06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

HONDURAS SHG BIO SWISS WATER DECAF – szemes kávé

Kód: 1677

Az ültetvényes koffeinmentes kávé mindenkinek kielégíti az igényeit. kávét. A népszerű stimuláns nélkül is annyit élvezhet, amennyit csak akar. Garantáltan bio minőségű, nagyszerű, mély ízű. A Honduras SHG esetében édes csokoládé és karamell jegyei várják Önt, amelyeket a piros ribizli frissessége egyensúlyoz ki.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
21 890 Ft /1000 g 2 189 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Honduras
Fajta
Fajta:
Caturra
Vidék
Vidék:
San Pedro de Copan
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1100 - 1400m
Íz
Íz:
Csokoládé , Karamella, Piros ribizli
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Arabica BIO 100%

Crema és a kávé íze


A hondurasi SHG BIO koffeinmentes kávébabok nem tagadják meg eredetüket. A hondurasi termést karamell, csokoládé és bogyós gyümölcsök jellemzik. Mindez megtalálható benne. A kellemes édességet szépen kiegészíti a friss piros ribizli. Az összetett ízt a közepes pörkölés fokozza. A crema sima, könnyű és kompakt.

A kávé eredete

Hondurasban több mint 100 000 család termeszt kávéfákat, amelyeknek körülbelül háromnegyede 2 hektárnál kisebb területen gazdálkodik. Az ültetvényeket általában 1 500 méter körüli magasságban telepítik. Ez a helyzet a koffeinmentes hondurasi SHG BIO (ahol az SHG a Strictly High Grown rövidítése) esetében is, amely az ország nyugati részén található Copan régióból származik. Amellett, hogy a minőségi kávé egyik fő termelőjeként ismeri, talán a régészeti lelőhelyről is tud, amely a maja civilizáció egyik legnagyobb városa.

Ezt a kávét a Cooperativa Cafetalera Capucas Limitada termelői termesztik és állítják elő, egy olyan szervezet, amely a termelők támogatásának, oktatásának és a turizmus (különösen az ökoturizmus) fejlesztésének szenteli magát. A szövetkezet éttermet és több üvegházat is üzemeltet, valamint méhészettel is foglalkozik. Fő célja, hogy lehetővé tegye tagjai számára a gazdasági növekedést és a függetlenséget. Ez azt is lehetővé teszi, hogy egyes farmok a bio minősített kávé termesztésére összpontosítsanak. A biokávé előállítása nagyobb kihívást jelent és költségesebb, mivel az ipari permetszerek és műtrágyák nélkül a kávéfák terméshozama és kártevőkkel szembeni ellenálló képessége alacsonyabb.

Talán még mindig kíváncsi vagy, hogy a kávébabok hogyan lettek koffeinmentesítve. Ezt a Swiss Water Proces végeztük. Ez egy tanúsított eljárás, amelynek során a kávét forró vízbe merítik, és a kivont koffeint aktívszénszűrőkben fogják fel. A szűrés cirkuláris és több órát vesz igénybe. Mivel a koffeinmolekulák viszonylag nagyok, a szűrőkben maradnak, míg az aromamolekulák és más anyagok, amelyek hozzájárulnak a kávé egyedi ízéhez és aromájához, áthaladnak a szűrőkön és visszakerülnek a kávébabokba. A svájci koffeinmentesítési módszer legnagyobb előnye, hogy egyáltalán nem használ kémiai oldószereket, és a folyamat során felhasznált vizet öntözésként visszajuttatja a kávénövényekhez.


Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 324 Ft /1000 g 1 732 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

GUATEMALA HB SWISS WATER DECAFE - szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

GUATEMALA HB SWISS WATER DECAFE - szemes kávé

A koffeinmentes nem azt jelenti, hogy íztelen vagy élvezhetetlen. Épp ellenkezőleg! A speciális svájci eljárással koffeinmentesített kávé minden szempontból finom. Ízben lágy csokoládéra, mogyoróra és a fa kellemes nyomaira számíthat, illatban pedig egyedi, közepesen intenzív élményre. A Guatemala HB Swiss Water Decafe minden kortyja különös krémességet hagy a szájában.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
21 957 Ft /1000 g 2 196 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

IRISH CREAM - koffeinmentes szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

IRISH CREAM - koffeinmentes szemes kávé

Biztosan megkóstolta már az ír whiskyből és tejszínből készült sűrű likőrt. Képzelje el, milyen lenne, ha a kávéjába kanalazná. Vagy még, jobb, ha kipróbálja. Az Irish cream szemes kávé hasonló élményt nyújt. Csak koffein és alkohol nélkül. A sofőrök és álmatlanságban szenvedők egyaránt elkészíthetik. És különösen azok, akik szeretik a kellemes ízű, minőségi kávékat. Talán pont Ön. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 625 Ft /1000 g 1 763 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »