06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE szemes kávé

Kód: 380
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Az egyik feléről a Karibi a másikról a csendes-óceáni térség. Középen a Kordillerák és vulkánok... Nicaragua határozottan nem unalmas. Olyan a kávé, mint amilyent északról szállítunk. A hegyes vidéken születnek a kiváló aromájú és kiegyensúlyozott savassággal rendelkező szemek. A közép-amerikai magas hegységű kávé keserű csokoládé és narancs íz árnyalattal rendelkezik. Önnek is nagyon fog ízleni!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 098 Ft /1000 g 1 610 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Nicaragua
Fajta
Fajta:
Caturra
Vidék
Vidék:
Balsamo
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1150-1500m
Íz
Íz:
Csokoládé , Narancs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

Aromás füstölgő pálca, keserű étcsokoládé és mandula – mindez, amit a kávéja degusztálása során felfedezhet a Nicaragua kávé SHG Jinotega-nál. Győződjön meg, komplex, teljes testéről, alacsony savasságáról és gyümölcsös ízéről is.Hagyja, hogy a kávéját megfelelő módon őröljék és sűrű, rugalmas habbal megjutalmazza, amely a csészéjében az utolsó kortyig végig kíséri.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Jinotega, melyet "Város a ködben" is hívnak, 160 km-re fekszik Nicaragua Managua fővárosától. Ez a hegyvidéki régió viszonylag hűvösebb klímával és nagy folyókkal rendelkezik.A talaj ásványi anyagokban gazdag, a hegyeket sűrű erdők fedik.Az a tény, hogy a kávét nagyobb tengerszint feletti magasságban szüretelik, szintén igazolja az SGH megjelölés.

Nicaragua esetében a Caturra fajta az egyik legnépszerűbb kávé. Novembertől februárig szüretelik a kávé gyümölcseit, melyeket átmosási technikával dolgozzák fel.Az érett kávécseresznyéket, amelyek mindegyike két kávémagot tartalmaz, a vízbe öntik, és egy speciális eszközzel préselik össze, hogy kiszabaduljanak a magok a bevonatukból.A magokat ezután fermentáló edényekben fermentálják, a fermentálás után újra átmossák őket. Napfényen szárítják.Végül a kávé mérete és minősége szerint van átválogatva.Miután 60 kg-os zsákokba csomagolták a kávészemeket, a gazdák elküldhetik a tőzsdére eladásra.  A kávé árát a kávészemek mérete, származása, a fajtája, megjelenése, valamint az érzékszervi tulajdonságok határozzák meg.

A kávéinkat csak közvetlenül a megrendelésük után pörköljük meg.Csak így tartják meg gazdag aromájukat, és így nyújtanak tökéletes élményt a fogyasztóinak. A hermetikusan lezárt, szelepes csomagolás megakadályozza a kávé értékes illatának elvesztését.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

6. 13.

Értékelés: kitűnő
A kávé kellemesen meglepett a finom ízével és aromájával, a férjem és én az első pohár után beleszerettünk. Amikor ajándékra lesz szükségem valakinek, ez a kávé tökéletes választás.Köszönöm:)

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 557 Ft /1000 g 1 056 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.

PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 426 Ft /1000 g 1 343 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.

15% KEDVEZMÉNY
KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 316 Ft /1000 g 13 869 Ft /1000 g 1 387 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »