

Zöld kávé SZUPER KARCSÚ ALAK - csak darálva
Fegyverkezzen fel a kompromisszummentes harcra a zsírpárnák, a cellulitisz és a toxikus anyagok ellen! A Zöld kávé Szuper karcsú alak a legerősebb, speciálisan előállított keverék válogatott kávészemekből. Kétszer annyi CGA savat és koffeint tartalmaz, mint az általános kávé. Egyedülálló kapcsolódás A CGA és a koffein maximalizálja a zsírégetést, meggátolja a lerakódást és kitűnően méregtelenít.
Összetétel
Arabica 100%A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA
A zöld kávé habját feleslegesen keresné. Viszont finom, enyhén édes ízére rátalál a kortyolgatása közben. Az íze emlékeztetheti a zöldtea ízére, vagy a pörkölt kávé kiváló ízére is. A zöld kávé semmi esetre sem keserű és nincs kifejezetten erős aromája sem.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
A zöld kávét közép-amerikai ültetvényekről vásároljuk fel. Kiváló minőségű kávébabokat termesztenek, és az úgynevezett átmosási technikával dolgozzák fel azokat. Ez a folyamat nagyon kíméletes a kávébabokhoz, mely segítségével eltávolítják a kávészemekről a védőhártyájukat úgy, hogy a kávészemek nem károsulnak közben.
A kávécserjék sikeres növekedéséhez állandó, meleg hőmérsékletre van szükség nagyobb hőmérsékleti ingadozások nélkül. Az egyenlítő körüli területeken a legsikeresebb a termesztésük az alföldön, illetve nagy tengerszint feletti magasságokban is előszeretettel termesztik a kávét. A magaslatokból származó kávék a legjobb minőségű, és a legdrágább kávék közé tartoznak. A kávé betakarítása általában az egész vegetációs időszak alatt történik, gyümölcsei 9-14 hónapos időszak között érlelődnek meg. A gyümölcsök betakarítása manuálisan - kézzel történik. A kávébogyók feldolgozását Közép-Amerikában nedves-átmosási technikával végzik. A gyümölcsöket vízzel teli tartájokba öntik, préslemezek segítségével átpréselik őket. Ezek segítségével eltávolítják a kávészemektől a bevonatukat. Az erjedésre alkalmas edényekben a kávé tovább fermentálódik, így szabadul meg az utolsó felesleges maghártyájától. Ez a folyamat akár 36 órán keresztül is eltarthat. Ezután a kávészemeket ki kell szárítani -
néhány gazdaság a napon, mások szárítókban, de van olyan gazdaság is, amely mind a két módszer kombinációját alkalmazza. Ennek a folyamatnak az eredménye 11-12 százalékos nedvességtartalmú kávébab. A zöld kávét nem pörkölik. Ennek köszönhető, hogy a kávészemek megőrzik természetes aromájukat és ízüket, és a kávészemekben megmarad minden értékes anyag, mint például a koffein és a klorogénsav is.
A KÁVÉ HATÁSAI
A zöld kávé rendkívüli egészségügyi hatásairól csak pár évvel ezelőtt kezdtek el beszélni. Rövid időn belül jelenséggé vált, nem csak a speciális orvoslással foglalkozók körökben. A zöld kávé kétszer annyi koffeint és antioxidánsokat tartalmaz, mint a "fekete" pörkölt kávé. Épp ezért alapvetően jobb súlycsökkentő, stimuláló és a méregtelenítő hatású. A zöld kávé nagy mennyiségű klorogénsavat tartalmaz (CGA).
Fő hatásai a következők:
- Stimulálja az anyagcserét a vércukorszint kiegyensúlyozása segítségével.
- Minimalizálja a cukor felszívódását, ami azt eredményezi, hogy a szervezet nem tárolja el a felesleget a zsírszövetekben, hanem egyszerűen kiüríti azt.
- Felgyorsítja a zsírégetést, még akkor is, amikor a fogysztója nem végez fizikai aktivitást.
- Lassítja a sejtek öregedését.
- Megelőzi egyes civilizációs megbetegségek kialakulását.
- Csökkenti az étvágyat.
A CGA mennyiségének aránya 100 000 mg / 1 kg. Ez rendkívül erős koncentráció, az ilyen értékeket nem érik el a legtöbb iparilag előállított kivonatok, tabletták és tinktúrák sem.
A zöld kávé másik fontos összetevője a koffein:
- Növeli a mentális és fizikai frissességet, javítja a rövid távú memóriát, enyhíti a fáradtságot, és segít a stressz kezelésében.
- Támogatja a jó hangulatot, rendszeres fogyasztóinál az öngyilkosságra való hajlam is csökken.
- A zöld kávé erős antibakteriális hatású, csökkenti a cukorbetegség és az epekövek kialakulásának kockázatát.
- Kiváló méregtelenítő képességel rendelkezik, amelyek étkezés után 15 perccel jelenik meg.
FIGYELEM: A zöld kávészemek nagyon kemények, megőrlésükhöz nagyon jó minőségű őrlőgépet használjon. A rendelkezésükre álló átlagos eszközöket károsíthatják a zöld kávészemek. Éppen ezért csak durvára őrölje meg a kávéját. A kávét csak forró vízzel öntse le, vagy a franche press kávéfőző használatát ajánljuk az elkészítéséhez.
A Zöld kávé csomagolásának bemutatása
A zöld kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a zöld kávé karakterét. A zöld kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- Egy adaghoz használjon körülbelül 7 g kávét (2 kávés kanál) adagonként.
- Öntse le (150 ml) forrásban lévő vízzel, és hagyja, kb 5 percig állni.




















Tanácsra van szüksége?

9. 16.
4. 11.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

PÁRIZSI ÉJSZAKA instant kávé
