

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MASALA CHAI
Dobja el az előítéleteket, legyen nyitott és hangolja be az ízlelőbimbókat. Ez a forró csokoládé különleges, minden tekintetben. Először is, a kiváló minőségű kakaó és nádcukor másrészt igazi természetes ízzel ízesítjük. Bárki, aki nem ismeri a masalát a kardamom, a fahéj, a gyömbér és más egzotikus fűszerek keverékét, gyorsan orvosolja azt. A csokoládé szó szerint teremt elcsábító kompozíciót.
Összetétel
Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes organikus aromaA csokoládé íze és habja
A forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, felmelegítő és lágy ízű. A masala aromája vonzó, ám nem feltűnő a népszerű fűszerkeverékek (kardamom, fahéj, gyömbér, szegfűszeg, csillagánizs, bors, szerecsendió).
Eredete
A Masala forró csokoládé elfogyasztásakor gondolatai elviszik a távoli régiókba, vadvirágok és egzotikus fűszerek illatával. De szívesen elmondjuk önnek, honnan származnak nyersanyagai az első korty előtt.
A kakaót a Dominikai Köztársaságban betakarított és feldolgozott kakaóbabból készítik. A Nagy-Antillák szigetcsoportjának legnagyobb részét hegyek borítják, az éghajlat trópusi és időnként hurrikánok sújtják a területet. Az átlagos hőmérséklet 16 és 30 ° C között van. A föld termékeny, ezért nem csoda, hogy a lakosság 20% -a folytat mezőgazdasági tevékenységet. Leggyakrabban cukornádot, banánt, pamutot, kávét és kakaót termelnek. Ebben a világ egyik legjobbjának tartják. A termelés nagy része biogazdálkodásból származik. Kakaófákat (Theobroma cacao) termesztenek, betakarítják és gyümölcsüket feldolgozzák ipari műtrágyák vagy védőpermet nélkül. És ez a tendencia egyre több földműves körében népszerűvé válik.
A kakaófák a természetben 5-8 méter magasra nőnek. Ezeket azonban nagyobb cserjékként tartják fenn az ültetvényeken. Az örökzöld növények hosszú levelekkel, szőrös ágakkal rendelkeznek, és évente két hullámban virágzik. A virágok rózsaszín színűek. A kakaófa gyümölcse sárga legfeljebb 30 centiméter hosszú, hosszirányban hornyolva a felszínen. Belül sűrű, fehér húsban 4-14 magot rejtenek - kakaóbabot. Ezeket kakaó készítésére használják, amely az egész világon igényes áru. Az azték uralkodója, valamint az amerikai spanyol hódítók arisztokrata bírósága Paraguay a második ország, amely hozzájárul a forró csokoládé édességéhez.
A cukornád a világ minden tájáról híres. A tengerparttal nem rendelkező ország a fejlődő országok közé tartozik, Dél-Amerikában a második legszegényebb. A lakosság csaknem fele mezőgazdaságban dolgozik. Elsősorban szójababot, kukoricát, gabonaféléket és cukornádot (Saccharum officinarum) termelnek. Az 5 méterre növekvő masszív fű akár 20% cukrot (szacharózt, fruktózt és glükózt) tartalmaz a szárában. A középkorig a nádcukor ismeretlen fogalom volt az európaiak számára. A cukornád sajtolásával és a kapott folyadék főzésével készítik.
A laktóz érzékeny személyek legyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1649 kJ / 392 kcal |
Zsírok: | 8,8 |
ebből telített zsírok: | 5,5 |
Szénhidrátok: | 63,7 |
ebből cukrok: | 58,2 |
Fehérjék: | 7,6 |
Só: | 0,02 |
9. 28.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BELGA PRALINÉ szemes kávé

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA
