

Zöld kávé SZUPER KARCSÚ ALAK - GYÖMBÉR - kizárólag darálva
Közép-amerikai ültetvényekről származó zöld kávébab és az ázsiai termelőktől származó szárított gyömbér. A két íz csodálatos kombinációjának több pozitív hatása is van a szervezetre: segítik elkerülni a nem kívánt kilogrammok növekedését, növelik az immunitást, méregtelenítenek, étvágy csökkentők, hatékony antioxidáns hatásúak. Szuper karcsú vonalak zöld kávét- gyömbér ízesítéssel azonnal megkedveli, ahogy megszabadult az első súlyfeleslegétől. Csakis megőrlött változatban.
Összetétel
Szárított gyömbér, ArabicaA kávé íze és habja
A zöld kávé ízét valaki azonnal megkedveli, másoknak eltart egy ideig míg megszokják. A zöld kávét lágynak, édeskésnek, kissé savanykásnak írhatnánk le. Gyömbér hozzáadásával a kávé vonzó csípős nyomot kap. A kávé leöntése után nem keletkezik hab a tetején.
A kávé származása
Magas minőségű zöld kávét közép-amerikai országokból importáljuk. Ennek egyik oka az a nagyszerű kapcsolat, amelyet a helyi gazdákkal hoztunk létre, a másik pedig a kávé feldolgozási módja. A közép-amerikai kávéültetvények tulajdonosai az úgynevezett nedves technológiát, átmosást preferálják. Ez drága és időigényes folyamat, de a végén nagyon friss, gyümölcsösen-virágos aromával rendelkező kávét kapunk. Az íze az erjedésnek köszönhető a vízben és attól, hogy a kávészemektől a betakarítás után szinte azonnal eltávolítják préslemezek segítségével a bevonatukat. Maga az átmosása (nedves
feldolgozás) a kávébogyók vízbe való öntésével kezdődik nagy tartályokban, amelyek színben és nagyságban megegyeznek a cseresznye méreteivel és színével. 1 kg kávé előállításához 130-150 liter víz szükséges. A kávécserjék gyümölcseit zúzó lemezek segítségével átzúzzák, ez annyit jelent, hogy a kávészemektől eltávolítják a bevonatukat. Ezután a gazdálkodókat speciális erjesztő edényekbe öntik őket. Az erjesztési folyamat kulcsfontosságú a keletkező kávé minőségét tekintve. A kávét leggyakrabban 36 órán keresztül fermentálják, de mindig figyelni kell arra, hogy nem kezdenek-e el a kávészemek rohadni a tartályokban. Elég néhány szem romlott kávé és az egész termés nem megfelelőnek számit. Ezután a kávébabokat szárítják, vigyázni kell arra, hogy ne kezdjenek el penészedni a szárításuk közben. Az egész folyamatot a zöld kávé csomagolása és exportálása a piacokra zárja le.
A zöld kávéhoz szárított és természetes aroma formájában adagoljuk a gyömbért. Az aroma tökéletesen biztonságos, nem tartalmaz nehézfémeket, sem nem kívánt illatanyagokat.
A kávé hatásai
Bár a zöld kávé egészségügyi hatásai folyamatosan vitatottak, egy dolog biztos - több koffeint tartalmaz, mint a pörkölt kávé, klorogénsavat, vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat is tartalmaz. Különösen, klorogénsav (CGA) felelős az anyagcsere felgyorsulásáért és zsírok felbomlásáért. A CGA aránya 100 000 mg / 1 kg! Ez egy rendkívül erős koncentráció, az ilyen értékeket nem érik el a legtöbb iparilag előállított kivonatok, tabletták és tinktúrák sem.
- A zöld kávé rendszeres fogyasztása számos kedvező hatással jár: Csökkenti az étvágyat.
- Felgyorsítja az anyagcserét és a zsírégetést.
- Megakadályozza a cukrok eltárolását zsírszövetek formájában.
- Javítja a koncentrációt, éberséget teremt.
- Megakadályozza a szív- és érrendszeri betegségeket, de az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór kialakulását is.
- Gyógyítja a baktériumok okozta fertőzéseket.
- Feloldja a simaizmokat, fájdalomcsillapítóként is hatásos.
- Méregtelenít (már 15 perccel a fogyasztása után).
Annak érdekében, hogy komplettek legyünk, megemlítjük a gyömbér kiváló hatásait, amik a következők: javítja az emésztést, az enyhe fejfájást és az izomfájdalmat megszünteti, nagymértékben segíti a megfázás és az influenza gyógyítását, erősíti az immunitást, enyhíti a gyulladást, továbbá nagyon erős antioxidáns.
FIGYELEM: A zöld kávészemek nagyon kemények, megőrlésükhöz nagyon jó minőségű őrlőgépet használjon. A rendelkezésükre álló átlagos eszközöket károsíthatják a zöld kávészemek. Éppen ezért csak durvára őrölje meg a kávéját. A kávét csak forró vízzel öntse le, vagy a franche press kávéfőző használatát ajánljuk az elkészítéséhez
A Zöld kávé csomagolásának bemutatása
A zöld kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a zöld kávé karakterét. A zöld kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- Egy adaghoz használjon körülbelül 7 g kávét (2 kávés kanál) adagonként.
- Öntse le (150 ml) forrásban lévő vízzel, és hagyja, kb 5 percig állni.




















Tanácsra van szüksége?

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

Zöld kávé SZUPER KARCSÚ ALAK KARAMELl - csak darálva

Zöld kávé SZUPER KARCSÚ ALAK - FAHÉJ - csak darálva
