

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
Vörös rózsa, vörösbor és vörös csokoládé. Egy újdonság, ami után nagy a kereslet, tetszeni fog önnek is. A csodálatos megjelenésű és kifinomult ízű csokoládé lencsék meghódítsák a világot. Az úgynevezett rubin csokoládé ugyanakkor édes és gyümölcsös. A színe mögött csak vörös kakaóbab van. Az ecuadori specialitás teljesen új típusú csokoládét eredményez. Kóstolja meg!
Összetétel
Kakaó Ekvádor 47%, Cukor, Kakaó vaj 29%, Szárított sovány tejpor, Szárított félzsíros tej, Szója lecitin, Citromsav, Természetes vanília kivonatÍze
A 47,3% kakaóvajat tartalmazó rózsaszín csokoládé lencsék zárt szemmel is láthatók. Mert íze teljesen más, mint amilyet megszoktunk a csokoládénál. Igen, édes és kakaós, de ugyanakkor ízükben különféle friss gyümölcsöket találnak. Használja a lencséket italok készítéséhez (elég ha feloldja őket meleg tejben), desszertek, vagy csak úgy magában a gyors telítettség és az energia-visszanyerés érdekében.
Eredete
Amikor a rózsaszín csokoládé meg jelent a piacon, szó szerint berobbant. 2017. szeptember 5-én Sanghajban történt, egy privát rendezvényen. Azóta az édességek, éttermek és az otthoni főzés és a nem hagyományos készítmények kedvelői érdekeltek. Angus Kennedy, a csokoládé szakértője ezt mondta az angol The Sun újságnak: "Annyira könnyű és gyümölcsös, hogy észre sem veszi, hogy az egyiket a másik után dobálja magába. Szavait megerősítik Haysack és Ipsos kutató cég. A rózsaszín csokoládé (ruby chocolate) a legjobb feltételekkel rendelkezik, hogy sláger legyen. Még olyan országban is, ahol nem különösebben keresett a csokoládé, azaz Kínában. Mi a szokatlan termék titka? Természetesen nem ismerjük mindet. A szállítónk csak azt árulja el, hogy a csokoládé "rubin kakaóbab", az egyik a sokból kakaófajta gyümölcséből készül. Csak Ecuadorban, Brazíliában és az Elefántcsontparton nőnek. Feltételezhető, hogy a "rubin kakaóbab" feldolgozatlan, és így megőrzi a természetes rózsaszín színt. A rózsaszín csokoládé szabadalom 2009 óta a belga-svájci cég tulajdonában van. Peter Bone innovációs és minőségügyi igazgatója kijelentette, hogy a rubincsokoládé "tiszta, hedonista élvezet". Végül érdemes megemlíteni a vörös csokoládé fotogenitását. Nem minden modern termék jelentéktelen, tulajdonsága elkápráztatta az ELLE Online divatíróját. Natasha Harding az első kóstolásakor: " Lenyűgözött a rózsaszín csokoládé. Az Instagram számára ez teljesen nagyszerű. Ezenkívül az íze mint a joghurt és a málna keverékének." Meggyőzte a világ őrület és szeretné megkóstolni a rózsaszín csokoládé lencsét? Ha igen, akkor ne korlátozza magát egy egyszerű „zacskó-száj” fogyasztástól. Kísérletezzen! Oldja fel a lencséket bármilyen meleg tejben. Szórja meg vele a reggeli zabkását, melegítse fel és öntse a desszertre. A rubin csokoládé színe és íze felidézi a fantáziát, és a játékra vágyat teremt.
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládé lencsék fogyaszthatók önmagukban, kiváló ízüek forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben vagy fondüben.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2358 kJ / 564 kcal |
Zsírok: | 35,9 g |
ebből telített zsírok: | 21,5 g |
Szénhidrátok: | 49,7 g |
ebből cukrok: | 48,6 g |
Rost: | 0,7 g |
Fehérjék: | 9,3 g |
Só: | 0,26 g |
2. 18.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL

FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%
Megtekintette
