06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA

Kód: 1322
Értékelés: nagyon jó, 1 vélemény

Mi jut az eszébe, amikor megérzi a málna illatát? A nyári esték? A nagyi lekvárja? Vagy egy darab csokoládé, amit az uzsonnája után fogyaszt el az erdei sétája alatt? A málna ízű forró csokoládéban mindezt biztos megtalálja. Az ital felmelegíti síelés után, és felfrissíti az üzleti találkozója előtt. A kakaóról ismert, hogy a szerelem, és a boldogság hormonját tartalmazza. Kényeztesse magát ezzel a málnás örömforrással függetlenül attól, hogy mennyi és milyen feladat vár még Önre aznap. Végülis minden nap örömre teremtett.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 957 Ft /1000 g 1 196 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Dominikai Köztársaság.
Íz
Íz:
Csokoládé , Málna
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes organikus aroma

 A csokoládé íze és habja

A Forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, lágy ízű, felmelegíti a fogyasztóját. A málna aromája nem tolakodó, így tökéletes élményt biztosít a fogyasztójának.

Eredete

A forró csokoládépor nem más, mint a minőségi kakaó és nádcukor gondosan kiegyensúlyozott keveréke. Ebben az esetben egy csepp természetes málna aromával ízesítve. Aggodalomra semmi ok. A természetes aromás anyagokat valóban természetes forrásokból – növényekből, vagy állatokból - fizikai, enzimatikus, vagy mikrobiológiai folyamatokkal nyerik ki (az Állami Közegészségügyi Intézet előírásainak megfelelően). Tehát, amikor a forrócsokija fölé hajol megillatozni, és megérzi a málna illatát, biztos lehet benne, hogy az aromája valódi málnából származik.

Honnan származnak a forró csokoládé többi összetevői? A kakaó a Dominikai Köztársaságból származik, a nádcukor pedig Paraguay-ból származik. Mindkét nyersanyagot, mind a kakaóbabokat, mind a nádcukrot biogazdálkodásban termesztették. Ezért BIO-jelöléssel vannak ellátva, ami annyit jelent, hogy nem tartalmaznak káros anyagokat, vagy azok maradványait.

A kakaóbabokat a Theobroma cacao örökzöld fáiról takarítják be. Dél-Amerikából származnak, de ma már a kakaófákat Ghánában, Brazíliában és az Elefántcsontparton is termesztik. A fák 5-8 méter magasra nőnek, nagy és hosszú leveleik vannak, rózsaszínű, vagy fehér virágokkal virágzanak. Ezek később gyümölcsökké alakulnak - sárga színű, bogyós gyümölcsökké magvakkal, azaz kakaóbabokká. A gyümölcsök betakarítása nem épp könnyű folyamat. Ugyanúgy, mint a kakaómagoktól a kakaóporig, vagy a csokoládéig vezető út sem. A Dominikai Köztársaságban a kakaófákat 150 000 hektáron termesztik. A helyi termelés a világ egyik legjobbjobb minőségű termelése.

A cukornádról gyakran úgy beszélnek, mint a cukor és rum alapanyaga, de maga a növény már kevésbé ismert. A Saccharum officinarum latin elnevezésű évelő fű akár 6 méter magas, és 5 centiméter vastag is lehet. A szárak rostos része akár 20% cukrot is tartalmazhat. Az ültetvényeken sem a növény virágaival, és a terméseivel sem találkozhat. A gazdák eltávolítják őket, mivel csökkentik a növény cukortartalmát. Paraguay-ban az első cukornádat 1549-ben ültették el. A nem megfelelő termesztése azonban alacsony terméshozamot eredményezett. A helyi iparág még pár évvel ezelőtt a modern feldolgozó berendezések hiányától szenvedett. Úgy tűnik azonban, hogy a cukorgyártás és ebből kifolyólag a cukornádtermesztés Paraguay kormányzati prioritássá válik. A 20. század végén a cukornádültetvények körülbelül 70 000 hektár földet borítottak.

A 42% BIO forró csokoládépor valamennyi összetevője biogazdálkodásból származik. A keverék természetes aromával van ízesítve, amely nem fedi el az összetevők eredeti ízét, ugyanakkor nem okoz gyomorégést, vagy egyéb egészségügyi reakciókat. Csak a laktóz érzékeny személyek legyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaópor
energia érték: 1649 kJ / 392 kcal
Zsírok: 8,8
ebből telített zsírok: 5,5
Szénhidrátok: 63,7
ebből cukrok: 58,2
Fehérjék: 7,6
Só: 0,02
Segítsen másoknak is a választásban:

8. 28.

Értékelés: nagyon jó
A legjobb forró csokoládé, amit valaha ittam biztos vagyok benne, a következő alkalommal nagy csomaggal fogok rendelni.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MASALA CHAI
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MASALA CHAI

Dobja el az előítéleteket, legyen nyitott és hangolja be az ízlelőbimbókat. Ez a forró csokoládé különleges, minden tekintetben. Először is, a kiváló minőségű kakaó és nádcukor másrészt igazi természetes ízzel ízesítjük. Bárki, aki nem ismeri a masalát a kardamom, a fahéj, a gyömbér és más egzotikus fűszerek keverékét, gyorsan orvosolja azt. A csokoládé szó szerint teremt elcsábító kompozíciót. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 957 Ft /1000 g 1 196 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 622 Ft /1000 g 1 162 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - FAHÉJ
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - FAHÉJ

A fahéjnak ezerféle felhasználási módja van. A legnépszerűbb az italok ízesítése. Csokoládéval kombinálva ellenállhatatlan duót alkot - a sima, édes kakaópor tökéletesen kiegészíti a meleg, enyhén borsos és rendkívül illatos fahéj aromát. Mindez BIO minőségben! Ezt a keveréket keverje bele a forró tejbe. Egészséges reggelikhez, uzsonnákhoz és vacsorákhoz szerezhet finomságot. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 957 Ft /1000 g 1 196 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »