

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - FAHÉJ
A fahéjnak ezerféle felhasználási módja van. A legnépszerűbb az italok ízesítése. Csokoládéval kombinálva ellenállhatatlan duót alkot - a sima, édes kakaópor tökéletesen kiegészíti a meleg, enyhén borsos és rendkívül illatos fahéj aromát. Mindez BIO minőségben! Ezt a keveréket keverje bele a forró tejbe. Egészséges reggelikhez, uzsonnákhoz és vacsorákhoz szerezhet finomságot.
Összetétel
BIO kakaópor, Természetes nádcukor, Természetes organikus aromaA csokoládé íze és habja
Forró csokoládépor 42% BIO - fahéj természetesen nem tagadja meg a minőségi kakaót, a nádcukrot vagy egy csepp fahéj aromát. A felhasznált összetevők bio minőségűek, bízhat a kiváló minőségükben. Az így kapott íz kakaós-meleg, enyhén pikáns és rendkívül kellemesen illatosnak mondható.
Eredet
Ha van egy növény, amely kulcsfontosságú a Dominikai Köztársaság számára, akkor az a kakaóbab. A Hispaniola szigetén fekvő karibi ország a világ egyik vezető biokakaótermelője. 2015 óta sikerült kakaót exportálni az Egyesült Államokba, Hollandiába, Belgiumba, Mexikóba és Spanyolországba, nemcsak a közel 40 000 gazdaság erőfeszítéseinek köszönhetően, hanem a helyi mezőgazdasági minisztérium erőteljes támogatásával is.
Tegyük hozzá, hogy a Dominikai Köztársaságban körülbelül 150 000 hektárnyi földterületet ültetnek be kakaófákkal, amelynek több mint 17%-át bio kakaóbab termesztésére szánják. Ezenkívül a Dominikai Köztársaságot a világ tizenöt ínyenc kakaótermelője közé sorolták.
A kakaóültetvényektől (Theobroma cacao) hosszú út vezet a forró csokoládéig. Az általunk ismert kakaóbab az örökzöld fák nehéz termésében található. A hosszúkás terméseket le kell vágni a fákról, a magokat (babokat) ki kell szedni a magházukból, meg kell tisztítani és fel kell dolgozni. A nyers babot néhány napig erjedni hagyják, majd újra megtisztítják, és ezt követően megszárítják. A következő lépés a babok gépi tisztítása, hántolása és pörkölése. A feldolgozóüzemekben az így előkészített nyersanyagot kakaómasszává őrlik. A kakaóport és a kakaóvajat ezután szétválasztják.
A Forró csokoládépor 42% Bio - Fahéj esetében a kakaóporhoz bio nádcukrot adtak, amelyet a cukornád (Saccharum officinarum) szárának levéből nyert lé felforralásával állítanak elő. A természetes bio fahéjaromát végül hozzá lehet adni az ilyen keverékhez. Azaz természetes fahéjból fizikai, mikrobiológiai vagy enzimatikus eljárással előállított aroma. A természetes aromák teljesen biztonságosak, és nem okoznak gyomorégést vagy egyéb egészségügyi problémákat.
Ezt a forró csokoládét idősebb gyermekek, felnőttek és idősek is fogyaszthatják. Csak a laktózérzékenyeknek kell óvatosnak lenniük. A forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1649 kJ / 392 kcal |
Zsírok: | 8,8 |
ebből telített zsírok: | 5,5 |
Szénhidrátok: | 63,7 |
ebből cukrok: | 58,2 |
Fehérjék: | 7,6 |
Só: | 0,02 |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL
