06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL

Kód: 1325
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Ha van egy bögréje  teje és egy kanala, akkor a boldogságához már  csak a forró csokoládé hiányzik. A  keverék kiváló minőségű kakaó és nádcukor jó hangulatot hozhat, és ösztönözheti  munkára vagy  sportra. Nem csoda, hogy  kakaóval kényeztetik magukat az emberek  szerelemben, kisgyerekek és az idősek. Mindannyian tudjuk, mi a boldogság. Csatlakozzon hozzájuk, és édesítse reggelét vagy délutánját egészséges forró csokoládéval.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 622 Ft /1000 g 862 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 12. 2. 2020
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Dominikai Köztársaság.
Íz
Íz:
Karamella
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Karamell aroma

Krém és csokoládé íz

Forró csokoládé por, 42 százalékos kakaó és egy csipet cukornáddal nagyon finom, meleg és lágy ízű. A karamell aromája vonzó, de diszkrét hangulatot ad a kedvenc finomságához.

Eredete

Talán ismeri a forró csokoládét az automatákból vagy a színes zacskókat a szupermarket polcról. Nehéz megmondani, mit tartalmaznak ezek a keverékek. Forró csokoládé porban 42% BIO - karamell egyértelmű összetétele: Kakaópor a Dominikai Köztársaságból, nádcukor Paraguayból és egy csepp karamell aroma. Ez minden. Nincs konzerválószer vagy hasznavehetetlenségek. A kakaó és a cukor szintén ökológiai gazdálkodásból származik, így büszkék lehetnek a BIO márkára.

A kakaó és termékei mindennap körülvesznek minket. De ritkán, vagyunk tisztában azzal, hogy valóban honnan származnak. Talán érdekli az információ, hogy a világ legnagyobb kakaótermelője az Elefántcsontpart, majd Indonézia és Ghána. A Dominikai Köztársaság, amelynek gazdái termesztették a kakaóbabot kimondottan a forró csokoládé számára, a tizedik helyen foglal helyet. Évente mintegy 50 ezer tonna kakaót gyárt. Ez egy kulcsfontosságú növény a számukra. A kakaónak köszönhetően a Dominikai Köztársaság az bio termékek legfontosabb exportőrei közé tartozik. A kakaó minősége nemzetközileg elismert, az egyik legjobbnak. Mellesleg - a kakaó termesztés biogazdálkodással összpontosít mintegy 17 százalékot a közel 40.000 regisztrált gazdaságból. Ez biztosan nem kevés. A dominikai kakaó nagyrészt az Egyesült Államokba, Hollandiába és Belgiumba kerül. Az export az elmúlt 10 évben hihetetlen 322 százalékkal nőtt.

A kakaó (Theobroma cacao) magas, örökzöld fák, hosszú levelekkel és nagy, akár 30 centiméteres gyümölcsökkel. Húsuk kb 4-14 kakaóbabot rejt magában, körülbelül 2 centiméter méretűek. El kell távolítani, megszabadulni a maradék péptől, hagyni néhány napig erjedni, majd alaposan meg kell szárítani. A babok ezután eljutnak a feldolgozó üzemekbe, ahol megtisztítják, hámozzák és pörkölik. Ezután az úgynevezett malmokba, kerülnek ahol kakaómassza lesz belőle. Ez elválasztja a kakaóvajat és a kakaóport. A kakaóhoz hasonlóan a cukrot is nagyon jól ismerjük. Hogy van a cukornáddal de ez nem biztos,hogy annyira egyértelmű. A hatalmas füvet a perjefélék családjába csoportosították és a legjobban boldogul a trópusokon. Paraguay az egyik ország, ahol a cukornád (Saccharum officinarum), a nagy termés, még államilag támogatott. Bár az első palántákat már 1549-ben ültették, a gazdálkodók a 20. század közepéig nem láttak magasabb jövedelmet. A paraguai cukorgyártás azonban várhatóan növekedni fog. A nádcukor cukornád szárakból készült gyümölcslé elkészítésével készül. Amint a víz elpárolog, a tartályokba édes borostyán színű kristályok képződnek.

Minden összetevő Forró csokoládépor 42% bio gazdálkodásból származik. A keverék ízesített olyan karamell ízzel, amely nem takarja el a nyersanyagok eredeti ízét, és nem okoz gyomorégést vagy más egészségügyi reakciót. Csak a laktózra allergiások legyenek figyelmesek. A forró csokoládé nyomokban tartalmazhat tejet.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Alkalmas finom csokoládéital készítésére. Lehet készíteni hagyományos tejjel szójatejjel vagy rizstejjel.

2 - 3 teáskanállal oldjon fel forró tejben. Keverje össze és élvezze.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaópor
energia érték: 1649 kJ / 392 kcal
Zsírok: 8,8
ebből telített zsírok: 5,5
Szénhidrátok: 63,7
ebből cukrok: 58,2
Fehérjék: 7,6
Só: 0,02
Segítsen másoknak is a választásban:

10. 20.

Értékelés: kitűnő
Először rendeltem forró csokoládét a Manucafe-tól. Határozottan nem okozott csalódást, éppen ellenkezőleg, abszolút sikeresnek bizonyult, és a jövőben mindenképpen újra rendelem.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA

Mi jut az eszébe, amikor megérzi a málna illatát? A nyári esték? A nagyi lekvárja? Vagy egy darab csokoládé, amit az uzsonnája után fogyaszt el az erdei sétája alatt? A málna ízű forró csokoládéban mindezt biztos megtalálja. Az ital felmelegíti síelés után, és felfrissíti az üzleti találkozója előtt. A kakaóról ismert, hogy a szerelem, és a boldogság hormonját tartalmazza. Kényeztesse magát ezzel a málnás örömforrással függetlenül attól, hogy mennyi és milyen feladat vár még… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 622 Ft /1000 g 862 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 12. 2. 2020

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MOGYORÓ
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MOGYORÓ

Dominikai kakaó és paraguayi cukor. Adjon hozzá egy csepp természetes mogyoróaromát, és kész is nyugtató itala az estékre, vagy mint délelőtti finomság az üzleti találkozója előtt. A forró csokoládé egyre népszerűbbé válik. Az elkészítéséhez nem kell mást, mint egy csésze tej és egy kanál. Szórja a kakaóport a csészéjébe, öntse le tejjel, és keverje össze. A vitaminok és az ásványi anyagok koktélja, amelyek képesek néhány másodperc alatt felvidítani és energiával ellátni… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 622 Ft /1000 g 862 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 12. 2. 2020

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

Megtekintette


KAKAÓ BABOK ZÚZVA
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KAKAÓ BABOK ZÚZVA

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 473 Ft /1000 g 1 447 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 12. 2. 2020
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »