoládé aromája jellemzi a cukornád utóízzel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 659 Ft /1000 g 1 766 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »