

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK ECUADORI ORIGIN 64%
A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik.
Összetétel
Kakaó Ekvádor 64%, Cukor, Kakaó vaj, Szója lecitin, Természetes vanília kivonatA KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA
Az indiai ültetvényes kávé lágy és enyhén fűszeres íz jellemzi. Tükröződik benne a kardamom, a szegfűszeg, a bors és a szerecsendió is. A nem átlagos íze bizonyos mértékig a feldolgozási módjának és India természeti feltételeinek köszönhető. A kávé főzete szép ,világos színű, a habja kompakt és finom.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
Kernataka egy tengerparti terület Délnyugat-Indiában. Az éghajlatot hat évszak befolyásolja: tavasz, nyár, esős évszak, kora és késő ősz és tél. Júniustól szeptemberig, az országot először érinti a monszun, a második hulláma az esős évszaknak október és december között jelentkezik. Az arabicát magasabb tengerszint feletti magasságokban termesztik, a kávé viszonylag érzékeny a kártevőkre. Ezért nagy figyelmet fordítanak a védelmükre.Minden indiai kávét árnyékban termesztenek, gyakran fűszerekkel kombinálva.
Indiában a Coffea arabica kávécserjeit valószínűleg 1670-ben vitték el Jemenből. Amikor az indiai kávét Európába exportálták hajókon, a hosszú, út során a sós környezetben nyerte el eredeti ízét. És mivel az európaiak valószínűleg meglehetősen konzervatívak, és szükségük van az indiai kávéra igy oda kell figyelnünk, hogy még a légi utazás során is megőrizzék a karakterüket. Ezért a gazdálkodók ma a kávékülönlegességeket úgynevezett monszunonálással dolgozzák fel, ez egy különleges eljárás, melynek során a kávébabot nedves levegőnek és monszunszellőztetésnek tesszük ki 7 hétig.
Indiában a kávégyártás mintegy 70 százalékát exportálják. Ez egynegyed millió termelőtől származik.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben. A fondüre is használható csokoládé.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2317 kj / 558 kcal |
Zsírok: | 41,9 g |
ebből telített zsírok: | 25,7 g |
Szénhidrátok: | 37,7 g |
ebből cukrok: | 34,3 g |
Fehérjék: | 7,4 g |
Só: | 0,08 g |
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU BAGUA NATIVO BIO PERU 81%

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%
