06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL

Kód: 1575

A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik élvezi a friss ízkombinációt, nem olyan nyilvánvaló. Nagyon biztos azonban, hogy hamarosan csatlakozik hozzájuk. Csak kóstolja meg a tejcsokoládét sózott karamellel, és csapdába esik.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
15 452 Ft /1000 g 1 545 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Karamella

Összetétel

Kakaó vaj, Cukor, Szárított tej, Karamell, Szárított sovány tejpor, Só, Természetes aroma, Vaníliarúd kivonat

Íz

A sós karamell csokoládélencsékbe beleszeretnek azok akik vonzó és egyedi ízeket keresnek. A fehér csokoládé, a karamell, a vanília és a csipetnyi só kombinációja exkluzív élményt nyújt - édesen sós, finoman lágy és mégis nélkülözhetetlen.
A lencsék alkalmasak a tejben való oldásra (tehén, szója, mák, mandula ...), desszertek előállításához és hasonlókhoz felhasználhatók.

Eredet

Peru a kakaóbab világtermelője, tehát nem csoda, hogy a Sós Karamel csokoládélencse az ültetvényeiről is tartalmazza az összetevőiben. Az erjesztett kakaófa magokat (Theobroma) az eredeti lakosok már az ie 1900-ban használták italok készítéséhez! Abban az időben az örökzöld, alacsony fák vadon nőttek, természetesen manapság kistermelők termesztik őket.

A kakaófából a magok megszerzése azonban nagyon nehéz munka. A növények minőségi talajt, stabil hőmérsékletet és magas páratartalmat igényelnek, miközben nem tolerálják a közvetlen napfényt. A palánták ültetése után körülbelül 3-5 évvel hordoznak gyümölcsöt, kb. 25 évig termelékenyek. Noha a fák bőségesen virágoznak, a virágoknak csak 5% porzik. A kakaóbab betakarítása az erős férfiak feladata. Gömbölyű vagy tojásdad gyümölcs súlya körülbelül fél kilogramm szorosan kapcsolódnak a fákhoz, a dolgozóknak machetekkel kell levágniuk őket. A bogyók legfeljebb 60 magot tartalmaznak a húsban, kemény bőr alatt. A magokat el kell távolítani, és hagyni erjesztni néhány napig. A természetes folyamat során színe fehértől barnaig változik, és aromájuk megszerezi a tipikus csokoládésságot.

De maga a csokoládé felé vezető út még mindig hosszú. Az erjesztett magok a feldolgozóüzemekbe jutnak, ahol pörkölik és őrlik kakaómasszává. A kakaóport és a kakaóvajat elválasztják tőle. Ezt a kakaóvajat használják fel, amelyet később fehér "csokoládé" készítésére használnak. De miért idézőjelben? Ezen édesség esetében csak ábrázoltan beszélhetünk a csokoládéról. Nem tartalmaz kakaómasszát, tehát csak elhanyagolható mennyiségű teobromint és koffeint tartalmaz.

A sós karamell lencsék esetében cukor, tejpor, karamell, vaníliabab kivonat és csipet sót adtak a kakaóvajhoz.
A fehér csokoládét Európában a 20. század közepe óta ismerjük. Manapság összetételét az Európai Unió szabályozza, legalább 20% kakaóvajat, 14% tejszárazanyagot és 3,5% tejzsírt kell tartalmaznia.
A fehér csokoládé tartalmazhat allergiát okozó anyagokat, termékeiket körültekintően kell kezelni a tejre a szójabara (szója) érzékeny embereknek.
Tárolja ezt a csokoládét 12-20 ° C hőmérsékleten.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató


A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé pasztilla
energia érték: 2497 kJ/600 kcal
Zsírok: 43,3 g
ebből telített zsírok: 26 g
Szénhidrátok: 43,9 g
ebből cukrok: 43,9 g
Rost: 0,1 g
Fehérjék: 8,7 g
Só: 0,5 g
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


 FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO

Fehér csokoládé lencsék vaníliadarabokkal Madagaszkárról valódi finomság. Bio kakaóvajból, nádcukorból, tejporból és vaníliából készülnek. Yum! Oldja fel a tejben, vagy adja hozzá desszertekhez, lágysága elbűvöli. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 890 Ft /1000 g 1 689 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%

Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek készítésére alkalmas csokoládé fényűző változata az első ízben elvarázsolja Önt. A minőségi alapanyagoknak, a gondos előkészítésnek, a megfelelő tárolásnak és a csomagolásnak köszönhetően. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 187 Ft /1000 g 1 619 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

TEJCSOKOLÁDÉ LENCSE PERU ORIGIN  41%
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TEJCSOKOLÁDÉ LENCSE PERU ORIGIN 41%

A perui kakaónak nagyszerű híre van, akárcsak a csokoládélencsének, amelyből készül. Jellemző rájuk a hagyományosan feldolgozott kakaóbabok hiteles, finom és tiszta íze. A BIO Perui eredetű 41%-os tejcsokoládé lencse a jellegzetes Trinitario kakaófajta és az aromás Chuncho kakaófajta kombinálásával jött létre, amelyhez csak finomítatlan nádcukrot és teljes zsírtartalmú tejszínt adtak. Elolvadnak a nyelven! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 371 Ft /1000 g 1 637 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »