

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MASALA CHAI
Dobja el az előítéleteket, legyen nyitott és hangolja be az ízlelőbimbókat. Ez a forró csokoládé különleges, minden tekintetben. Először is, a kiváló minőségű kakaó és nádcukor másrészt igazi természetes ízzel ízesítjük. Bárki, aki nem ismeri a masalát a kardamom, a fahéj, a gyömbér és más egzotikus fűszerek keverékét, gyorsan orvosolja azt. A csokoládé szó szerint teremt elcsábító kompozíciót.
Összetétel
Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes organikus aromaA csokoládé íze és habja
A forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, felmelegítő és lágy ízű. A masala aromája vonzó, ám nem feltűnő a népszerű fűszerkeverékek (kardamom, fahéj, gyömbér, szegfűszeg, csillagánizs, bors, szerecsendió).
Eredete
A Masala forró csokoládé elfogyasztásakor gondolatai elviszik a távoli régiókba, vadvirágok és egzotikus fűszerek illatával. De szívesen elmondjuk önnek, honnan származnak nyersanyagai az első korty előtt.
A kakaót a Dominikai Köztársaságban betakarított és feldolgozott kakaóbabból készítik. A Nagy-Antillák szigetcsoportjának legnagyobb részét hegyek borítják, az éghajlat trópusi és időnként hurrikánok sújtják a területet. Az átlagos hőmérséklet 16 és 30 ° C között van. A föld termékeny, ezért nem csoda, hogy a lakosság 20% -a folytat mezőgazdasági tevékenységet. Leggyakrabban cukornádot, banánt, pamutot, kávét és kakaót termelnek. Ebben a világ egyik legjobbjának tartják. A termelés nagy része biogazdálkodásból származik. Kakaófákat (Theobroma cacao) termesztenek, betakarítják és gyümölcsüket feldolgozzák ipari műtrágyák vagy védőpermet nélkül. És ez a tendencia egyre több földműves körében népszerűvé válik.
A kakaófák a természetben 5-8 méter magasra nőnek. Ezeket azonban nagyobb cserjékként tartják fenn az ültetvényeken. Az örökzöld növények hosszú levelekkel, szőrös ágakkal rendelkeznek, és évente két hullámban virágzik. A virágok rózsaszín színűek. A kakaófa gyümölcse sárga legfeljebb 30 centiméter hosszú, hosszirányban hornyolva a felszínen. Belül sűrű, fehér húsban 4-14 magot rejtenek - kakaóbabot. Ezeket kakaó készítésére használják, amely az egész világon igényes áru. Az azték uralkodója, valamint az amerikai spanyol hódítók arisztokrata bírósága Paraguay a második ország, amely hozzájárul a forró csokoládé édességéhez.
A cukornád a világ minden tájáról híres. A tengerparttal nem rendelkező ország a fejlődő országok közé tartozik, Dél-Amerikában a második legszegényebb. A lakosság csaknem fele mezőgazdaságban dolgozik. Elsősorban szójababot, kukoricát, gabonaféléket és cukornádot (Saccharum officinarum) termelnek. Az 5 méterre növekvő masszív fű akár 20% cukrot (szacharózt, fruktózt és glükózt) tartalmaz a szárában. A középkorig a nádcukor ismeretlen fogalom volt az európaiak számára. A cukornád sajtolásával és a kapott folyadék főzésével készítik.
A laktóz érzékeny személyek legyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1649 kJ / 392 kcal |
Zsírok: | 8,8 |
ebből telített zsírok: | 5,5 |
Szénhidrátok: | 63,7 |
ebből cukrok: | 58,2 |
Fehérjék: | 7,6 |
Só: | 0,02 |
9. 28.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - FAHÉJ
Megtekintette
