

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA
Mi jut az eszébe, amikor megérzi a málna illatát? A nyári esték? A nagyi lekvárja? Vagy egy darab csokoládé, amit az uzsonnája után fogyaszt el az erdei sétája alatt? A málna ízű forró csokoládéban mindezt biztos megtalálja. Az ital felmelegíti síelés után, és felfrissíti az üzleti találkozója előtt. A kakaóról ismert, hogy a szerelem, és a boldogság hormonját tartalmazza. Kényeztesse magát ezzel a málnás örömforrással függetlenül attól, hogy mennyi és milyen feladat vár még Önre aznap. Végülis minden nap örömre teremtett.
Összetétel
Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes organikus aromaA csokoládé íze és habja
A Forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, lágy ízű, felmelegíti a fogyasztóját. A málna aromája nem tolakodó, így tökéletes élményt biztosít a fogyasztójának.
Eredete
A forró csokoládépor nem más, mint a minőségi kakaó és nádcukor gondosan kiegyensúlyozott keveréke. Ebben az esetben egy csepp természetes málna aromával ízesítve. Aggodalomra semmi ok. A természetes aromás anyagokat valóban természetes forrásokból – növényekből, vagy állatokból - fizikai, enzimatikus, vagy mikrobiológiai folyamatokkal nyerik ki (az Állami Közegészségügyi Intézet előírásainak megfelelően). Tehát, amikor a forrócsokija fölé hajol megillatozni, és megérzi a málna illatát, biztos lehet benne, hogy az aromája valódi málnából származik.
Honnan származnak a forró csokoládé többi összetevői? A kakaó a Dominikai Köztársaságból származik, a nádcukor pedig Paraguay-ból származik. Mindkét nyersanyagot, mind a kakaóbabokat, mind a nádcukrot biogazdálkodásban termesztették. Ezért BIO-jelöléssel vannak ellátva, ami annyit jelent, hogy nem tartalmaznak káros anyagokat, vagy azok maradványait.
A kakaóbabokat a Theobroma cacao örökzöld fáiról takarítják be. Dél-Amerikából származnak, de ma már a kakaófákat Ghánában, Brazíliában és az Elefántcsontparton is termesztik. A fák 5-8 méter magasra nőnek, nagy és hosszú leveleik vannak, rózsaszínű, vagy fehér virágokkal virágzanak. Ezek később gyümölcsökké alakulnak - sárga színű, bogyós gyümölcsökké magvakkal, azaz kakaóbabokká. A gyümölcsök betakarítása nem épp könnyű folyamat. Ugyanúgy, mint a kakaómagoktól a kakaóporig, vagy a csokoládéig vezető út sem. A Dominikai Köztársaságban a kakaófákat 150 000 hektáron termesztik. A helyi termelés a világ egyik legjobbjobb minőségű termelése.
A cukornádról gyakran úgy beszélnek, mint a cukor és rum alapanyaga, de maga a növény már kevésbé ismert. A Saccharum officinarum latin elnevezésű évelő fű akár 6 méter magas, és 5 centiméter vastag is lehet. A szárak rostos része akár 20% cukrot is tartalmazhat. Az ültetvényeken sem a növény virágaival, és a terméseivel sem találkozhat. A gazdák eltávolítják őket, mivel csökkentik a növény cukortartalmát. Paraguay-ban az első cukornádat 1549-ben ültették el. A nem megfelelő termesztése azonban alacsony terméshozamot eredményezett. A helyi iparág még pár évvel ezelőtt a modern feldolgozó berendezések hiányától szenvedett. Úgy tűnik azonban, hogy a cukorgyártás és ebből kifolyólag a cukornádtermesztés Paraguay kormányzati prioritássá válik. A 20. század végén a cukornádültetvények körülbelül 70 000 hektár földet borítottak.
A 42% BIO forró csokoládépor valamennyi összetevője biogazdálkodásból származik. A keverék természetes aromával van ízesítve, amely nem fedi el az összetevők eredeti ízét, ugyanakkor nem okoz gyomorégést, vagy egyéb egészségügyi reakciókat. Csak a laktóz érzékeny személyek legyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1649 kJ / 392 kcal |
Zsírok: | 8,8 |
ebből telített zsírok: | 5,5 |
Szénhidrátok: | 63,7 |
ebből cukrok: | 58,2 |
Fehérjék: | 7,6 |
Só: | 0,02 |
8. 28.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
