06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%

Kód: 1577

Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek készítésére alkalmas csokoládé fényűző változata az első ízben elvarázsolja Önt. A minőségi alapanyagoknak, a gondos előkészítésnek, a megfelelő tárolásnak és a csomagolásnak köszönhetően.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 187 Ft /1000 g 1 619 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ecuador
Íz
Íz:
Nugát

Összetétel

Cukor, Mogyoró paszta 24%, Kakaó vaj, Kakaómassza, Szója lecitin, Természetes vanília aroma

Íz

A csokoládélencsék nugát mogyoró ízű, minőségi dél-amerikai kakaó és minőségi vaj. A teljes összetétel harmonikus, kiegyensúlyozott, puha és természetes.
A lencse alkalmas a tejben való oldásra (tehén, szója, mák, mandula stb.), Felhasználhatja desszertek előállításához és hasonlókhoz.

Eredet

Kiemelkedő minőségű csokoládélencséket a peruban és ecuadorban nőtt kakaófák magjából készítettek. Végül is a dél-amerikai termelés a világ egyik legkeresettebb terméke. A kakaóbab ideális körülmények között érlelődik, beleértve félárnyékot, magas páratartalmat, magas hőmérsékletet és minőségi talajt. Természetesen nem szabad elfelejteni a gazdálkodók állandó gondozását: generációk óta ültetik és betakarítják őket.

Jóval azelőtt, hogy megmérjük és becsomagolnánk a csokoládé lencséket, a dolgozók elindulnak a kakaóültetvényeken. Mivel az áhított magokat az örökzöld fák nagy és kemény gyümölcsében (bogyójában) rejtik el, több szerszámot kell használniuk, és elegendő erővel kell őket megszerezniük. Miután a babot eltávolították az édes pépből, megtisztítják és hagyják erjedni néhány napig. Az enzimek természetes oxidációs folyamata gondoskodik a bab színének megváltozásáról (fehértől barnáig) és a kakaó aromájának fokozásáért. Az így elkészített betakarítás a feldolgozóüzemekbe jut.

Csak itt válik a természetes alapanyag népszerűvé az egész világon. A babot meg kell őrölni, és a kakaómasszát és a kakaóvajat el kell választani a kapott közbenső anyagtól. Egy másik összetett eljárás tej és sötét csokoládék előállítására kakaómasszából, fehér csokoládé előállításához kakaóvajból. Ahogy talán már sejtette, a fehér csokoládé nem egészen csokoládé. A szakértők édességnek tekintik, mert nem tartalmaz kakaómasszát, tehát sem teint, sem a teobromint, amelyek esetében a klasszikus csokoládé nagyon gazdag.

De ez nem azt jelenti, hogy a fehér csokoládé alacsonyabbrendű! Fogyasztása folyamatosan növekszik, becslések szerint évente akár 2 százalék is lehet. Prémium minőségű fehér csokoládék kaphatók. És a szakértők szerint a kiváló minőségű fehér csokoládé iránti kereslet lesz az egész piac meghatározó trendje az elkövetkező években. Gluténmentes fehér csokoládék, vegán, organikus ... kezdenek megjelenni.

Az európaiak 1936 óta ismerik a fehér csokoládét, és a jelenlegi szabványok az alábbiak szerint határozzák meg az egyes összetevők tartalmát: legalább 20% kakaóvaj, 14% tejszárazanyag és 3,5% tejzsír. Fehér csokoládé vásárlásakor javasoljuk, hogy kövesse a felsorolt ​​paramétereket.  A minőségi termékek élvezésének érdekében.

A fehér csokoládé allergiát okozó anyagokat tartalmazhat, és az erre érzékeny embereknek óvatosnak kell lenniük a mogyorófélék, szójabab (szója) és az ezekből készült termékek ellen.
Tárolja ezt a csokoládét 12-20 ° C hőmérsékleten.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2498 Kj/600 kcal
Zsírok: 42,1 g
ebből telített zsírok: 16,4 g
Szénhidrátok: 47,8 g
ebből cukrok: 44,1 g
Rost: 4 g
Fehérjék: 5,6 g
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé

Vörös rózsa, vörösbor és vörös csokoládé. Egy újdonság, ami után nagy a kereslet, tetszeni fog önnek is. A csodálatos megjelenésű és kifinomult ízű csokoládé lencsék meghódítsák a világot. Az úgynevezett rubin csokoládé ugyanakkor édes és gyümölcsös. A színe mögött csak vörös kakaóbab van. Az ecuadori specialitás teljesen új típusú csokoládét eredményez. Kóstolja meg! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
22 542 Ft /1000 g 2 254 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

 CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL

A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik élvezi a friss ízkombinációt, nem olyan nyilvánvaló. Nagyon biztos azonban, hogy hamarosan csatlakozik hozzájuk. Csak kóstolja meg a tejcsokoládét sózott karamellel, és csapdába esik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
15 452 Ft /1000 g 1 545 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

 FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO

Fehér csokoládé lencsék vaníliadarabokkal Madagaszkárról valódi finomság. Bio kakaóvajból, nádcukorból, tejporból és vaníliából készülnek. Yum! Oldja fel a tejben, vagy adja hozzá desszertekhez, lágysága elbűvöli. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 890 Ft /1000 g 1 689 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »