06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

COLUMBIA EXCELSO SWISS WATER DECAFE - koffeinmentes szemes kávé

Kód: 1521

Kényeztesse magát a kiváló minőségű ültetvény kávé minden árnyalatával és aromás örömével. Reggel, délben és még este? Miért ne! Amikor a koffeinmentes Columbia Excelso Swiss Water Decafé-t kortyolgatja nem kell aggódnia alvási problémák vagy magas vérnyomás miatt. Édes, mint a méz, friss gyümölcsös és kellemesen keserű, mint a legjobb csokoládé. Ebből a kávéból a koffeinen kívül abszolút semmi nem hiányzik.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 296 Ft /1000 g 1 430 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Fajta
Fajta:
Castillo
Vidék
Vidék:
Pedregal
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1600m
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Krém és a kávé íze

A Columbia Excelso Swiss Water Decafe ültetvény szemes kávét, az édesebb fajták közé sorolhatók. Savasságát az igazi szelídség és könnyedség jellemzi, így az ital friss, nem savanyú. Tehát könnyű felismerni más ízrétegeket - csokoládét, gyümölcsöt és gyógynövényeket. Mivel 100% -ban arabica, a crema könnyű, lágy.

A kávé eredete

Kolumbia kávé illatú és kávé ízű. Megtalálja az utcán, vagy a gazdaságokban. A világ egyik legnagyobb termelője az Eje Cafetero-n (kávétengely) fekszik, tehát nem csoda, hogy a kávé ültetvények nagyon jól teljesítik az ott található ültetvényeket. A Pedregal régióban főként kis gazdák gondozzák őket. Az eredmény lédús, réteges, gyakran csokoládé-karamell ízű.

Az első kávécserjéket Kolumbiában a 19. század elején ültették. Francisco Romero papot a növény egyik úttörőjévé és terjesztõjének tekintik. Ma az 1927-ben alapított The National Federation of Coffee Growers of Colombia felel az exportért (és nem csak azért, hanem a termelés termesztéséért, kutatásáért és fejlesztéséért is). A Szövetség híres marketing kampány, amely Juan Valdez márka koncepció célja, hogy megkülönböztesse a 100% kolumbiai kávé és a több országból összekevert kávé között.  Egy öszvérrel kávét hordozó gazdát képviselő védjegy először a televízióban jelent meg 1983-ban.

A kávégyümölcs termesztése, betakarítása és feldolgozása azonban a folyamatnak csak egy része, amelynek végén a koffeinmentes szemek vannak. Mégis, álljunk meg egy pillanatra. A kávé növényeket Kolumbiában március-június és szeptember-december között betakarítják. A munkavállalók a vörös kávébogyókat víztartályokba öntik, és azokat zúzólapokon keresztül préselik. Ily módon a gyümölcsöket megtisztítják a bőr felső részéből, részben a húsból, amely a kávébabot körülveszi. Az intermedier a hordókba megy, ahol (ismét vízben) a kávé néhány órától napig erjed. A természetes erjedési folyamat során a maradék hús teljesen feloldódik, és a zöld kávébab felszabadul. Végül alaposan meg kell szárítani a kávét - akár szárítóban, akár közvetlen napfényben.

Hogyan válik az Arabicából kiváló koffeinmentes kávé? Ebben az esetben egy hitelesített Swiss Water eljárás volt használva. Az úgynevezett svájci módszer magában foglalja a zöld kávé forró vízben való áztatását, ahol ez kb. 10 órán át fennáll. A víz azonban folyamatosan áramlik az aktívszén-szűrőkkel felszerelt berendezéseken. Így a koffeint fokozatosan extrahálják a kávéból, amíg a zöld kávé kevesebb, mint 0,01% -át tartalmazza.

Tehát vegyszerek és szükségtelen hulladékok (a felhasznált vizet a kávé növények öntözésére használják) nélkül a kávé szinte tökéletesen koffeinmentes. Aggodalom nélkül élvezhetik a magas vérnyomású emberek, valamint a terhes és szoptató nők. Kényeztesse magát nyugodtan délután, nem zavarja az alvó üzemmódot.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA MINAS DECAF KOFFEINMENTES SZEMES
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA MINAS DECAF KOFFEINMENTES SZEMES

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 056 Ft /1000 g 1 306 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes

Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle a koffein. A mexikói finomság megfelel az ínyencek és a kávészakértők legmagasabb igényeinek. A hegyek ennek a kávénak lédús gyümölcsöt, sötét csokoládét és finom dohányt adtak, a helyiek biztosították az egyes babok tökéletes feldolgozását. Önön múlik, hogy tetszés szerint élvezheti a Chiapas BIO minőséget. Még este is. Ahol nincs koffein, ott édesen és hosszú ideig alszanak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 056 Ft /1000 g 1 306 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

PERU GRADE 1 SWISS WATER DECAFE - szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU GRADE 1 SWISS WATER DECAFE - szemes kávé

Lehet, hogy azok közé tartozik, akik szeretik a kávét, de egy kicsit vissza kellene fognia a mennyiségből. Az ilyen esetekre a hagyományos perui régióból származó, koffeinmentesített ültetvényes arabicát ajánljuk. Különleges, szabadalmaztatott svájci eljárással veszítette el stimuláló hatását, de megőrizte csodálatos ízét és kiváló aromáját. A csokoládé, a diófélék és a piros gyümölcsök selymes jegyeit fogja megtalálni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »