06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%

Kód: 1577

Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek készítésére alkalmas csokoládé fényűző változata az első ízben elvarázsolja Önt. A minőségi alapanyagoknak, a gondos előkészítésnek, a megfelelő tárolásnak és a csomagolásnak köszönhetően.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 187 Ft /1000 g 1 619 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 02.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ecuador
Íz
Íz:
Nugát

Összetétel

Cukor, Mogyoró paszta 24%, Kakaó vaj, Kakaómassza, Szója lecitin, Természetes vanília aroma

Íz

A csokoládélencsék nugát mogyoró ízű, minőségi dél-amerikai kakaó és minőségi vaj. A teljes összetétel harmonikus, kiegyensúlyozott, puha és természetes.
A lencse alkalmas a tejben való oldásra (tehén, szója, mák, mandula stb.), Felhasználhatja desszertek előállításához és hasonlókhoz.

Eredet

Kiemelkedő minőségű csokoládélencséket a peruban és ecuadorban nőtt kakaófák magjából készítettek. Végül is a dél-amerikai termelés a világ egyik legkeresettebb terméke. A kakaóbab ideális körülmények között érlelődik, beleértve félárnyékot, magas páratartalmat, magas hőmérsékletet és minőségi talajt. Természetesen nem szabad elfelejteni a gazdálkodók állandó gondozását: generációk óta ültetik és betakarítják őket.

Jóval azelőtt, hogy megmérjük és becsomagolnánk a csokoládé lencséket, a dolgozók elindulnak a kakaóültetvényeken. Mivel az áhított magokat az örökzöld fák nagy és kemény gyümölcsében (bogyójában) rejtik el, több szerszámot kell használniuk, és elegendő erővel kell őket megszerezniük. Miután a babot eltávolították az édes pépből, megtisztítják és hagyják erjedni néhány napig. Az enzimek természetes oxidációs folyamata gondoskodik a bab színének megváltozásáról (fehértől barnáig) és a kakaó aromájának fokozásáért. Az így elkészített betakarítás a feldolgozóüzemekbe jut.

Csak itt válik a természetes alapanyag népszerűvé az egész világon. A babot meg kell őrölni, és a kakaómasszát és a kakaóvajat el kell választani a kapott közbenső anyagtól. Egy másik összetett eljárás tej és sötét csokoládék előállítására kakaómasszából, fehér csokoládé előállításához kakaóvajból. Ahogy talán már sejtette, a fehér csokoládé nem egészen csokoládé. A szakértők édességnek tekintik, mert nem tartalmaz kakaómasszát, tehát sem teint, sem a teobromint, amelyek esetében a klasszikus csokoládé nagyon gazdag.

De ez nem azt jelenti, hogy a fehér csokoládé alacsonyabbrendű! Fogyasztása folyamatosan növekszik, becslések szerint évente akár 2 százalék is lehet. Prémium minőségű fehér csokoládék kaphatók. És a szakértők szerint a kiváló minőségű fehér csokoládé iránti kereslet lesz az egész piac meghatározó trendje az elkövetkező években. Gluténmentes fehér csokoládék, vegán, organikus ... kezdenek megjelenni.

Az európaiak 1936 óta ismerik a fehér csokoládét, és a jelenlegi szabványok az alábbiak szerint határozzák meg az egyes összetevők tartalmát: legalább 20% kakaóvaj, 14% tejszárazanyag és 3,5% tejzsír. Fehér csokoládé vásárlásakor javasoljuk, hogy kövesse a felsorolt ​​paramétereket.  A minőségi termékek élvezésének érdekében.

A fehér csokoládé allergiát okozó anyagokat tartalmazhat, és az erre érzékeny embereknek óvatosnak kell lenniük a mogyorófélék, szójabab (szója) és az ezekből készült termékek ellen.
Tárolja ezt a csokoládét 12-20 ° C hőmérsékleten.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé pasztilla
energia érték: 2498 Kj/600 kcal
Zsírok: 42,1 g
ebből telített zsírok: 16,4 g
Szénhidrátok: 47,8 g
ebből cukrok: 44,1 g
Rost: 4 g
Fehérjék: 5,6 g
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KAKAO PLEIN AROME (22/24) - kakaó por
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KAKAO PLEIN AROME (22/24) - kakaó por

A legjobb minőségű kakaó babok, professzionális feldolgozás és egyedülálló íz világ. A Kakao Plein Aroma-t az első kanálnál megkedveli. Kitűnő italok, desszertek és péksütemények készítésére. A közép barna színű tiszta kakaópor a konyhai kísérletezései során megadja az igazi szikrát. Higgye el, hogy nemcsak a karácsonyi sütemények, de vele a vasárnapi kalács is tökéletesre sikerül. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
20 334 Ft /1000 g 2 033 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 02.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK ECUADORI ORIGIN 64%
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK ECUADORI ORIGIN 64%

A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 592 Ft /1000 g 1 759 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 02.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78%
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78%

A csokoládé Uganda lakosai számára olyan volt, mint egy csoda. Nem beszélve a csokoládé eredetéről. De pár éve már másképp van - a helyi kakaó termelők és a kakaó massza feldolgozók gondoskodtak a valódi csokoládé piacra való bevezetéséről. Kiemelkedő az íze könnyed fűszeres érintéssel, 78% kakaót tartalmaz és a szájban hihetetlen sokára olvad szét. Keverje tejbe, adja desszertekhez. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
18 612 Ft /1000 g 1 861 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 02.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »