

BELGA PRALINÉ szemes kávé
Az élet olyan, mint a bonbon... Ne legyen szerény és válassza a legjobbat. A belga praliné a minőségi ültetvény-kávé hullámán örömöt okoz, élénkít és simogat. A száz százalékos arabikát perui csokoládé aromával ízesíteni zseniális ötlet. Értékelni fogja nyugodt reggelinél vagy ünnepi ebéd után.
Összetétel
Arabica 100%, Természetes aromaA kávé ízéről
Először is az ízesített Arabica kávé csodálatos illatát illatozhatjuk meg miután azt megfőztük, majd ezután a csokoládé felejthetetlen ízét érezhetjük szánkban.
Összességében harmonikus, édes, enyhén gyümölcsös ízű. A krémje megfelelő őrlés és előkészítés mellett sűrű, finom és rugalmas.
A kávé származásáról
A Közép- és Dél-Amerikából származó kávé az értékelési ranglistán nagyon magas rangsorba sorolható és nagyon népszerű is.
A Peruban növekvő kávécserjékből származó kávébabok nagy sikert aratnak Japánban, Németországban és az Egyesült Államokban. A Puno régió hagyományosan nagyon jó, magas minőségű kávébabot gyárt.
Mind ez köszönhető az egyéni ellátásnak, a kávéültetvényeikről magas odafigyeléssel törődő helyi gazdáknak, az alpesi éghajlatnak az Andokban, a szinte bio termesztésének és a feldolgozásának amely nagy kihívást jelent.
Mivel a kávécserjék a hegyek meredek lejtőin nőnek a műtrágyák és a permetezőszerek nem szállítható hozzájuk.
A kávébabokat évente többször is szüretelik, hogy mindig érett gyümölcshöz jussanak . A cseresznye nagyságú méretének köszönhetően kézzel szüretelik őket .A gazdák nagy zsákokba teszik őket, és a hátukra helyezve ereszkednek le a völgybe az autókhoz, amelyekkel tovább szállítják a napi szüretet további feldolgozásra.
A termés átmosása igényesebb, de hatékonyabb módszer, mint a száraz technológia.
A bogyókat a betakarítás után a minőségi előírásoknak megfelelően választják ki - a vízzel teli tartályokba öntve.A minőségi kávébabok a víz aljára merülnek, a többi nem minőségi kávébabot összegyűjtik és eltávolítják.
A kemény húsától a gyümölcsöket megfosztják préslemezeken keresztül történő préseléssel. A kávébabot ezután fermentálják az erre a célra alkalmas edényekben és a napon szárítják .
A pörkölés során mindig kávékostolást tartanak hogy megbizonyosodjanak a minőségéröl.
Így őrizzük meg a kávé ízét, a finom pörkölését természetes aromáját.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét .

























Tanácsra van szüksége?

3. 14.
6. 15.
6. 3.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS szemes kávé

IRISH CREAM szemes kávé
