06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

ROBUSTA INDIA MONSOONED szemes kávé

Kód: 8
Értékelés: kitűnő, 3 vélemény

Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja.  Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen figyelemreméltó. A robustát használja alapnak az eszpresszóhoz. A megfelelő arányban az arabicával óriási nyalánkságot  kaphat.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 201 Ft /1000 g 1 520 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
India
Fajta
Fajta:
Robusta
Vidék
Vidék:
Magundi
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
2300m
Íz
Íz:
Csokoládé , Csípős
Feldolgozás
Feldolgozás:
Száraz

Összetétel

Robusta 100%

A KÁVÉ ÍZÉRŐL

A Robusta India Monsooned előnye a gyönyörű habja - sötétebb és magasabb.Ha egy kanál cukrot tesz a kávé habjára, akkor az a hab tetején marad.További pozitív pontokat gyűjt be ez a fajta kávé a magas intenzitása és a koffein tartalmának köszönhetően.Az ízében könnyen felfedezheti a tipikus csípős ízt és a keserűséget.

A savassága közepes és alacsony is lehet. Az ízeiben a csokoládé tónusát is felfedezheti, ezért élvezze a kávé fogyasztását.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Robusta egy igazi arab faj. Szívós cserjék közé sorolható, a trópusokon és a szubtrópusi éghajlaton nő. A gyümölcse ugyanolyan, mint az Arabica kávé gyümölcse. Cseresznye méretű és miután lehámozzuk, a húsa alatt két kávébab van elrejtve. A koffein tartaloma magasabb, mint az arabicaé, 1,5-3,3% - kal. Ezért adagolják a robusta kávébabjait az arab kávéhoz – így emelik meg a kávé koffein tartalmának az intenzitását.

Magundi egy hely az indiai államban Karnataka-ban. Az ország délnyugati részén fekszik, az éghajlatot a nyári monszunok befolyásolják. A terület húsz százaléka erdős. Az indiai kávé gyakori a hegyvidéki területeken, a kávébab feldolgozása világméretű egyedi folyamat.

Az érett kávébabok betakarítása után a gazdák a sajtolást préselő lemezeken keresztül végzik. Erjedés és szárítás után a kávét úgy helyezik el, hogy a monszunok hatása alatt legyen.

A kávébabok hideg szélnek és esőnek hét héten keresztül vannak kitéve, így kapják meg eredeti aromájukat és ízüket a kávébabok.

A legtöbb kávét Indiába, Európába, Amerikába és Japánba exportálják. Mintegy 250 000 gazdálkodó gondoskodik a termelésről, amelynek 98 százaléka kistermelő.

Hatásai - kávék

Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
  2. Egy  csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 ° C-os vízzel  öntsük le a kávét .
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

10. 20.

Értékelés: kitűnő
Korán kelek reggel, ezért erős kávéra van szükségem, hogy életben maradjak. Ez az egy nekem megfelel stimuláló hatásával, de finom ízével is. Javaslom, hogy próbálja ki.

9. 14.

Értékelés: kitűnő
Luxus kávé, az egyik kedvencünk. És az üzlet is segítőkész, gyors, előzékeny és kommunikatív.

9. 30.

Értékelés: kitűnő
Szeretem a jó és erős kávét, a Robusta ezt tökéletesen teljesíti.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

INDIE ROBUSTA PARCHMENT PB
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

INDIE ROBUSTA PARCHMENT PB

Más fajta. Kerek, kemény, megkülönböztető, apró. Ráadásul a PB-kávé ritka és rendkívül vonzó. Az úgynevezett gyöngykávé az ikertestvére nélkül nő a kávé cseresznyében. Így még kerekebb, koncentráltabb, tökéletesen kiegyensúlyozott ízű. Az indiai robusta peaberry az egyik legjobb valaha. Kóstolja meg egyedül, vagy próbálja meg kikeverni a saját eszpresszó keverékét a kedvenc arabicájával. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 729 Ft /1000 g 1 373 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

FRISSÍTŐ KVARTETT -  eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Amikor szeretne egy igazán örömteli élményt amikor vágyakozik egy kedves pillanatra, mint egy röpke mosoly, akkor itt lesz. Aktív, elfoglalt munkával teli, a sportos és a pihenő napjain értékelni fogja az eszpresszó Frissítő kvartettet. A prémium egyfajta brazil és guatemalai arabicák kombinációja bájos, kellemesen frissítő kávét eredményezett. Az egyes fajtákatkat külön-külön pörköltük, oly módon, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Az eszpresszóban megtalálható a… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 532 Ft /1000 g 1 453 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »