06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%

Kód: 1577

Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek készítésére alkalmas csokoládé fényűző változata az első ízben elvarázsolja Önt. A minőségi alapanyagoknak, a gondos előkészítésnek, a megfelelő tárolásnak és a csomagolásnak köszönhetően.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
15 787 Ft /1000 g 1 579 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 12. 01.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ecuador
Íz
Íz:
Nugát

Összetétel

Cukor, Mogyoró paszta 24%, Kakaó vaj, Kakaómassza, Szója lecitin, Természetes vanília aroma

Íz

A csokoládélencsék nugát mogyoró ízű, minőségi dél-amerikai kakaó és minőségi vaj. A teljes összetétel harmonikus, kiegyensúlyozott, puha és természetes.
A lencse alkalmas a tejben való oldásra (tehén, szója, mák, mandula stb.), Felhasználhatja desszertek előállításához és hasonlókhoz.

Eredet

Kiemelkedő minőségű csokoládélencséket a peruban és ecuadorban nőtt kakaófák magjából készítettek. Végül is a dél-amerikai termelés a világ egyik legkeresettebb terméke. A kakaóbab ideális körülmények között érlelődik, beleértve félárnyékot, magas páratartalmat, magas hőmérsékletet és minőségi talajt. Természetesen nem szabad elfelejteni a gazdálkodók állandó gondozását: generációk óta ültetik és betakarítják őket.

Jóval azelőtt, hogy megmérjük és becsomagolnánk a csokoládé lencséket, a dolgozók elindulnak a kakaóültetvényeken. Mivel az áhított magokat az örökzöld fák nagy és kemény gyümölcsében (bogyójában) rejtik el, több szerszámot kell használniuk, és elegendő erővel kell őket megszerezniük. Miután a babot eltávolították az édes pépből, megtisztítják és hagyják erjedni néhány napig. Az enzimek természetes oxidációs folyamata gondoskodik a bab színének megváltozásáról (fehértől barnáig) és a kakaó aromájának fokozásáért. Az így elkészített betakarítás a feldolgozóüzemekbe jut.

Csak itt válik a természetes alapanyag népszerűvé az egész világon. A babot meg kell őrölni, és a kakaómasszát és a kakaóvajat el kell választani a kapott közbenső anyagtól. Egy másik összetett eljárás tej és sötét csokoládék előállítására kakaómasszából, fehér csokoládé előállításához kakaóvajból. Ahogy talán már sejtette, a fehér csokoládé nem egészen csokoládé. A szakértők édességnek tekintik, mert nem tartalmaz kakaómasszát, tehát sem teint, sem a teobromint, amelyek esetében a klasszikus csokoládé nagyon gazdag.

De ez nem azt jelenti, hogy a fehér csokoládé alacsonyabbrendű! Fogyasztása folyamatosan növekszik, becslések szerint évente akár 2 százalék is lehet. Prémium minőségű fehér csokoládék kaphatók. És a szakértők szerint a kiváló minőségű fehér csokoládé iránti kereslet lesz az egész piac meghatározó trendje az elkövetkező években. Gluténmentes fehér csokoládék, vegán, organikus ... kezdenek megjelenni.

Az európaiak 1936 óta ismerik a fehér csokoládét, és a jelenlegi szabványok az alábbiak szerint határozzák meg az egyes összetevők tartalmát: legalább 20% kakaóvaj, 14% tejszárazanyag és 3,5% tejzsír. Fehér csokoládé vásárlásakor javasoljuk, hogy kövesse a felsorolt ​​paramétereket.  A minőségi termékek élvezésének érdekében.

A fehér csokoládé allergiát okozó anyagokat tartalmazhat, és az erre érzékeny embereknek óvatosnak kell lenniük a mogyorófélék, szójabab (szója) és az ezekből készült termékek ellen.
Tárolja ezt a csokoládét 12-20 ° C hőmérsékleten.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2498 Kj/600 kcal
Zsírok: 42,1 g
ebből telített zsírok: 16,4 g
Szénhidrátok: 47,8 g
ebből cukrok: 44,1 g
Rost: 4 g
Fehérjék: 5,6 g
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 328 Ft /1000 g 1 133 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 12. 01.

 CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL

A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik élvezi a friss ízkombinációt, nem olyan nyilvánvaló. Nagyon biztos azonban, hogy hamarosan csatlakozik hozzájuk. Csak kóstolja meg a tejcsokoládét sózott karamellel, és csapdába esik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 328 Ft /1000 g 1 433 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 12. 01.

FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSE 34%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSE 34%

A fehér csokoládé mindig hamar eltünik. Különösen, ha természetes vaníliát tartalmaz teljes tejjel, és különösen, ha minőségi ghánai kakaóval készült. Ez a csokoládés lencse pontosan ilyen. Van, aki séta közben majszolja, mások zabkásába dobják, vagy desszertet készítenek belőle. Válassza ki, mit szeret a legjobban, a minőségi fehér csokoládé nem fog csalódást okozni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 918 Ft /1000 g 1 292 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 12. 01.

Megtekintette


Bögre szűrővel, fedéllel és csészealjjal - Pipacsok
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Bögre szűrővel, fedéllel és csészealjjal - Pipacsok

11 399 Ft ÁFA-val
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 12. 01.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »