06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

GUATEMALA HB SWISS WATER DECAFE - szemes kávé

Kód: 1673

A koffeinmentes nem azt jelenti, hogy íztelen vagy élvezhetetlen. Épp ellenkezőleg! A speciális svájci eljárással koffeinmentesített kávé minden szempontból finom. Ízben lágy csokoládéra, mogyoróra és a fa kellemes nyomaira számíthat, illatban pedig egyedi, közepesen intenzív élményre. A Guatemala HB Swiss Water Decafe minden kortyja különös krémességet hagy a szájában. 

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
21 957 Ft /1000 g 2 196 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Guatemala
Fajta
Fajta:
Caturra
Vidék
Vidék:
Chimaltenango
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1300 - 1500 m
Íz
Íz:
Csokoládé , Mogyoró

Összetétel

Arabica 100%

Crema és a kávé íze

A Guatemala HB Swiss Water Decafe szemes kávé nem tagadja a származási országot. A csokoládé és a mogyoró domináns tulajdonságai abszolút jellemzőek rá. Mint egy közepes vagy teljes test, a karamell és a keserédes kakaó jegyei. A Chimaltenango régióból betakarítva az ízt a friss fa vonzó nyomai teszik teljessé az ízvilágot. A crema puha, összetartó.

A kávé eredete

Először is foglalkozzunk a HB márkával ennek a kávénak a nevében: A Hard Bean 1200–1 500 méter magasságban termesztett fajták. Miért fontos ez az információ? A lassabban érlelt kávéra mutat, szemcséje keményebb, íze és aromája intenzívebb. Az említett tulajdonságok miatt nagyon keresett kávé és általában drágább, mint az alacsonyabb magasságokban termesztett kávé.

Most már rátérhetünk arra a helyre, ahonnan a Guatemala HB Swiss Water Decafe származik. Chimaltenango régió az ország délnyugati részén található. Névadó fővárosát 1526-ban alapították egy régi maja erőd alapjain, és hamarosan fontos közlekedési és kereskedelmi csomóponttá vált. Különleges talajának köszönhetően híres a téglagyártásról. Figyelemre méltó az 1854-ben épült helyi gyarmati templom az úgynevezett kontinentális oldalon. A szökőkútjából folyó víz egyik részéből az Atlanti-óceánba, a másikból pedig a Csendes-óceánba ömlik.

A régió termékeny talajjal van megáldva, a szubtrópusi éghajlat pedig egyenletes hőmérsékletet és sok csapadékot biztosít a kávétermelőknek. A kávéfákat novembertől áprilisig szüretelik, és a guatemalai HB Swiss Water Decafe esetében a vulkanikusan aktív El Pacayalito területen gazdálkodók gondozzák. A betakarítás után a kávéfák gyümölcsét mosással és szárítással dolgozzák fel, általában közvetlen napfényben.

Az eljárás, amellyel a kávébabot koffeinmentesítik, nem használ oldószereket vagy vegyi anyagokat. A Swiss Water szabadalmaztatott eljárása azzal a ténnyel dolgozik, hogy a koffein vízben oldódik. Ezért áztatják a zöld kávébabokat tiszta, meleg vízben, amelyet egy faszénszűrőn keresztül vezetnek. Ez csapdába ejti a nagy koffeinmolekulákat, de átengedi az aromákat, cukrokat és olajokat, amelyek a kávét kávévá teszik. A víz egy speciális készülékben történő keringetésével a kávé koffeinmentesítetté válik anélkül, hogy elveszítené természetes, teljes és sokrétű ízét.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 332 Ft /1000 g 14 732 Ft /1000 g 1 473 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

MEXICO CHIAPAS SWISS WATER DECAF BIO - szemes
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

MEXICO CHIAPAS SWISS WATER DECAF BIO - szemes

Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle a koffein. A mexikói finomság megfelel az ínyencek és a kávészakértők legmagasabb igényeinek. A hegyek ennek a kávénak lédús gyümölcsöt, sötét csokoládét és finom dohányt adtak, a helyiek biztosították az egyes babok tökéletes feldolgozását. Önön múlik, hogy tetszés szerint élvezheti a Chiapas minőséget. Még este is. Ahol nincs koffein, ott édesen és hosszú ideig alszanak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
21 187 Ft /1000 g 2 119 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

PERU GRADE 1 SWISS WATER DECAFE BIO - szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU GRADE 1 SWISS WATER DECAFE BIO - szemes kávé

Lehet, hogy azok közé tartozik, akik szeretik a kávét, de egy kicsit vissza kellene fognia a mennyiségből. Az ilyen esetekre a hagyományos perui régióból származó, koffeinmentesített ültetvényes arabicát ajánljuk. Különleges, szabadalmaztatott svájci eljárással veszítette el stimuláló hatását, de megőrizte csodálatos ízét és kiváló aromáját. A csokoládé, a diófélék és a piros gyümölcsök selymes jegyeit fogja megtalálni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
21 739 Ft /1000 g 2 174 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »