

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK ECUADORI ORIGIN 64%
A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik.
Összetétel
Kakaó Ekvádor 64%, Cukor, Kakaó vaj, Szója lecitin, Természetes vanília kivonatA KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA
Az indiai ültetvényes kávé lágy és enyhén fűszeres íz jellemzi. Tükröződik benne a kardamom, a szegfűszeg, a bors és a szerecsendió is. A nem átlagos íze bizonyos mértékig a feldolgozási módjának és India természeti feltételeinek köszönhető. A kávé főzete szép ,világos színű, a habja kompakt és finom.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
Kernataka egy tengerparti terület Délnyugat-Indiában. Az éghajlatot hat évszak befolyásolja: tavasz, nyár, esős évszak, kora és késő ősz és tél. Júniustól szeptemberig, az országot először érinti a monszun, a második hulláma az esős évszaknak október és december között jelentkezik. Az arabicát magasabb tengerszint feletti magasságokban termesztik, a kávé viszonylag érzékeny a kártevőkre. Ezért nagy figyelmet fordítanak a védelmükre.Minden indiai kávét árnyékban termesztenek, gyakran fűszerekkel kombinálva.
Indiában a Coffea arabica kávécserjeit valószínűleg 1670-ben vitték el Jemenből. Amikor az indiai kávét Európába exportálták hajókon, a hosszú, út során a sós környezetben nyerte el eredeti ízét. És mivel az európaiak valószínűleg meglehetősen konzervatívak, és szükségük van az indiai kávéra igy oda kell figyelnünk, hogy még a légi utazás során is megőrizzék a karakterüket. Ezért a gazdálkodók ma a kávékülönlegességeket úgynevezett monszunonálással dolgozzák fel, ez egy különleges eljárás, melynek során a kávébabot nedves levegőnek és monszunszellőztetésnek tesszük ki 7 hétig.
Indiában a kávégyártás mintegy 70 százalékát exportálják. Ez egynegyed millió termelőtől származik.
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben. A fondüre is használható csokoládé.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2317 kj / 558 kcal |
Zsírok: | 41,9 g |
ebből telített zsírok: | 25,7 g |
Szénhidrátok: | 37,7 g |
ebből cukrok: | 34,3 g |
Fehérjék: | 7,4 g |
Só: | 0,08 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
