

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA
Mi jut az eszébe, amikor megérzi a málna illatát? A nyári esték? A nagyi lekvárja? Vagy egy darab csokoládé, amit az uzsonnája után fogyaszt el az erdei sétája alatt? A málna ízű forró csokoládéban mindezt biztos megtalálja. Az ital felmelegíti síelés után, és felfrissíti az üzleti találkozója előtt. A kakaóról ismert, hogy a szerelem, és a boldogság hormonját tartalmazza. Kényeztesse magát ezzel a málnás örömforrással függetlenül attól, hogy mennyi és milyen feladat vár még Önre aznap. Végülis minden nap örömre teremtett.
Összetétel
Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes organikus aromaA csokoládé íze és habja
A Forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, lágy ízű, felmelegíti a fogyasztóját. A málna aromája nem tolakodó, így tökéletes élményt biztosít a fogyasztójának.
Eredete
A forró csokoládépor nem más, mint a minőségi kakaó és nádcukor gondosan kiegyensúlyozott keveréke. Ebben az esetben egy csepp természetes málna aromával ízesítve. Aggodalomra semmi ok. A természetes aromás anyagokat valóban természetes forrásokból – növényekből, vagy állatokból - fizikai, enzimatikus, vagy mikrobiológiai folyamatokkal nyerik ki (az Állami Közegészségügyi Intézet előírásainak megfelelően). Tehát, amikor a forrócsokija fölé hajol megillatozni, és megérzi a málna illatát, biztos lehet benne, hogy az aromája valódi málnából származik.
Honnan származnak a forró csokoládé többi összetevői? A kakaó a Dominikai Köztársaságból származik, a nádcukor pedig Paraguay-ból származik. Mindkét nyersanyagot, mind a kakaóbabokat, mind a nádcukrot biogazdálkodásban termesztették. Ezért BIO-jelöléssel vannak ellátva, ami annyit jelent, hogy nem tartalmaznak káros anyagokat, vagy azok maradványait.
A kakaóbabokat a Theobroma cacao örökzöld fáiról takarítják be. Dél-Amerikából származnak, de ma már a kakaófákat Ghánában, Brazíliában és az Elefántcsontparton is termesztik. A fák 5-8 méter magasra nőnek, nagy és hosszú leveleik vannak, rózsaszínű, vagy fehér virágokkal virágzanak. Ezek később gyümölcsökké alakulnak - sárga színű, bogyós gyümölcsökké magvakkal, azaz kakaóbabokká. A gyümölcsök betakarítása nem épp könnyű folyamat. Ugyanúgy, mint a kakaómagoktól a kakaóporig, vagy a csokoládéig vezető út sem. A Dominikai Köztársaságban a kakaófákat 150 000 hektáron termesztik. A helyi termelés a világ egyik legjobbjobb minőségű termelése.
A cukornádról gyakran úgy beszélnek, mint a cukor és rum alapanyaga, de maga a növény már kevésbé ismert. A Saccharum officinarum latin elnevezésű évelő fű akár 6 méter magas, és 5 centiméter vastag is lehet. A szárak rostos része akár 20% cukrot is tartalmazhat. Az ültetvényeken sem a növény virágaival, és a terméseivel sem találkozhat. A gazdák eltávolítják őket, mivel csökkentik a növény cukortartalmát. Paraguay-ban az első cukornádat 1549-ben ültették el. A nem megfelelő termesztése azonban alacsony terméshozamot eredményezett. A helyi iparág még pár évvel ezelőtt a modern feldolgozó berendezések hiányától szenvedett. Úgy tűnik azonban, hogy a cukorgyártás és ebből kifolyólag a cukornádtermesztés Paraguay kormányzati prioritássá válik. A 20. század végén a cukornádültetvények körülbelül 70 000 hektár földet borítottak.
A 42% BIO forró csokoládépor valamennyi összetevője biogazdálkodásból származik. A keverék természetes aromával van ízesítve, amely nem fedi el az összetevők eredeti ízét, ugyanakkor nem okoz gyomorégést, vagy egyéb egészségügyi reakciókat. Csak a laktóz érzékeny személyek legyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1649 kJ / 392 kcal |
Zsírok: | 8,8 |
ebből telített zsírok: | 5,5 |
Szénhidrátok: | 63,7 |
ebből cukrok: | 58,2 |
Fehérjék: | 7,6 |
Só: | 0,02 |
8. 28.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - CHILI
