06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA

Kód: 1322
Értékelés: nagyon jó, 1 vélemény

Mi jut az eszébe, amikor megérzi a málna illatát? A nyári esték? A nagyi lekvárja? Vagy egy darab csokoládé, amit az uzsonnája után fogyaszt el az erdei sétája alatt? A málna ízű forró csokoládéban mindezt biztos megtalálja. Az ital felmelegíti síelés után, és felfrissíti az üzleti találkozója előtt. A kakaóról ismert, hogy a szerelem, és a boldogság hormonját tartalmazza. Kényeztesse magát ezzel a málnás örömforrással függetlenül attól, hogy mennyi és milyen feladat vár még Önre aznap. Végülis minden nap örömre teremtett.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 014 Ft /1000 g 901 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Dominikai Köztársaság.
Íz
Íz:
Málna
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes aroma

 A csokoládé íze és habja

A Forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, lágy ízű, felmelegíti a fogyasztóját. A málna aromája nem tolakodó, így tökéletes élményt biztosít a fogyasztójának.

Eredete

A forró csokoládépor nem más, mint a minőségi kakaó és nádcukor gondosan kiegyensúlyozott keveréke. Ebben az esetben egy csepp természetes málna aromával ízesítve. Aggodalomra semmi ok. A természetes aromás anyagokat valóban természetes forrásokból – növényekből, vagy állatokból - fizikai, enzimatikus, vagy mikrobiológiai folyamatokkal nyerik ki (az Állami Közegészségügyi Intézet előírásainak megfelelően). Tehát, amikor a forrócsokija fölé hajol megillatozni, és megérzi a málna illatát, biztos lehet benne, hogy az aromája valódi málnából származik.

Honnan származnak a forró csokoládé többi összetevői? A kakaó a Dominikai Köztársaságból származik, a nádcukor pedig Paraguay-ból származik. Mindkét nyersanyagot, mind a kakaóbabokat, mind a nádcukrot biogazdálkodásban termesztették. Ezért BIO-jelöléssel vannak ellátva, ami annyit jelent, hogy nem tartalmaznak káros anyagokat, vagy azok maradványait.

A kakaóbabokat a Theobroma cacao örökzöld fáiról takarítják be. Dél-Amerikából származnak, de ma már a kakaófákat Ghánában, Brazíliában és az Elefántcsontparton is termesztik. A fák 5-8 méter magasra nőnek, nagy és hosszú leveleik vannak, rózsaszínű, vagy fehér virágokkal virágzanak. Ezek később gyümölcsökké alakulnak - sárga színű, bogyós gyümölcsökké magvakkal, azaz kakaóbabokká. A gyümölcsök betakarítása nem épp könnyű folyamat. Ugyanúgy, mint a kakaómagoktól a kakaóporig, vagy a csokoládéig vezető út sem. A Dominikai Köztársaságban a kakaófákat 150 000 hektáron termesztik. A helyi termelés a világ egyik legjobbjobb minőségű termelése.

A cukornádról gyakran úgy beszélnek, mint a cukor és rum alapanyaga, de maga a növény már kevésbé ismert. A Saccharum officinarum latin elnevezésű évelő fű akár 6 méter magas, és 5 centiméter vastag is lehet. A szárak rostos része akár 20% cukrot is tartalmazhat. Az ültetvényeken sem a növény virágaival, és a terméseivel sem találkozhat. A gazdák eltávolítják őket, mivel csökkentik a növény cukortartalmát. Paraguay-ban az első cukornádat 1549-ben ültették el. A nem megfelelő termesztése azonban alacsony terméshozamot eredményezett. A helyi iparág még pár évvel ezelőtt a modern feldolgozó berendezések hiányától szenvedett. Úgy tűnik azonban, hogy a cukorgyártás és ebből kifolyólag a cukornádtermesztés Paraguay kormányzati prioritássá válik. A 20. század végén a cukornádültetvények körülbelül 70 000 hektár földet borítottak.

A 42% BIO forró csokoládépor valamennyi összetevője biogazdálkodásból származik. A keverék természetes aromával van ízesítve, amely nem fedi el az összetevők eredeti ízét, ugyanakkor nem okoz gyomorégést, vagy egyéb egészségügyi reakciókat. Csak a laktóz érzékeny személyek legyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaópor
energia érték: 1649 kJ / 392 kcal
Zsírok: 8,8
ebből telített zsírok: 5,5
Szénhidrátok: 63,7
ebből cukrok: 58,2
Fehérjék: 7,6
Só: 0,02
Segítsen másoknak is a választásban:

8. 28.

Értékelés: nagyon jó
A legjobb forró csokoládé, amit valaha ittam biztos vagyok benne, a következő alkalommal nagy csomaggal fogok rendelni.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL

Ha van egy bögréje  teje és egy kanala, akkor a boldogságához már  csak a forró csokoládé hiányzik. A  keverék kiváló minőségű kakaó és nádcukor jó hangulatot hozhat, és ösztönözheti  munkára vagy  sportra. Nem csoda, hogy  kakaóval kényeztetik magukat az emberek  szerelemben, kisgyerekek és az idősek. Mindannyian tudjuk, mi a boldogság. Csatlakozzon hozzájuk, és édesítse reggelét vagy délutánját egészséges forró csokoládéval. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 014 Ft /1000 g 901 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

15% KEDVEZMÉNY
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 749 Ft /1000 g 7 437 Ft /1000 g 744 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

Sós karamellás instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Sós karamellás instant kávé

Ha szereti az édes, és a sós ízt egyben, akkor ez az a kávé, amelyet okvetlen meg kell kóstolnia. Minőségi kávéból, fagyasztva szárítással készül és enyhén ízesített, épp ezért tökéletesen illik azokhoz a reggelekhez, amelyeket a természetben tölt el, de a délutáni film nézéshez is kitűnő partner. A Sós karamellás instant kávé feloldja a levertséget és a lustaságot. Örömöt és energiát önt az ereibe. Nem is csoda, hisz ezek a mexikói kávészemek csordultig vannak napsütéssel! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »