06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL

Kód: 1575

A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik élvezi a friss ízkombinációt, nem olyan nyilvánvaló. Nagyon biztos azonban, hogy hamarosan csatlakozik hozzájuk. Csak kóstolja meg a tejcsokoládét sózott karamellel, és csapdába esik.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
15 452 Ft /1000 g 1 545 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Karamella

Összetétel

Kakaó vaj, Cukor, Szárított tej, Karamell, Szárított sovány tejpor, Só, Természetes aroma, Vaníliarúd kivonat

Íz

A sós karamell csokoládélencsékbe beleszeretnek azok akik vonzó és egyedi ízeket keresnek. A fehér csokoládé, a karamell, a vanília és a csipetnyi só kombinációja exkluzív élményt nyújt - édesen sós, finoman lágy és mégis nélkülözhetetlen.
A lencsék alkalmasak a tejben való oldásra (tehén, szója, mák, mandula ...), desszertek előállításához és hasonlókhoz felhasználhatók.

Eredet

Peru a kakaóbab világtermelője, tehát nem csoda, hogy a Sós Karamel csokoládélencse az ültetvényeiről is tartalmazza az összetevőiben. Az erjesztett kakaófa magokat (Theobroma) az eredeti lakosok már az ie 1900-ban használták italok készítéséhez! Abban az időben az örökzöld, alacsony fák vadon nőttek, természetesen manapság kistermelők termesztik őket.

A kakaófából a magok megszerzése azonban nagyon nehéz munka. A növények minőségi talajt, stabil hőmérsékletet és magas páratartalmat igényelnek, miközben nem tolerálják a közvetlen napfényt. A palánták ültetése után körülbelül 3-5 évvel hordoznak gyümölcsöt, kb. 25 évig termelékenyek. Noha a fák bőségesen virágoznak, a virágoknak csak 5% porzik. A kakaóbab betakarítása az erős férfiak feladata. Gömbölyű vagy tojásdad gyümölcs súlya körülbelül fél kilogramm szorosan kapcsolódnak a fákhoz, a dolgozóknak machetekkel kell levágniuk őket. A bogyók legfeljebb 60 magot tartalmaznak a húsban, kemény bőr alatt. A magokat el kell távolítani, és hagyni erjesztni néhány napig. A természetes folyamat során színe fehértől barnaig változik, és aromájuk megszerezi a tipikus csokoládésságot.

De maga a csokoládé felé vezető út még mindig hosszú. Az erjesztett magok a feldolgozóüzemekbe jutnak, ahol pörkölik és őrlik kakaómasszává. A kakaóport és a kakaóvajat elválasztják tőle. Ezt a kakaóvajat használják fel, amelyet később fehér "csokoládé" készítésére használnak. De miért idézőjelben? Ezen édesség esetében csak ábrázoltan beszélhetünk a csokoládéról. Nem tartalmaz kakaómasszát, tehát csak elhanyagolható mennyiségű teobromint és koffeint tartalmaz.

A sós karamell lencsék esetében cukor, tejpor, karamell, vaníliabab kivonat és csipet sót adtak a kakaóvajhoz.
A fehér csokoládét Európában a 20. század közepe óta ismerjük. Manapság összetételét az Európai Unió szabályozza, legalább 20% kakaóvajat, 14% tejszárazanyagot és 3,5% tejzsírt kell tartalmaznia.
A fehér csokoládé tartalmazhat allergiát okozó anyagokat, termékeiket körültekintően kell kezelni a tejre a szójabara (szója) érzékeny embereknek.
Tárolja ezt a csokoládét 12-20 ° C hőmérsékleten.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató


A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2497 kJ/600 kcal
Zsírok: 43,3 g
ebből telített zsírok: 26 g
Szénhidrátok: 43,9 g
ebből cukrok: 43,9 g
Rost: 0,1 g
Fehérjék: 8,7 g
Só: 0,5 g
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

 FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO

Fehér csokoládé lencsék vaníliadarabokkal Madagaszkárról valódi finomság. Bio kakaóvajból, nádcukorból, tejporból és vaníliából készülnek. Yum! Oldja fel a tejben, vagy adja hozzá desszertekhez, lágysága elbűvöli. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 890 Ft /1000 g 1 689 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%

Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek készítésére alkalmas csokoládé fényűző változata az első ízben elvarázsolja Önt. A minőségi alapanyagoknak, a gondos előkészítésnek, a megfelelő tárolásnak és a csomagolásnak köszönhetően. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 187 Ft /1000 g 1 619 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »