06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%

Kód: 1357
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Az indonéz Szumátra-sziget nemcsak nagyszerű kávét küld a világba, hanem csodálatos kakaót is. Épp ezekből készülnek a csokoládélencsék, amelyek kakaó tömege 72%. Ha igazán teljes, csokoládés, kellemesen keserű ízre vágyik, akkor Szumátra eme kincsét fel kell vennie a Must have listájára.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 508 Ft /1000 g 1 251 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Szumátra
Íz
Íz:
Keserű csokoládé

Összetétel

Kakaómassza Sumatra 72%, Cukor, Kakaó vaj, Szója lecitin, Természetes vanília kivonat

Íze

A Sumatra origin 72 % csokoládé lencsék tökéletesen megfelelnek a nevének. Az ízük erős, sűrű és csokoládés. Készítsen belőlük igazán intenzív ízű italt tehén, szója, vagy máktejben történő feloldással. A lencsék alkalmasak desszertek elkészítésére is.

Eredete

A világ kakaó termelésének a nagy része az afrikai kontinensről származik. De ez nem azt jelenti, hogy a más helyről származó kakaóbabok nem lennének elég jók. Például egy ilyen Szumátra, abszolút kiváló minőségű kakaóval látja el a globális piacot. Indonézia egész területén a kakaóbab az egyik egfontosabb exportáru. Gazdálkodói jelenleg körülbelül 1,5 millió hektár kakaó ültetvényt kezelnek. Speciálisan Szumátrát tartják a kakaó harmadik legnagyobb exportőreként a világon. A kakaófák (Theobroma cacao) Dél-Amerikából származnak, a termései felhasználásának a története az ősi maja birodalomba nyúlik vissza. Közismert, hogy Kr. E. 1000 éve az olmeci kultúra tagjai fogyasztották ezeket a magvakat, akik kiváló matematikusok voltak, és megalapozták a komplex naptár alapját. A maják annyira értékesnek tartották a kakaóbabokat, hogy fizetőeszköznek használták, és minden évben ünnepséget tartottak a tiszteletükre. A kakaóból készült ital nagy szerepet játszott például az esküvői szertartások során. A csokoládé, amint azt ma ismerjük, a 19. század közepétől vette fel a mai formáját.

A kakaófák örökzöld fák, amelyek elérik a 15 métert (a termelők alacsonyabban tartják őket az ültetvényeken). A kakaófa levelei az almafa leveleire hasonlítanak, a virágai kicsik, fehér, sárga vagy piros színűek. Beporzásuk azonban meglehetősen igényes (rovarok és a szél gondoskodnak róla), így csak a virágok mindössze 5% -a válik végül gyümölcsé. A nagy sárga, vagy piros bogyós gyümölcsök több tucat magot tartalmaznak, sárga testtel bevonva.

A kakaóbab betakarítása igényes, fizikai erőt igényel. Le kell vágni az ágakról, majd el kell távolítani a magokat a bogyókból és azokat meg kell szabadítani a húsuktól. Maga a kakaó termelése magában foglalja a bab erjedését, szárítását és pörkölését. A kakaóbabokat a feldolgozóüzemekben őrlik meg, a kakaóvaj és tiszta kakaó előállításához összetett eljárást alkalmaznak. Ezután további nyersanyagokat adnak mindkét közbenső termékhez, az elegyet hosszú ideig keverik, melegítik, majd lehűtik… A teljes folyamat végeredménye a táblás csokoládé, vagy a csokoládé lencse. Minél több kakaómasszát tartalmaznak, annál több százalékosak, és annál jobb minőségűek.

Miért számít annyira a csokoládénál a minősége? Mivel csak a kiváló minőségű termék tartalmaz antioxidánsokat, ásványi anyagokat és vitaminokat, nem pedig sűrítőket, mesterséges aromákat és hasonló anyagokat. A csokoládé fogyasztásának az egészségre gyakorolt ​​pozitív hatása bizonyítható, amint azt az évszázadok óta fennálló rendkívüli népszerűsége is bizonyítja.

Allergénekkel kapcsolatban: a tejre, kakaóra és vanillinre allergiás embereknek legyenek óvatosak a termék fogyasztása során. A termék nyomokban tartalmazhat dióhéjat.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Hatásai - kávék

Kakaó
Hatásai - Kakaó
Vanília
Hatásai - vanília

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben .

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2250 kj / 540 kcal
Zsírok: 41,5 g
ebből telített zsírok: 26,6 g
Szénhidrátok: 32,1 g
ebből cukrok: 27,7 g
Fehérjék: 9,6 g
Só: 0,1 g
Segítsen másoknak is a választásban:

5. 2.

Értékelés: kitűnő
Kiváló csokoládé. Gyönyörűen olvad. Ízben nem tartok attól, hogy néhány prémium márkával párosítsam.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2024. 03. 08.

15% KEDVEZMÉNY
PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 047 Ft /1000 g 11 940 Ft /1000 g 1 194 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU BAGUA NATIVO PERU 81%
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU BAGUA NATIVO PERU 81%

Csokoládé imádók két csoportja létezik. Az egyik csoport tagjai minden féle és minden mennyiségben, a másik csoport a finomságok és specialitások után nyomoz. Akármelyik csoportba is tartozzon, ne hagyja ki a perui 81 százalékosat, amely még ráadásul csokoládé Grand Cru Bagua Nativo. Először is megörvendezteti az exkluzív íz élménnyel, másodszor a tudattal, hogy ez az autentikus ősi kakaótermés szétolvad a szájban. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
20 970 Ft /1000 g 2 097 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2024. 03. 08.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »