06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE szemes kávé

Kód: 380
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Az egyik feléről a Karibi a másikról a csendes-óceáni térség. Középen a Kordillerák és vulkánok... Nicaragua határozottan nem unalmas. Olyan a kávé, mint amilyent északról szállítunk. A hegyes vidéken születnek a kiváló aromájú és kiegyensúlyozott savassággal rendelkező szemek. A közép-amerikai magas hegységű kávé keserű csokoládé és narancs íz árnyalattal rendelkezik. Önnek is nagyon fog ízleni!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 839 Ft /1000 g 1 684 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Nicaragua
Fajta
Fajta:
Caturra
Vidék
Vidék:
Jinotega
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1150-1500m
Íz
Íz:
Csokoládé , Narancs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

Aromás füstölgő pálca, keserű étcsokoládé és mandula – mindez, amit a kávéja degusztálása során felfedezhet a Nicaragua kávé SHG Jinotega-nál. Győződjön meg, komplex, teljes testéről, alacsony savasságáról és gyümölcsös ízéről is.Hagyja, hogy a kávéját megfelelő módon őröljék és sűrű, rugalmas habbal megjutalmazza, amely a csészéjében az utolsó kortyig végig kíséri.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Jinotega, melyet "Város a ködben" is hívnak, 160 km-re fekszik Nicaragua Managua fővárosától. Ez a hegyvidéki régió viszonylag hűvösebb klímával és nagy folyókkal rendelkezik.A talaj ásványi anyagokban gazdag, a hegyeket sűrű erdők fedik.Az a tény, hogy a kávét nagyobb tengerszint feletti magasságban szüretelik, szintén igazolja az SGH megjelölés.

Nicaragua esetében a Caturra fajta az egyik legnépszerűbb kávé. Novembertől februárig szüretelik a kávé gyümölcseit, melyeket átmosási technikával dolgozzák fel.Az érett kávécseresznyéket, amelyek mindegyike két kávémagot tartalmaz, a vízbe öntik, és egy speciális eszközzel préselik össze, hogy kiszabaduljanak a magok a bevonatukból.A magokat ezután fermentáló edényekben fermentálják, a fermentálás után újra átmossák őket. Napfényen szárítják.Végül a kávé mérete és minősége szerint van átválogatva.Miután 60 kg-os zsákokba csomagolták a kávészemeket, a gazdák elküldhetik a tőzsdére eladásra.  A kávé árát a kávészemek mérete, származása, a fajtája, megjelenése, valamint az érzékszervi tulajdonságok határozzák meg.

A kávéinkat csak közvetlenül a megrendelésük után pörköljük meg.Csak így tartják meg gazdag aromájukat, és így nyújtanak tökéletes élményt a fogyasztóinak. A hermetikusan lezárt, szelepes csomagolás megakadályozza a kávé értékes illatának elvesztését.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

10. 3.

Értékelés: kitűnő
Nagyszerű az íze, isteni az illata, a habja valóban sűrű. Örülök, hogy felfedeztem a webáruházat, nagyon csábító az ajánlatuk, és tökéletes szolgáltatást nyújtanak.

6. 13.

Értékelés: kitűnő
A kávé kellemesen meglepett a finom ízével és aromájával, a férjem és én az első pohár után beleszerettünk. Amikor ajándékra lesz szükségem valakinek, ez a kávé tökéletes választás.Köszönöm:)

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE szemes kávé

Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét adja. Kóstolja meg, a kávét, amelyet a szél és a monszun esők ostoroztak! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 301 Ft /1000 g 1 530 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

KUBA ALTURA LAVADO EXCLUSIVE
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA ALTURA LAVADO EXCLUSIVE

Karib szigetek, szivarok, rum...Mi mást kell még tudni Kubáról? Még hogy kitűnő kávé nő! A Sierra Maestra hegységben a sziget dél-keleti részén kis földművesek termesztik. Egész kilencven százaléka a kubai kávénak a mély alföld vad folyóinak partjairól a sűrű erdőből származik. Gyönyörű környék, amely védett nemzeti park rezsimben. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
23 612 Ft /1000 g 2 361 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »