06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MASALA CHAI

Kód: 1326
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Dobja el az előítéleteket, legyen nyitott és hangolja be az ízlelőbimbókat. Ez a forró csokoládé különleges, minden tekintetben. Először is, a kiváló minőségű kakaó és nádcukor másrészt igazi természetes ízzel ízesítjük. Bárki, aki nem ismeri a masalát a kardamom, a fahéj, a gyömbér és más egzotikus fűszerek keverékét, gyorsan orvosolja azt. A csokoládé szó szerint teremt elcsábító kompozíciót.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 957 Ft /1000 g 1 196 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 2024. 04. 23.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Dominikai Köztársaság.
Íz
Íz:
Csokoládé , Masala
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes organikus aroma

A csokoládé íze és habja

A forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, felmelegítő és lágy ízű. A masala aromája vonzó, ám nem feltűnő a népszerű fűszerkeverékek (kardamom, fahéj, gyömbér, szegfűszeg, csillagánizs, bors, szerecsendió).

Eredete

A Masala forró csokoládé elfogyasztásakor gondolatai elviszik a távoli régiókba, vadvirágok és egzotikus fűszerek illatával. De szívesen elmondjuk önnek, honnan származnak nyersanyagai az első korty előtt.

A kakaót a Dominikai Köztársaságban betakarított és feldolgozott kakaóbabból készítik. A Nagy-Antillák szigetcsoportjának legnagyobb részét hegyek borítják, az éghajlat trópusi és időnként hurrikánok sújtják a területet. Az átlagos hőmérséklet 16 és 30 ° C között van. A föld termékeny, ezért nem csoda, hogy a lakosság 20% ​​-a folytat mezőgazdasági tevékenységet. Leggyakrabban cukornádot, banánt, pamutot, kávét és kakaót termelnek. Ebben a világ egyik legjobbjának tartják. A termelés nagy része biogazdálkodásból származik. Kakaófákat (Theobroma cacao) termesztenek, betakarítják és gyümölcsüket feldolgozzák ipari műtrágyák vagy védőpermet nélkül. És ez a tendencia egyre több földműves körében népszerűvé válik.

A kakaófák a természetben 5-8 méter magasra nőnek. Ezeket azonban nagyobb cserjékként tartják fenn az ültetvényeken. Az örökzöld növények hosszú levelekkel, szőrös ágakkal rendelkeznek, és évente két hullámban virágzik. A virágok rózsaszín színűek. A kakaófa gyümölcse sárga legfeljebb 30 centiméter hosszú, hosszirányban hornyolva a felszínen. Belül sűrű, fehér húsban 4-14 magot rejtenek - kakaóbabot. Ezeket kakaó készítésére használják, amely az egész világon igényes áru. Az azték uralkodója, valamint az amerikai spanyol hódítók arisztokrata bírósága Paraguay a második ország, amely hozzájárul a forró csokoládé édességéhez.

A cukornád a világ minden tájáról híres. A tengerparttal nem rendelkező ország a fejlődő országok közé tartozik, Dél-Amerikában a második legszegényebb. A lakosság csaknem fele mezőgazdaságban dolgozik. Elsősorban szójababot, kukoricát, gabonaféléket és cukornádot (Saccharum officinarum) termelnek. Az 5 méterre növekvő masszív fű akár 20% cukrot (szacharózt, fruktózt és glükózt) tartalmaz a szárában. A középkorig a nádcukor ismeretlen fogalom volt az európaiak számára. A cukornád sajtolásával és a kapott folyadék főzésével készítik.

A laktóz érzékeny személyek legyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Olvasszon fel 30 g csokoládét körülbelül 150 ml forró tejben. Ha sűrűbb és erősebb ízű italt szeretne, keverjen össze 33 g csokoládét és 66 ml forró tejet. Természetesen az arányt tetszés szerint variálhatja.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaópor
energia érték: 1649 kJ / 392 kcal
Zsírok: 8,8
ebből telített zsírok: 5,5
Szénhidrátok: 63,7
ebből cukrok: 58,2
Fehérjék: 7,6
Só: 0,02
Segítsen másoknak is a választásban:

9. 28.

Értékelés: kitűnő
Próbaképpen rendeltem meg. Kiváló. ❤️❤️❤️ Kipróbáltam mandulatejjel, tényleg csodálatos ízű. Ajánlani fogom a barátaimnak.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA

Mi jut az eszébe, amikor megérzi a málna illatát? A nyári esték? A nagyi lekvárja? Vagy egy darab csokoládé, amit az uzsonnája után fogyaszt el az erdei sétája alatt? A málna ízű forró csokoládéban mindezt biztos megtalálja. Az ital felmelegíti síelés után, és felfrissíti az üzleti találkozója előtt. A kakaóról ismert, hogy a szerelem, és a boldogság hormonját tartalmazza. Kényeztesse magát ezzel a málnás örömforrással függetlenül attól, hogy mennyi és milyen feladat vár még… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 957 Ft /1000 g 1 196 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 2024. 04. 23.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL

Ha van egy bögréje  teje és egy kanala, akkor a boldogságához már  csak a forró csokoládé hiányzik. A  keverék kiváló minőségű kakaó és nádcukor jó hangulatot hozhat, és ösztönözheti  munkára vagy  sportra. Nem csoda, hogy  kakaóval kényeztetik magukat az emberek  szerelemben, kisgyerekek és az idősek. Mindannyian tudjuk, mi a boldogság. Csatlakozzon hozzájuk, és édesítse reggelét vagy délutánját egészséges forró csokoládéval. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 957 Ft /1000 g 1 196 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 2024. 04. 23.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 622 Ft /1000 g 1 162 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 2024. 04. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »