06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 MANUCAFE: Legyünk frissek, és fittek

2017. 11. 09. 2 perc olvasás
Végre elérkeztek azok a napok, amikor az ébresztőóra csengésére örömmel ugrik ki az ágyából. Amikor az esti köd, lehetőséget ad egy romantikus sétára. Amikor a béke, és a csend nem csak a természetben uralkodik, hanem az összes háztartásban. Vagy nem így van? Önöknél a dolgok kissé másképp működnek? Épp itt az ideje egy jó kávénak!

Tegyük aktívvá az őszt

A reggeli kávém nélkül olyan voltam, mint egy kiszáradt sült kecskehús - mondta Johann Sebastian Bach.

Legyünk frissek, és aktívak hajnaltól napnyugtáig. A kolumbiai, vagy az indiai ültetvényekből származó egyedi kávészemekből becsületes eszpresszót készíthet, amelyek élesebb színűvé teszik az őszi színeket, és energiát adagolnak a vénáinkba. Egy csésze elegánsan fűszerezett kenyai finomság még a legfáradtabb egyéneket is lábra állítja. És azoknak, akiknek ellenállhatatlan vágyuk van kifosztani a cukrászdákat, azoknak azt ajánljuk, hogy kóstolják meg az édes Nicaraguát.

Tegyük imádnivalóvá az őszt

Ez igazán könnyű. Ugyanúgy, mint az összes többi kávéfogyasztó, Ön is belemerítheti az orrát a mézes-diós-kávés nugátba, vagy a tejes-kakaós kekszbe. A kényeztetése nem ér véget még akkor sem, ha a hosszú téli estéket a barátai társaságában tölti a televízió előtt. Készítsen magának, és a barátainak filteres irish cream-et, vegye elő a kedvenc társasjátékát, vagy kezdjenek bele egy póker játszmába. Van, akinek az okozza az igazi kikapcsolódást, ha ellazíthatja az izmait, és enyhítheti a fájdalmait. A zöld kávé, és gyömbér gondoskodik az efféle kikapcsolódásról.

Tegyük békésé az őszt

Semmi stressz, semmi zavar. Annak ellenére, hogy a karácsony megállíthatatlanul közeledik, még mindig van elég ideje megtervezni az összes tennivalót az ünnepekkel kapcsolatosan. Próbálja ki például családi körben, egy csésze illatos kakaóval, tejszínhabbal a tetején. A nagymama receptjeinek az áttekintése megteremti a megfelelő ünnepi hangulatot. A gyerekek is reggelente boldogabban fognak ébredni, ha a forró csokoládé illata fogja őket kicsalogatni a konyhába.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »