

KENYA AA SZUPERSZTÁR szemes kávé
A dupla ás szupersztár nagyon intenzív koffein élményt nyújt. Ez a száz százalékos kenyai arabika a garancia a kiemelkedő aromára, a kellemes savasságra és a gyümölcsös harmóniára. A bársonyos lágyságba rögtön az első korty után beleszeret. A második igazolja, hogy a legjobbat választotta. A harmadik kóstolással a mennyország felé repül.
Összetétel
Arabica 100%A KÁVÉ ÍZÉRŐL
A kávé nevében a két nagy AA biztosítja számunkra, hogy a szokásosnál nagyobb kávébabokkal fogunk találkozni. A csillagok maximális számát az intenzitásának, a minőségének és a kávébaboknak tulajdonítottuk.
A pörkölőmester megfelelő pörköléssel kezeli a kávét, így teljes testet és összetett ízt kapunk.
Az ízében megtalálhatók a citrusfélék, a cseresznye, a jázmin és a bor. A habja sötétebb, kompakt, könnyű.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
A kenyai kávé mintegy 70 százaléka kistermelők termelésből származik. Becslések szerint 2012-ben 150.000 gazdálkodó és a mezőgazdasági ipar 6 millió embert foglalkoztat.
A Kenyai Köztársaság Kelet-Afrikában található, az Indiai-óceán partján. A turisták számára elsősorban vidéki tájai nemzeti parkjai ismertek, amelyek tele vannak vonzó vadvilággal.
A jó minőségű kávék kedvelőinek Kenyában számos kiváló minőségű arabica kávék állnak rendelkezésükre.
Jelentős ültetvények találhatók a Kilimanjaro vulkánja körül, de a Közép-Kenyai Felvidéken - Nyeri régióban is. A szomszédos kis kávéültetvények szövetkezetekkel csatlakoznak hozzájuk, és segítenek a betakarításban és az értékesítésben.
A minőségre azonban mindig a legnagyobb hangsúlyt fektetik, így a kenyai kávé szegmenseiben a kiváló minőségű arab kávé 99% -ban, és csak 1% -ban tartalmazza a kisebb minőségű robusta kávét.
A kávé érett gyümölcseit évente többször takarítják be (néha hétszer egymás után). Az ültetvények folyamatos ellenőrzése, a cseresznyére emlékeztető legszebb érett bogyók begyűjtése garantálja a legjobb kávé szüretelését. A feldolgozást átmosással kezdik. Az összes bogyót víztartályokba öntik, extrudálják zúzólemezeken keresztül megfosztják a húsátol a gyümölcsöt, ezután a kávébabot fermentálják. Majd a szárítás, válogatás és csomagolás következik.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét .

























Tanácsra van szüksége?

10. 10.
2. 22.
4. 14.
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

ETHIOPIA YIRGA CHEFFE szemes kávé
