

KAKAÓPOR - ECUADOR (22/24)
Ecuadorban a saját kakaójukat annyira kedvelik, hogy az ország szimbolikus termékének tekinthető. És jó okuk van erre. Az ecuadori kakaó az Amazonas - medencében egyedülálló ökoszisztémájában növekszik, ami gyümölcseik egyedi ízében tükröződik,és az őslakos közösségeknek tisztességes megélhetést biztosít. Mivel varázsolja el önt? Dicsőségesen finom illatú és exkluzív intenzív ízű. Az Ecuadorból származó kakaópor minden ételt vagy italt felemel az isteni mannához.
Összetétel
100% KakaóÍz
Az Ecuador 22/24 kakaópor kitűnik első osztályú és rendkívül intenzív ízével. Tehát valóban elég csak egy keveset használni italokban vagy desszertekben. Olyan népszerű édes-keserű ízt és finom, meleg illatot kölcsönöz.
Eredet
Noha Ecuador a világ kakaójának csak 4 százalékát állítja elő, a legmagasabb minőségű kakaó majdnem háromnegyedét állítja elő. Ez azt jelenti, hogy az ecuadori betakarítás túlnyomó része eléri a legjobb paramétereket, és nagyon gyorsan eltűnik a piacokról. Az ecuadori kakaót a világ vezető vállalatai használják csokoládéjuk elkészítéséhez.
A kakaófák (Theobroma cacao) főleg Mania, Los Rios és El Oro területén nőnek. Örökzöld fákról van szó, amelyeket az emberek valószínűleg az 5. század óta termesztettek betakarításra. A kakaófák 5-8 méter magasak, sötétzöldek, hosszú levelei vannak, és közvetlenül a törzsükön virágoznak. A kakaófa gyümölcse hosszúkás barázdákkal ellátott hosszúkás sárga ellipszoid alakú termés. Benne 4-14 magot, kakaóbabot rejt.
A kakaófák betakarítása egyáltalán nem egyszerű. Éles machetákat és jelentős erőt igényel. A kakaóbabot erjesztéssel dolgozzák fel, majd közvetlen napfényben szárítják. Mielőtt a piacra küldik, a gazdálkodók megpörkölik. Csak ezután lehet őrölni és préselni. A keletkező masszától elválasztják a kakaóvajat és a kakaóport. Mindkét alapanyagot tovább használják csokoládé készítéséhez.
A kakaó köztudottan tartalmaz egészséges antioxidánsokat, amelyek segítenek a szervezetnek megbirkózni például a magas vérnyomással, a szívrohamok kockázatával, valamint az erély és az örömérzet csökkenésével.
Az Ecuador 22/24 kakaópor alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára. 22-24 százalék kakaóvajat tartalmaz. Nincs benne allergén, kivéve, ha egyesek számára a kakaó allergén.
12-20 ⁰C hőmérsékleten tárolandó.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
Alkalmas finom kakaó elkészítéséhez. Készíthető klasszikus tejjel, szójatejjel vagy rizstejjel. Nagyon jó desszertek sütéséhez.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 1739 kJ / 419 kcal |
Zsírok: | 23 g |
ebből telített zsírok: | 14 g |
Szénhidrátok: | 18 g |
ebből cukrok: | 0,5 g |
Rost: | 27 g |
Fehérjék: | 21,5 g |
1. 18.
1. 4.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

KAKAO EXTRA BRUT (22/24) - kakaó por
