06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Kód: 1329

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni?

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 761 Ft /1000 g 876 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 6. 23. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Dominikai Köztársaság.
Íz
Íz:
Tejes csokoládé
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

BIO kakaópor, Természetes nádcukor

A csokoládé íze és habja

A Forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, lágy ízű, felmelegíti afogyasztóját.

Eredete

Csupán két növény elég ahhoz, hogy megnyíljon a forró csokoládé felé vezető út. Természetesen mindez nem lenne lehetséges a gyakran kemény emberi munka, és a gépek bevonása nélkül. A minőségi kakaó és nádcukor keveréke valóban a legtisztább alapanyagok kompozíciója. Ráadásul mind a kettő biogazdálkodásból származik.

A kakaófák (Theobroma cacao) olyan fák, amelyeket eredetileg Amerika és Afrika trópusi régióiban termesztettek. Szüksége van termékeny talajra, sok napfényre, és a szél elleni védelemre. Ez az örökzöld növény 10 méter magasságra nő, de az ültetvényeken bokor magasságában tartják. Hosszú levelekkel, enyhe szőrökkel borított ágakkal, és rózsaszínű, vagy fehér virágokkal virágzik, általában évente két hullámban. A kakaófák gyümölcse kb. 20 cm hosszú hüvely, amely rostos húst rejt magában. Ebben a hüvelyben helyezkednek el a kakaóbabok. Általában körülbelül 2 centiméteresek, kézzel kell őket betakarítani. Nyers állapotban a kakaóbabok használhatatlanok. Épp ezért a kakaóbabokat hagyják erjedni (maximum egy hétig), majd szárítják őket. Az így előkészített terméket ezután a gyárakba szállítják. A babokat az erre szakosodott gyárakban pörkölik, aprítják, őrölik és préselik. A procedúra eredménye a kakaóvaj, és a kakaópor.

A kakaó fontos szerepet játszott a történelemben. Az aztékok fizetőeszközként használták, és a belőle készült italt szentnek tartották. Az italt csak férfiak itták cacahuatl-nek, azaz keserű víznek hívták. A kakóbab Európába csak a 16. században jutott el, először a spanyol királyi udvarba. A fogyasztásuk csak a 17. században terjedt el Franciaországba és más országokba.

A cukornád (Saccharum officinarum) magas fű, amely a nádhoz hasonló. Egész 6 méter magas is lehet. A szárak rostos része akár 20% cukrot is tartalmazhat. A nád betakarítása kézzel, machete-kel vagy géppel történik. Mindkét esetben azt legkésőbb 24 órán belül fel kell dolgozni. A szárait összetörik és sajtolják, mely eredményeként kifolyik belőlük a levük. A kapott léből hagyják elpárologni a vizet amíg barna kristályokat nem kapnak- azaz nádcukrot. 100 tonna cukornádból 9-13 tonna cukor állítható elő. A cukornád szubtrópusi és trópusi területeken érzi igazán jól magát.

A kakaópor ebben a forró csokoládéban a Dominikai Köztársaságból, a nádcukor pedig Paraguay-bólszármazik.

A laktóz érzékeny személyek legyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Alkalmas finom csokoládéital készítésére. Lehet készíteni hagyományos tejjel szójatejjel vagy rizstejjel.

2 - 3 teáskanállal oldjon fel forró tejben. Keverje össze és élvezze.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaópor
energia érték: 1649 kJ / 392 kcal
Zsírok: 8,8
ebből telített zsírok: 5,5
Szénhidrátok: 63,7
ebből cukrok: 58,2
Fehérjék: 7,6
Só: 0,02
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA

Mi jut az eszébe, amikor megérzi a málna illatát? A nyári esték? A nagyi lekvárja? Vagy egy darab csokoládé, amit az uzsonnája után fogyaszt el az erdei sétája alatt? A málna ízű forró csokoládéban mindezt biztos megtalálja. Az ital felmelegíti síelés után, és felfrissíti az üzleti találkozója előtt. A kakaóról ismert, hogy a szerelem, és a boldogság hormonját tartalmazza. Kényeztesse magát ezzel a málnás örömforrással függetlenül attól, hogy mennyi és milyen feladat vár még… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 014 Ft /1000 g 901 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 6. 23. 2021

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MOGYORÓ
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MOGYORÓ

Dominikai kakaó és paraguayi cukor. Adjon hozzá egy csepp természetes mogyoróaromát, és kész is nyugtató itala az estékre, vagy mint délelőtti finomság az üzleti találkozója előtt. A forró csokoládé egyre népszerűbbé válik. Az elkészítéséhez nem kell mást, mint egy csésze tej és egy kanál. Szórja a kakaóport a csészéjébe, öntse le tejjel, és keverje össze. A vitaminok és az ásványi anyagok koktélja, amelyek képesek néhány másodperc alatt felvidítani és energiával ellátni… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 014 Ft /1000 g 901 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 6. 23. 2021

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL

Ha van egy bögréje  teje és egy kanala, akkor a boldogságához már  csak a forró csokoládé hiányzik. A  keverék kiváló minőségű kakaó és nádcukor jó hangulatot hozhat, és ösztönözheti  munkára vagy  sportra. Nem csoda, hogy  kakaóval kényeztetik magukat az emberek  szerelemben, kisgyerekek és az idősek. Mindannyian tudjuk, mi a boldogság. Csatlakozzon hozzájuk, és édesítse reggelét vagy délutánját egészséges forró csokoládéval. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 014 Ft /1000 g 901 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 6. 23. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »