

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE szemes kávé
Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét adja. Kóstolja meg, a kávét, amelyet a szél és a monszun esők ostoroztak!
Összetétel
Arabica 100%A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA
Ez a kávé már ránézésre is elvarázsolja - meg fog lepődni a kávébabok nagyságán. A szakértők 18-asnak jelölik, vagyis 0,64 és 0,72 cm közötti nagyságúak.
Pörkölés előtt szép sárga színű, mérsékelt-közepes pörkölés után a kávébabok világosabbak, mint a legtöbb kávé.
Továbbá, az íze is rendkívüli. A finom keserűsége különös földi ízeit az igazi ínyenceik is élvezik. A habja könnyű, és kohéziós.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
Indiai kávé termelésének kezdetei 1670 es évekre nyúlnak vissza.
Annak ellenére, hogy kétszáz év múlva a helyi ültetvényeket járvány érte el,és az pusztító hatású volt, az ország vett egy második levegőt, és az magas minőségű export kávét tudott újra kitermelni.
Karnataka azon eredeti helyekhez tartozik, ahol a kávébabokat elkezdték ültetni. Ez egy tengerparti terület, amelynek éghajlatát gyakran befolyásolják a monszunok és a szelek.
A kávécserjéket árnyékos és védett helyeken ültetik, gyakran kardamommal, szegfűszeggel és fahéjjal együtt.Ennek köszönhető, hogy az indiai kávé különleges ízű és gazdag aromájú.
Egyediségéhez hozzájárulnak a már említett monszunok és erős szelek.
A kávészemeket a vegetációs időszakban Karnataka-ban folyamatosan betakarítják, ahogy a kávébabok érlelődnek.
A feldolgozása a kávé történelmi íze alapján történik - hajókon történő szállításkora kávé magába szívta a fa és a só nedvességét és illatát. Éppen ezért a betakarított és szárított kávébabok durva monszunoknak és hideg szélnek vannak kitéve akár 7 hétig. A kávé valóban összetéveszthetetlen ízprofillal rendelkezik.
Az indiai kávét leggyakrabban Európába, az USA-ba és Japánba exportálják. Mi a kávészemeket az előtt pörköljük, mielőtt elküldenénk őket ügyfeleinknek. Ezért az mindig friss, illatos és ízletes.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
1. A kávét a fajtájának megfelelő durvaságúra daráljuk le .
2. 1 pohár kávé elkészítéséhez 1,5 -2 teáskanálnyi ( kb .7 gramm kávé) őrölt kávét használjon.
3. A kávét kb. 95°C -os vízzel ajánlatos leforralni

























Tanácsra van szüksége?

9. 6.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

ETHIOPIA YIRGA CHEFFE szemes kávé

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
