

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GHANA ORIGIN TEJES 42%
Ez aztán nyalánkság a javából! Eredeti tejes csoki 42 százalék kakaóval, vidámmá teszi még a legszomorúbb napot is. Annak ellenére, hogy az íze fantasztikus, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek jó kedvre derítenek és feltöltenek energiával. Kóstolgassa a csokoládét olyan országból, amely a világ minden tájára utazik. Nagyon finom tejben, öntetnek, desszertnek, csak úgy, akár egy jó könyv olvasása mellé.
Összetétel
Kakaó Ghana 42%, Kakaó vaj, Cukor, Szója lecitin, Szárított félzsíros tej, Természetes vanília porAz ízéről
Ghána tejcsokoládé lencséknek más az ízük, édesen tejesek és finomak. A nyelven szó szerint megolvadnak. Cukor tartalma alacsony, így biztosan „nem karcolja” a torkot, mint néhány tejből készült finomság.
Származása
Nyugat-Afrika a világ kakaótermelésének 70%-át teszi ki. Úgy tűnik, hogy Ghánából, Elefántcsontpartról, Kamerunból és Nigériából származó kakaóbabokat 1,5 millió családi gazdaság (ebből 800 ezer ghánai) termeszti és dolgozza fel. Legtöbbjüknek sajnos a kakaóból származó bevételek csak a megélhetési költségekre elegendők.
A ghánai kormány intézményi reformon keresztül figyeli a mezőgazdasági termelők támogatását. Cocobod helyi szervezet erőfeszítéseit nem csak a marketing és reklámtevékenységre összpontosítja, de a gazdáknak bebiztosítja a kakaócserjéket, finanszírozza a közutak korszerűsítést, támogatja a növénybetegségekkel kapcsolatos kutatásokat, és hangsúlyozza a szolgáltatások kiterjesztését. A kakaótermelők túlnyomó többsége Ghánában 3 hektár területen dolgozik.
A kakaóbabokat a 19. század elején holland misszionáriusok szállították Ghánába. Tetteh Quarshie, az Akkra egyik kovácsa terjesztette szét őket. Nyilvánvalóan hála neki most a kakaó a gerince a ghánai gazdaságnak. "A kakaó Ghána, Ghána a kakaó" – büszkén mondják a ghanaiak.
A kakaófa (Theobroma cocoa) 5-8 méteres magasságig nő. Egész évben virágzik, nagyméretű hüvelyeket termel, amelyek 20-30 magot tartalmaznak. Miután a gazdálkodók ketté vágták a termést, a kakaóbabokat kiválogatják a fehér édes pépjéből. Ezután 2-8 napig erjedni hagyják a kakaóbabokat, majd szárítják őket. A gyárakban a babokat megpörkölik, összezúzzák, és megőrlik. A komplikált folyamat kakaómasszát eredményez, amelyből magát a kakaóvajat és a kakaót választják el. Ezt a két összetevőt, és természetesen sok más összetevőt használják a csokoládé elkészítéséhez. A népszerű csemege számos változatban kapható - mint például, sötét, tej, fehér, buborékos, jég vagy cukrozatlan csokoládé.
Széles körben ismert, hogy a csokoládé fogyasztása javítja a hangulatot és növeli az energiát. A csokoládé antioxidánsokban, vitaminokban (D, B, A és E) és ásványi anyagokban (magnézium, nátrium, kálium, cink stb.) gazdag. Tevékenységük elősegíti az általános vitalitást, segíti a kiválasztott betegségek leküzdését és hozzájárul a fogyasztók jólétéhez. A kakaó a szuperélelmiszerek közé sorolandó, mivel tápértéke az átlag felett van.
Ghána tejcsokoládé lencsék fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. 42% kakaó szárítmányt tartalmaz.
Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergiában, kakaó és vanillin allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat tartalmazhat.
12-20 ° C-on tárolandó.
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2 442 kJ / 584 kcal |
Zsírok: | 40,6 g |
ebből telített zsírok: | 24,4 g |
Szénhidrátok: | 44,8 g |
ebből cukrok: | 43,6 g |
Fehérjék: | 7,7 g |
Só: | 0,16 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
