06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - GYÖMBÉR

Kód: 1324

A gyömbér felmelegíti a testet. Ezen kívül, a gyömbér stimulálja és frissíti az elmét is. Néhány csepp természetes gyömbéraromát adtunk a Dominikai Köztársaságból származó kakaóhoz és a paraguayi nádcukorhoz. Az eredménye? Csodálatos ízű, és csábító illatú forró csokoládé. Alkalmas a reggeli munkához, valamint délutáni lazításhoz is. Forrón, és langyosan is egyformán kiváló. Kényeztesse magát a kellemes ízével.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 957 Ft /1000 g 1 196 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Dominikai Köztársaság.
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyömbér
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes organikus aroma

A csokoládé íze és habja

A Forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, lágy ízű, felmelegíti a fogyasztóját. A gyömbér aromája nem tolakodó, így tökéletes élményt biztosít a fogyasztójának.

Eredete

Kakaó a Dominikai Köztársaságból, nádcukor Paraguay-ból, és egy csepp természetes aroma Európából. Mindent a legjobb szállítóktól és a legjobb minőségben. De mindent szépen sorjában. Az az igazság, hogy a Dominikai Köztársaság inkább, mint turisztikai célpont népszerű. A Karib-térség valóban gyönyörű, az ország a turistákat nemcsak a tengerparti pihenéssel, hanem a hegyekben történő túrázásokkal is vonzza. Ennek ellenére a Nagy-Antillák szigetcsoportjának az országát úgy is jegyezzük meg, mint azt az országot, amely kiváló minőségű kakaót exportál. Az Egyesült Államok, és a vezető holland csokoládégyártók is nagyra értékelik. Sok gazdaság a kakaófák (Theobroma cacao) ökológiai gazdálkodás elvei alapján történő termesztésére összpontosít. Ami általában üdvözlendő tendencia.

A kakaófák eredetileg 8 méter magas fák, de az ültetvényeken a bokrok magasságában tartják a magasságukat a termesztők. Általában évente kétszer takarítják be a fák gyümölcseit, amikor a sárga, akár 30 cm hosszú bogyók beérnek. Fehér húsuk 4-14 magot rejteget, úgynevezett kakaóbabot. Ezeket a kakaóbabokat az eltávolításuk után meg kell tisztítani, pár napig erjeszteni hagyni, majd ki kell szárítani. A kakaót a babokból a pörkölésük, őrlésük után kapjuk meg. Ezután a kapott kakaómasszából külön kell távolítani a kakaóvajat és a kakaóport. A kakaóbabot és a kakaóport is magasra értékelték a történelem során. Az aztékok a kakaóbabot pénznemként használták, a fűszerekkel ízesített italt pedig csakis az arisztokrata udvarokban szolgálták fel.

Paraguay szárazföldön helyezkedik el, amely sok szakértő szerint csökkenti gazdasági potenciálját. Dél-Amerika második legszegényebb országa magas munkanélküliséggel, gyakori sztrájkokkal és instabilitással néz szembe. A lakosság körülbelül 45% -mezőgazdasági termelésből tartja el a családját. Leggyakrabban szójababot és kukoricát termesztenek. A cukornád a következő exportcikk Paraguay-ban.

A magas fű eléri a 6 méter magasságot. Szárainak átmérője legfeljebb 5 centiméter lehet, a szárait
cukorban gazdag pép tölti ki. A cukornádat a munkások manuálisan, egy machete segítségével, vagy erre alkalmas gép segítségével takarítják be. A cukornádat 24 órán belül fel kell dolgozni, különben elromolhat. A betakarításukat követően a szárakat egy feldolgozóüzembe szállítják, ahol sajtolás útján kinyerik a levüket. A lé főzése során elpárolog a felesleges víztartalma, ezután barna, barna édes kristályokat kapunk. Ezeket édesítőszerként használjuk - nádcukorként.

Végül pár mondatot a természetes aromáról. Európában készül, és ellentétben a szintetikus aromáktól valódi növényekből származik. Leggyakrabban extrahálással nyerik. Nem tartalmaz idegen vegyületeket, nem okoz gyomorégést vagy egyéb problémákat.

A laktóz érzékeny személyeklegyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaópor
energia érték: 1649 kJ / 392 kcal
Zsírok: 8,8
ebből telített zsírok: 5,5
Szénhidrátok: 63,7
ebből cukrok: 58,2
Fehérjék: 7,6
Só: 0,02
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL

Ha van egy bögréje  teje és egy kanala, akkor a boldogságához már  csak a forró csokoládé hiányzik. A  keverék kiváló minőségű kakaó és nádcukor jó hangulatot hozhat, és ösztönözheti  munkára vagy  sportra. Nem csoda, hogy  kakaóval kényeztetik magukat az emberek  szerelemben, kisgyerekek és az idősek. Mindannyian tudjuk, mi a boldogság. Csatlakozzon hozzájuk, és édesítse reggelét vagy délutánját egészséges forró csokoládéval. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 957 Ft /1000 g 1 196 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

15% KEDVEZMÉNY
FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 627 Ft /1000 g 9 883 Ft /1000 g 988 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - FAHÉJ
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - FAHÉJ

A fahéjnak ezerféle felhasználási módja van. A legnépszerűbb az italok ízesítése. Csokoládéval kombinálva ellenállhatatlan duót alkot - a sima, édes kakaópor tökéletesen kiegészíti a meleg, enyhén borsos és rendkívül illatos fahéj aromát. Mindez BIO minőségben! Ezt a keveréket keverje bele a forró tejbe. Egészséges reggelikhez, uzsonnákhoz és vacsorákhoz szerezhet finomságot. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 957 Ft /1000 g 1 196 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »