

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - GYÖMBÉR
A gyömbér felmelegíti a testet. Ezen kívül, a gyömbér stimulálja és frissíti az elmét is. Néhány csepp természetes gyömbéraromát adtunk a Dominikai Köztársaságból származó kakaóhoz és a paraguayi nádcukorhoz. Az eredménye? Csodálatos ízű, és csábító illatú forró csokoládé. Alkalmas a reggeli munkához, valamint délutáni lazításhoz is. Forrón, és langyosan is egyformán kiváló. Kényeztesse magát a kellemes ízével.
Összetétel
Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes organikus aromaA csokoládé íze és habja
A Forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, lágy ízű, felmelegíti a fogyasztóját. A gyömbér aromája nem tolakodó, így tökéletes élményt biztosít a fogyasztójának.
Eredete
Kakaó a Dominikai Köztársaságból, nádcukor Paraguay-ból, és egy csepp természetes aroma Európából. Mindent a legjobb szállítóktól és a legjobb minőségben. De mindent szépen sorjában. Az az igazság, hogy a Dominikai Köztársaság inkább, mint turisztikai célpont népszerű. A Karib-térség valóban gyönyörű, az ország a turistákat nemcsak a tengerparti pihenéssel, hanem a hegyekben történő túrázásokkal is vonzza. Ennek ellenére a Nagy-Antillák szigetcsoportjának az országát úgy is jegyezzük meg, mint azt az országot, amely kiváló minőségű kakaót exportál. Az Egyesült Államok, és a vezető holland csokoládégyártók is nagyra értékelik. Sok gazdaság a kakaófák (Theobroma cacao) ökológiai gazdálkodás elvei alapján történő termesztésére összpontosít. Ami általában üdvözlendő tendencia.
A kakaófák eredetileg 8 méter magas fák, de az ültetvényeken a bokrok magasságában tartják a magasságukat a termesztők. Általában évente kétszer takarítják be a fák gyümölcseit, amikor a sárga, akár 30 cm hosszú bogyók beérnek. Fehér húsuk 4-14 magot rejteget, úgynevezett kakaóbabot. Ezeket a kakaóbabokat az eltávolításuk után meg kell tisztítani, pár napig erjeszteni hagyni, majd ki kell szárítani. A kakaót a babokból a pörkölésük, őrlésük után kapjuk meg. Ezután a kapott kakaómasszából külön kell távolítani a kakaóvajat és a kakaóport. A kakaóbabot és a kakaóport is magasra értékelték a történelem során. Az aztékok a kakaóbabot pénznemként használták, a fűszerekkel ízesített italt pedig csakis az arisztokrata udvarokban szolgálták fel.
Paraguay szárazföldön helyezkedik el, amely sok szakértő szerint csökkenti gazdasági potenciálját. Dél-Amerika második legszegényebb országa magas munkanélküliséggel, gyakori sztrájkokkal és instabilitással néz szembe. A lakosság körülbelül 45% -mezőgazdasági termelésből tartja el a családját. Leggyakrabban szójababot és kukoricát termesztenek. A cukornád a következő exportcikk Paraguay-ban.
A magas fű eléri a 6 méter magasságot. Szárainak átmérője legfeljebb 5 centiméter lehet, a szárait
cukorban gazdag pép tölti ki. A cukornádat a munkások manuálisan, egy machete segítségével, vagy erre alkalmas gép segítségével takarítják be. A cukornádat 24 órán belül fel kell dolgozni, különben elromolhat. A betakarításukat követően a szárakat egy feldolgozóüzembe szállítják, ahol sajtolás útján kinyerik a levüket. A lé főzése során elpárolog a felesleges víztartalma, ezután barna, barna édes kristályokat kapunk. Ezeket édesítőszerként használjuk - nádcukorként.
Végül pár mondatot a természetes aromáról. Európában készül, és ellentétben a szintetikus aromáktól valódi növényekből származik. Leggyakrabban extrahálással nyerik. Nem tartalmaz idegen vegyületeket, nem okoz gyomorégést vagy egyéb problémákat.
A laktóz érzékeny személyeklegyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1649 kJ / 392 kcal |
Zsírok: | 8,8 |
ebből telített zsírok: | 5,5 |
Szénhidrátok: | 63,7 |
ebből cukrok: | 58,2 |
Fehérjék: | 7,6 |
Só: | 0,02 |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL
