06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

GUATEMALA HB SWISS WATER DECAFE - szemes kávé

Kód: 1673

A koffeinmentes nem azt jelenti, hogy íztelen vagy élvezhetetlen. Épp ellenkezőleg! A speciális svájci eljárással koffeinmentesített kávé minden szempontból finom. Ízben lágy csokoládéra, mogyoróra és a fa kellemes nyomaira számíthat, illatban pedig egyedi, közepesen intenzív élményre. A Guatemala HB Swiss Water Decafe minden kortyja különös krémességet hagy a szájában. 

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 690 Ft /1000 g 1 369 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 7. 28. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Guatemala
Fajta
Fajta:
Caturra
Vidék
Vidék:
Chimaltenango
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1300 - 1500 m
Íz
Íz:
Csokoládé , Mogyoró

Összetétel

Arabica 100%

Crema és a kávé íze

A Guatemala HB Swiss Water Decafe szemes kávé nem tagadja a származási országot. A csokoládé és a mogyoró domináns tulajdonságai abszolút jellemzőek rá. Mint egy közepes vagy teljes test, a karamell és a keserédes kakaó jegyei. A Chimaltenango régióból betakarítva az ízt a friss fa vonzó nyomai teszik teljessé az ízvilágot. A crema puha, összetartó.

A kávé eredete

Először is foglalkozzunk a HB márkával ennek a kávénak a nevében: A Hard Bean 1200–1 500 méter magasságban termesztett fajták. Miért fontos ez az információ? A lassabban érlelt kávéra mutat, szemcséje keményebb, íze és aromája intenzívebb. Az említett tulajdonságok miatt nagyon keresett kávé és általában drágább, mint az alacsonyabb magasságokban termesztett kávé.

Most már rátérhetünk arra a helyre, ahonnan a Guatemala HB Swiss Water Decafe származik. Chimaltenango régió az ország délnyugati részén található. Névadó fővárosát 1526-ban alapították egy régi maja erőd alapjain, és hamarosan fontos közlekedési és kereskedelmi csomóponttá vált. Különleges talajának köszönhetően híres a téglagyártásról. Figyelemre méltó az 1854-ben épült helyi gyarmati templom az úgynevezett kontinentális oldalon. A szökőkútjából folyó víz egyik részéből az Atlanti-óceánba, a másikból pedig a Csendes-óceánba ömlik.

A régió termékeny talajjal van megáldva, a szubtrópusi éghajlat pedig egyenletes hőmérsékletet és sok csapadékot biztosít a kávétermelőknek. A kávéfákat novembertől áprilisig szüretelik, és a guatemalai HB Swiss Water Decafe esetében a vulkanikusan aktív El Pacayalito területen gazdálkodók gondozzák. A betakarítás után a kávéfák gyümölcsét mosással és szárítással dolgozzák fel, általában közvetlen napfényben.

Az eljárás, amellyel a kávébabot koffeinmentesítik, nem használ oldószereket vagy vegyi anyagokat. A Swiss Water szabadalmaztatott eljárása azzal a ténnyel dolgozik, hogy a koffein vízben oldódik. Ezért áztatják a zöld kávébabokat tiszta, meleg vízben, amelyet egy faszénszűrőn keresztül vezetnek. Ez csapdába ejti a nagy koffeinmolekulákat, de átengedi az aromákat, cukrokat és olajokat, amelyek a kávét kávévá teszik. A víz egy speciális készülékben történő keringetésével a kávé koffeinmentesítetté válik anélkül, hogy elveszítené természetes, teljes és sokrétű ízét.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA MINAS DECAF KOFFEINMENTES SZEMES
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA MINAS DECAF KOFFEINMENTES SZEMES

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 056 Ft /1000 g 1 306 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 7. 28. 2021

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes

Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle a koffein. A mexikói finomság megfelel az ínyencek és a kávészakértők legmagasabb igényeinek. A hegyek ennek a kávénak lédús gyümölcsöt, sötét csokoládét és finom dohányt adtak, a helyiek biztosították az egyes babok tökéletes feldolgozását. Önön múlik, hogy tetszés szerint élvezheti a Chiapas BIO minőséget. Még este is. Ahol nincs koffein, ott édesen és hosszú ideig alszanak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 056 Ft /1000 g 1 306 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 7. 28. 2021

PERU GRADE 1 SWISS WATER DECAFE - szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU GRADE 1 SWISS WATER DECAFE - szemes kávé

Lehet, hogy azok közé tartozik, akik szeretik a kávét, de egy kicsit vissza kellene fognia a mennyiségből. Az ilyen esetekre a hagyományos perui régióból származó, koffeinmentesített ültetvényes arabicát ajánljuk. Különleges, szabadalmaztatott svájci eljárással veszítette el stimuláló hatását, de megőrizte csodálatos ízét és kiváló aromáját. A csokoládé, a diófélék és a piros gyümölcsök selymes jegyeit fogja megtalálni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 000 Ft /1000 g 1 400 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 7. 28. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »